View Full Version : Ревност?!
Нормално ли е приятелката ти с която си от почти 10 месеца да ревнува до такава степен ,че да не ти дава изобщо да си пишеш със момичета , да ти има паролата ,да стои по-дълго в твоя от колкото в нейния фацебоок.На някой случвало ли му се е такова нещо ?
anonymous908491
10-21-2014, 20:31
На мен ми се е случавало.
Заведи я в планината, след това знаеш
sl1nceetoo
10-22-2014, 12:40
Не е нормално. Дразнещо и неприятно е. На мен би ми било кофти да ми се бутат толкова в личното пространство.
beboka94
10-22-2014, 18:36
нормално е ако си й дал повод за ревност...но й така да е чак пък толкова да ревнува,че и в facebooka да ти седи ...Това вече е болестно състояние
per-dead
10-22-2014, 18:39
нормално е ако си й дал повод за ревност...но й така да е чак пък толкова да ревнува,че и в facebooka да ти седи ...Това вече е болестно състояние
Така е.
Подкрепям.
Но би му стояла във фейсбука, ако преди това е мярнала нещо... Знам ли...
Авторе, замисли се к'во е ставало, може и да намериш отговор.
beboka94
10-22-2014, 18:53
Така е.
Подкрепям.
Но би му стояла във фейсбука, ако преди това е мярнала нещо... Знам ли...
Авторе, замисли се к'во е ставало, може и да намериш отговор.
Да върни си назад лентата и си спомни дали не си и давал поведи за ревност дали нещо не е видяла във фб...или очаква нещо да види...Ако си сигорен че не няма нищо подобно значи просто е от тези ревниви хора който те задушават :)
RapExotic
10-22-2014, 18:57
Ти сам си си виновен, че си и дал паролата си. Това никога не съм го разбирал.. Има си неща, които са строго лични и не се дават дори на най-близките ти хора.
baby_baby
10-22-2014, 19:50
Не е нормално просто е дразнещо и обсебващо просто поговори добре с нея
Не е нормално. Защо ревнува толкова?
anonymous708973
10-23-2014, 13:58
Ти сам си си виновен, че си и дал паролата си. Това никога не съм го разбирал.. Има си неща, които са строго лични и не се дават дори на най-близките ти хора.
И какво тоооооолкова лично имаш във фейсбук?
RapExotic
10-23-2014, 14:11
И какво тоооооолкова лично имаш във фейсбук?
Аз нямам фейсбук. ;)
Но принципно не давам на приятелката си да ми рови из акаунтите, примерно във форумите или скайп, както и в мобилния телефон. Аз също не ровя в нейните. Ако иска да види нещо ще и го покажа.
anonymous708973
10-23-2014, 14:25
И все пак не ми отговори?
Какво тоооолкова лично имаш в мейла, форума етц, което би споделил с друг (визирам идеята, че щом е там, значи е плод на двустранна комуникация), но не и с приятелката си?
изключваме случаи, в които обсъждаш с някого изненада за нея.
RapExotic
10-23-2014, 14:33
И все пак не ми отговори?
Мисля, че ти отговорих с последното изречение.
Ако иска да види каквото и да било да ми каже и ще и го покажа. Не мисля, че има какво да крия. Самия факт обаче, че някой друг ти влиза в личното пространство, когато си поиска не ми допада.
igaydarov
10-23-2014, 17:38
най-добре си изтрий акаунта във фб и я помоли да направи същото.
навремето ми се е случвало това което на теб и наистина социалните мрежи при незрели хора създават проблеми.
Така е но тя не би си махнала акаунта
Мисля, че ти отговорих с последното изречение.
Ако иска да види каквото и да било да ми каже и ще и го покажа. Не мисля, че има какво да крия. Самия факт обаче, че някой друг ти влиза в личното пространство, когато си поиска не ми допада.
Аз също имам паролата на нейния "боок"
Mr.Killer
10-23-2014, 18:51
Точно! И аз никога не съм го възприемал това да си даваш паролата на приятелката си. Все пак фб си е твоето лично пространство и няма никой право да ти го нарушава или да се меши в сметките ти. И не ми минавайте с тези номера "ама ние си разчитаме един/друг". Ако си разчитахте нямаше да си давате паролите и да виснете в чуждия фб чакайки повод да се разделите. ;-)
BlackEyedPeas
10-23-2014, 19:31
Автора нещо се отклонява от въпросите. Нещо си направил, което й е разклатило доверието. Попринцип в нейния случай това е нормално (Не, това си е прекалена ревност, подбутана от нещо обаче), куца й доверието към нея, за което в момента ти си виновен за това.
per-dead
10-23-2014, 22:11
... И не ми минавайте с тези номера "ама ние си разчитаме един/друг". Ако си разчитахте нямаше да си давате паролите и да виснете в чуждия фб чакайки повод да се разделите. ;-)
Точно!!
Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи".
girlwithblueeyes
10-24-2014, 13:31
С моят си знаем паролите за всичко нито той имам какво да крие от мен нито аз от него. Не виждам и проблема тй да ми знае паролата за някъде си нито аз неговата. Достатъчно доверие си имаме по между си че си разбиваме пароли и да се държи като деца .
Точно!!
Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи". Всъщност тя не само гледа с кого си чатя ,а аз чатя само с приятели роднини и нея.Рови се и в миналото и тази вечер отново се скарахме и ми се наложи да ходя до у тях да оправям полужението.