View Full Version : Потресен съм на каква попаднах
Потресен съм какво ми се случи онзи ден.Та преди 1 седмица се запознах с едно момиче,мега готиното супер много си допаднахме като характери и всичко и излизахме си почти всеки ден,докато преди 2 дена нещо и хрумна да ме пита каква зодия съм и след като и казах тя все едно изпадна в някаква депресия :Д:Д: Оттогава пълния игнор ми дава,все едно не ме познава......направо нямам думи :Д на някой да му се е случвало ?
Starless
10-24-2014, 20:57
Каква зодия си :D :D :D
сигурно е някаква вманиачена по зодиите и тея простотии и срещу нейната зодия не е пишело че си допада с риби ;/
gl0ri_bonewa
10-24-2014, 22:59
хаха не ми се е случвало,но е интересно да знам,че е опасно да си казвам зодията... хаха
SonataArctica
10-24-2014, 23:04
http://media.tumblr.com/tumblr_ly4ie7hlSP1r2qgn1.gif
Не се сдържах. 8-)
да не си се запознал със Щрудела? :D
DarkTemplar
10-25-2014, 07:45
сори, явно не сте астрално съвместими.. :/
и аз не бих се занимавала с риби и близнаци;
//макар че зависи и от останалите планети и разположения в натала
тя кога е родена?
RapExotic
10-25-2014, 12:21
хаха не ми се е случвало,но е интересно да знам,че е опасно да си казвам зодията... хаха
Спокойно, момчетата не гледаме зодията. Имаме други, съвсем по-очевидни критерии. :D
Явно тази е някаква маниачка. По-добре не се занимавай с нея да не ти направи черна магия.
galaxy29
10-25-2014, 12:38
пълно е с такива фанатизирани човешки екземпляри, дори във форума ги има
RapExotic, мен момчета са ме питали коя зодия съм и то не на шега
;/
Colouring
10-25-2014, 13:12
И мен са ме питали. :Д И близнаците сме супер яки ПЪК.
тя кога е родена?
и какво?
преди по-сериозни взаимоотношения съставяш натална карта ли?
Starless
10-25-2014, 15:42
Или наистина е твърде вманиачена по зодиите, или има лош опит...
Хахах, ужас! Явно си е вманиачена на тема зодии.
и какво?
преди по-сериозни взаимоотношения съставяш натална карта ли?
да, също и синастрия, дори да не става въпрос за любовни отношения;
просто не обичам да си губя времето на вятъра))
Блаб, интересно ми е, ако откажат да ти дадат точен час и т.н., какво правиш? Не се захващаш изобщо/не ти се е случвало досега/ще намериш начин да получиш своето или?
не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
//"своето":Д
аз сам скорпион и ми е прес курат и за грамотноста не ми ремре
Kitty Bloom
10-25-2014, 21:08
И аз питам за зодия понякога, но не обръщам внимание дали сме съвместими или не, изключения винаги има, а и защо някакви общи приказки и хороскопи да ми определят живота?! Най-вероятно това момиче обаче много вярва на тези неща и най-вероятно я е яд, че си пасвате, а според звездите не... Защо не поговориш с нея, кажи ѝ, че не са важни тия неща, важно е да се обичат хората. Не се ограничавайте с някакви зодии, всеки е индивидуален, тези рамки не важат за всички!
Mr.Killer
10-25-2014, 21:31
Аз лично въобще не се интересувам от зодии. За мен това са пълни глупости ,да гледам дали сме съвместими по зодиите ни. Питал съм момичета за зодията им,но това е когато съм забил и не ми идва на ум какво друго да ги питам. После дори и не помня каква зодия са ми казали ,но не ме и интересува.
gl0ri_bonewa
10-25-2014, 23:08
Спокойно, момчетата не гледаме зодията. Имаме други, съвсем по-очевидни критерии. :D
Явно тази е някаква маниачка. По-добре не се занимавай с нея да не ти направи черна магия.
вече съм спокойна..хахах
Niakoitam
10-26-2014, 07:37
не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
//"своето":Д
Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...:)
Kitty Bloom
10-26-2014, 08:34
Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...:)
След като ти прочетох несъщественото мнение, узнах грозната истина, че ВСИЧКИ раци много анализираме според зодиите, welcome to the club. :D Та, по темата да кажа, може и момичето на автора да е нашата "прекрасна" зодия, но в много по-тежка форма на робуване на звездите... :д
per-dead
10-26-2014, 11:52
аз сам скорпион и ми е прес курат и за грамотноста не ми ремре
Ее, па едно нещо общо да имаме.
Само къде ми опорочаваш зодията.
SonataArctica
10-26-2014, 12:44
Много фейспалмнах в тази тема...
galaxy29
10-26-2014, 13:11
моят пост е най-хубав от цялата тема
да, също и синастрия, дори да не става въпрос за любовни отношения;
и аз не обичам да си губя времето
затова като усетя особено суеверни хора ги държа на страна
не разбирам как уж разумни хора се вманиачават по подобна помия
Ее, па едно нещо общо да имаме.
Само къде ми опорочаваш зодията.
