View Full Version : Трябва ли да се къпя повече от един път на седмица?
Един път да се изкъпя през съдмица за мен е достатъчно. Аз съм напълно чиста. Моето гадже обаче е на мнение, че съм мръсна. Гаджето ми иска да се къпя често. За мен това е нeнужно. Един път да се изкъпя през седмица стига ли ми?
dimitar_ak
10-21-2014, 12:51
Един път седмично?!?! Ти не се ли потиш?
DragonLady
10-21-2014, 13:02
Дано си трол ...
Сериозно: Ти нормална ли си? Един път в седмицата? Поне един път на ден се къпе всеки разумен човек ... Говоря ти за най-обикновеното вземане на душ, косата никой не те задължава, да я къпеш всеки ден.
Един път седмично?!?! Ти не се ли потиш?
Потя се, но малко.
Дано си трол ...
Сериозно: Ти нормална ли си? Един път в седмицата? Поне един път на ден се къпе всеки разумен човек ... Говоря ти за най-обикновеното вземане на душ, косата никой не те задължава, да я къпеш всеки ден.
Досега винаги съм се къпала един път на седмица. Ако съм чиста няма смисъл да се къпя.
mrankoniiii
10-21-2014, 13:35
Според мне и едни път ти е много!
Vluben do Ushi
10-21-2014, 14:14
Ох боже.. Аз се къпя всеки божи ден вечерта :) И Да редно е да се къпеш всеки ден според мен ти си момиче... бога ми .. :Д
HellMoon
10-21-2014, 14:35
Ако съм чиста няма смисъл да се къпя.
Ако си гладна, няма смисъл да се храниш...нали пак ще огладнееш.
Дори темата да е поредната измишльотина на някой трол се замислям, че аз самата съм чувала за хора, които се къпят по веднъж в седмицата. И винаги съм се чудела, какви непукисти имат за половинки ... Кой нормален въобще би се съгласил да има по-близък контакт с подобен нечистоплътен човек? Да не говорим за секс и орална любов - ил! (puke)
baby_baby
10-21-2014, 14:55
Косата си я мий 2 пъти в седмицата а тялото всеки ден ;)
anonimna:D
10-21-2014, 18:50
Ее ти пък толкова често ли ? Шегата на страна имам една приятелка, която имаше проблеми с кожата, изриваше се по тялото и отива на дерматолог, който и казал да не се къпе всеки ден, защото било вредно за кожата. Не знам точно колко си разбира от работата този доктор и нр споря, но може да има нещо вярно в цялата история
anonymous895156
10-21-2014, 19:01
по празниците е достатъчно
anonymous908491
10-21-2014, 20:22
http://vbox7.com/play:b444aac850
http://vbox7.com/play:b444aac850
Ахахаха, тва го бях забравила. Ей, тия златни хитове!
prosto_chovek
10-21-2014, 21:03
Как един път седмично бе! Всяка седмица! Това си е чисто разхищение на вода! Абсурд! Къпи се веднъж в месеца!
и ако не си трол, обърни си мнооого сериозно внимание на личната хигиена, никой не обича смърдоляци.
per-dead
10-21-2014, 21:09
Абе много е и веднъж. Не всеки ден е Великден.
RapExotic
10-21-2014, 21:17
https://www.youtube.com/watch?v=d-CbCKjFmPE
igaydarov
10-22-2014, 22:40
Ако не си отшелничка в планината, е хубаво да си взимаш 1 бърз душ всеки ден, вечер преди лягане. Все пак потиш се, навън е прашно и се натрупва прах и мръсотия по кожата ти макар и да не ги виждаш, отделно че кожата ти се обновява на всеки няколко дни, така че е препоръчително да се къпеш всеки ден и не по 100 часа под душа. Ако чак толкова мразиш водата, която по принцип в съчетание с сапуните и душ геловете обезмазнява кожата с което я прави по суха и податлива към прониквания на бактерии, гъбички и т.н. то се къпи ако не всеки ден, то поне през ден.