Влез

View Full Version : Как да говоря с майка ми ??

WednesdayAddams
10-20-2014, 14:10
Здравейте! От известно време ме мъчи проблем, на който просто не мога да намеря решение...
Декември ставам на 15. Имам си приятел и нещата са доста сериозни въпреки че живее на 164 километра от мен.. Пък и се виждаме през седмица, което улеснява нещата. Истината е, че не съм съвсем сигурна как да започна, така че ще карам направо... Искам да го направя с него! Наистина се чувствам готова и не смятам, че един ден ще съжалявам. Проблемът е майка ми.. Тя смята, че минималната граница е 16 и преди време ме накара да и обещая, че няма да го направя преди това и точно това обещание ме спира, защото знам колко гузно ще се чувствам след това... По принцип не в секса и е проблема.. Страх я е, че ще забременея. Самата тя направи аборт преди няколко години, за който не знае, че знам. Ужасно много искам да говоря с нея, но познавам майка си и знам колко бурно ще реагира и ме е страх, че може дори да ни раздели и за това ви моля за съвет...

thefreak
10-20-2014, 15:40
Какво ще стане ако изчакаш до 16?

baby_baby
10-20-2014, 15:46
Щом си готова го направи но просто не казвай на майка ти и за да не забременееш го правете с предпазни средства

alskdjfhg
10-20-2014, 17:19
На колко е приятеля ти и има ли опит? Ако да, то не се притеснявай, използвайте си предпазни средства и всичко ще е наред. На колко години ще правиш секс си е твоя работа. Щом смяташ, че няма да съжаляваш след това го направи.

WednesdayAddams
10-20-2014, 18:05
На 17 е и няма.

NissaN
10-21-2014, 10:11
За да не забременееш има капути или найлончето от баничката

RapExotic
10-21-2014, 11:26
От забременяването ли се притесняваш повече или от обещанието, което си дала? Ако е първото използвай кондом, а ако е второто кажи на приятеля си, да изчака една година.

NomNomNom
10-21-2014, 13:50
Ти след 2 месеца няма да си по-различен човек.
Също, майка ти няма да се чувства по по-различен начин по отношение на теб и според мен ще реагира по същият начин, по който и сега - само дето ще е по-гневна на себе си, че ти е дала граница, която ти вече си стигнала :Д
От колко време сте заедно с момчето? Ако са минали 4-5 месеца, би било удачно да говориш с нея и да й припомниш за уговорката.

А забременяването , много глупаво от нейна страна да ти вменява ирационални страхове - не се забременява толкова лесно - първо, има разнообразие от контрацептиви, второ - с презерватив + ако си около овулация , да го вади преди да свърши ( и пак с презерватив да е разбира се ) - стига да се пазиш, няма да ти се случи нищо.
И много по-умно от страна на майка ти би било да ти обясни как да се пазиш, вместо да ти забранява.

marilyn
10-22-2014, 08:35
Дали ще стане гаф, когато си на 15, на 16 или на 35, все е гадно. Като искаш да правиш секс, прави го с предпазни мерки и няма да забременееш. Просто не казвай на майка си и толкова.

muhatacece
10-23-2014, 21:48
hm hm, she go ogree picha, puskay mu