мога да кажа същото
AggerYNWA
10-28-2014, 00:50
За жалост..познавам такива индивиди
per-dead
10-28-2014, 06:08
мога да кажа същото
един път да сме на едно мнение
Вманиячена е по зодийте и хороскопа,а тогава може да ти е бил лош хороскопа.
baby_baby
10-28-2014, 21:36
сигурно е някаква вманиачена по зодиите и тея простотии и срещу нейната зодия не е пишело че си допада с риби ;/
Именно
един път да сме на едно мнение
аз съм на две
anonymous908491
10-28-2014, 22:05
Мисля си, че по-вероятно той си губи времето с теб, освен ако не си премълчала пред него, че по зодиите съдиш и той е в неведение ква врачка си.
anonymous708973
10-28-2014, 22:29
А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.
E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни :)
LoveIsTrash
10-28-2014, 22:40
Маниачкаа :D Във всеки онлайн хороскоп пишат различно така , че просто намери сайт в който да пише , че твоята зодия съвпада с нейната и всичко ще е ок :D
пишат различно така , че просто
а
ко
galaxy29
10-28-2014, 23:03
, така че*
сложен съюз
Niakoitam
10-29-2014, 07:58
E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни :)
И какво доказателство да е това? :) Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна :)
Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
Обичам усещането да предизвиквам интерес.
Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана) :)
и аз съм потресена
колко пъти тряа да казвам, че ако не е водолейче, риби или телец, да не ме занимава
апф
anonymous708973
10-29-2014, 09:16
Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно :)
На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива :)
:oops:
знаех си, че има причина да те харесвам!
Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.
//това под черта;
Niakoitam
10-29-2014, 09:40
Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно :)
На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива :)
Попринцип аз съм привърженик на теорията (без значение от зодията),че колкото повече усилия е имало преди да се създаде една връзка толкова по стабилна е (ако въобще успее да се създаде разбира се) защото колкото по-лесно е тръгнала толкова по-малко се отценява впоследствие и че приятелството преди това може да си е голям плюс.Попринцип аз стабилност няма как да гарантирам,но пък непредсказуемост си имам в доволни количества дори и за мен.Нямам си дори и грам представа дали след 20-30 години живи здрави ще ме возят в скъпа лимузина или ще се изхранвам от кофите и ще спя в канафките.Та по тоя показател съм наистина непредсказуем. :D
Niakoitam
10-29-2014, 09:46
Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.
//това под черта;
Е то по тази логика значи и брат ми не би трябвало да има вече няколко годишна връзка с представителка на зодия Близнаци. :)
Е вярно напоследък са малко "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме",но все пак да не забравяме и изминалото вече време.Иначе ако е важно той е зодия Водолей. :)
И пак повтарям първата зодия Близнаци дето наистина бях възприел само и единствено като човек за общувнае поради едни или други причини ми обясняваше постоянно как след приятелството често имало любов.След около 2 години не вярващата в любовта девойка като смени няколко си хвана сегашният(едвали не от съжаление към чувствата му по нея),с който доколко съм запознат са още заедно.5-6 години по-късно.Въпросният,който започна да я ревнува от мен и заради,който отношенията ни постепенно напълно угаснаха.Тя НИКОГА не ми каза че иска да приключим отношения иначе.Питал съм я съвсем директно.Не ми показа че иска и да ги продължим обаче. :)
не искам да навлизам в спорове за астрология, просто те предупреждавам, да не се залъгваш по външните характеристики на нечие поведение, а да потърсиш реалната му мотивация;
Слънцата са крайно недостатъчни, за да говорим за взаимоотношения между двама души.
кога и къде са родени двамата? //дата, час, място
а ти? (това ще е по-интересно за форума, мисля си))
"Пет секунди сме добре,а на шестата не сме"
има ли луди пилетаааа (рокрокрок)
Niakoitam
10-29-2014, 10:14
не искам да навлизам в спорове за астрология, просто те предупреждавам, да не се залъгваш по външните характеристики на нечие поведение, а да потърсиш реалната му мотивация;
Слънцата са крайно недостатъчни, за да говорим за взаимоотношения между двама души.
кога и къде са родени двамата? //дата, час, място
а ти? (това ще е по-интересно за форума, мисля си))
Абе аз все се каня ама на... Като се сетя как в миналото гледах разни външни характеристики на една Дева та чак свят ми се завърта :D Ама като се върна назад и аз като че ли не съм си изиграл картите както трябва пък и го нямаше бонуса да съм яко богаташче приличащо на четрикрилен гардероб със скъпа количка.Можеше и да ми върже тогава.Нали все пак въпросната девойка поддържаше имидж на bad girl :D
Иначе аз съм роден на 14.07.1986 мисля някъде към седем сутринта в болница в София.
И кои двама? Брат ми и гаджето му или другите двама?
пък и го нямаше бонуса да съм яко богаташче приличащо на четрикрилен гардероб със скъпа количка.
тва ли трябвало за да впечатлиш девите
Ама като се върна назад и аз като че ли не съм си изиграл картите както трябва
май тва е причината
Niakoitam
10-29-2014, 10:27
май тва е причината
Абе не се знае.Аз и грабнах малко интереса като се правех на не баш такъв какъвто съм.
Поставял съм я в положение,в което почти да и покапят сълзи до след 5 минути,когато пак се прави на оборотна.Изкарваха че едвали не ще ме изяде с парцалите,а тя дори не можа да ме отреже като хората.(по-всички логики трябваше да ми се измее в лицето).Последните информации,които бях разбрал за нея е че ходи с някакъв наркодилър син на някакъв голям богаташ в града,който и купил скъпа кола и че е ударила с гаечен ключ по главата един дрогиран дето е закачал брат и в едно заведение.Чак ме дострашава като си спомня какви и ги говорех и как я пребарвах навремето :D
Иначе аз съм роден на 14.07.1986 мисля някъде към седем сутринта в болница в София.
ако е това часът, асцендентът ти е лъв.
за дева/везни трябва да си роден между 9:25 и 14:33.
последно кое?
Niakoitam
10-29-2014, 11:12
ако е това часът, асцендентът ти е лъв.
за дева/везни трябва да си роден между 9:25 и 14:33.
последно кое?
Забравил съм.Може и към толкова да е.Спомням си че бях попитал майка ми и проверявах в разни сайтове,но доколкото си спомням едни ми го изкарваха Дева,а пък други Везни
на мен ми мязаш на везничка
една позната ме занимаваше преди време с тия глупости
и така и не запомних каква роля играят асцедента и луната в цялата картинка
Aeternal
10-29-2014, 12:28
То и не говори добре за мъж да знае.
според теб какъв е по-добрия подход към една жена
да се правиш че я слушаш или директно да и кажеш че това са пълни глупости
знаех си, че има причина да те харесвам!
по едно време не го ли мразеше?
по едно време не го ли мразеше?
ноп ( :
То и не говори добре за мъж да знае.
от известно време искам да ти кажа, че аватарът ти ме кефи, ма се забравям. нима харесваш този тъпак? О:
на мен ми мязаш на везничка
как го реши? О:
Блаб, ако не е много нахално, може ли да кажеш няколко думи за мен /везни с асцендент стрелец/ (((:
тя кога е родена?
Ти си зле.
Aeternal
10-29-2014, 20:14
според теб какъв е по-добрия подход към една жена
да се правиш че я слушаш или директно да и кажеш че това са пълни глупости
За да има отговор трябва жените да са еднакви, а те не са. Всяка е произведение на изкуството. :Д
Aeternal
10-29-2014, 20:17
от известно време искам да ти кажа, че аватарът ти ме кефи, ма се забравям. нима харесваш този тъпак? О:
Wait, what? Алекс ДеЛарж ли е тъпак?
Wait, what? Алекс ДеЛарж ли е тъпак?
ахъ, в добрия смисъл.
филмът е гениален. за съжаление ми трябваха няколко дни да го асимилирам и оценя.
Защо не поговориш с нея, кажи ѝ, че не са важни тия неща
При което тя ще си извади 10 000 извода от рода на това, че не я подкрепя, не й вярва и смята убежденията й за глупости... :D
За да има отговор трябва жените да са еднакви, а те не са. Всяка е творение на сатаната. :Д
fixed
:D
Aeternal
10-29-2014, 20:57
fixed
:D
Много мразя, като някой ми опростява простотиите. :D
"Изкуството е съвършено безполезно.” Оскар Уайлд
Сега е fixed :D
"Изкуството е съвършено безполезно.” Оскар Уайлд
Сега е fixed :D
Приема се! :D
anonymous708973
10-29-2014, 21:41
но пък непредсказуемост си имам в доволни количества дори и за мен.Нямам си дори и грам представа дали след 20-30 години живи здрави ще ме возят в скъпа лимузина или ще се изхранвам от кофите и ще спя в канафките.Та по тоя показател съм наистина непредсказуем. :D
Фейспалм тук.
Ти и непредсказуемост? Дето седиш, мислиш надълго и нашироко и се вайкаш за някакви пълни дреболии? Я моля те.
Не казвам, че е лошо - въпреки че за мен е - казвам само да си говорим истината.
Блаб не в десетката уцели, а в 11-ката с поста за грижите и любовта при Близнаците.
Ама вие наистина си вярвате, че според зодията може да познаете какъв е човек. Че на всичко от горе и какви качества има и дали си заслужава да сте с него ? Съжалявам ви.
therichbitch
10-29-2014, 23:33
Аз като цяло "вярвам" в зодии, по- скоро ми е интересно, но не робувам. Но тези от вас, които подхождате сляпо и се хвърляте да съставяте карти, преди да отрежете даден човек, не сте ли се запитвали как пък ще има физична закономерност м/у положението на планетите и качествата на даден човек, които не падат свише, още от зародиш, а се градят с години?
Не се заяждам, интересно ми е да чуя въз основа на какво е тази категоричност за зодиите.
А ако има някакво друго обяснение, неподчинено на сухата физика, ще питам: в свръхестествени явления вярвате ли? :)
Niakoitam
10-30-2014, 08:18
Фейспалм тук.
Ти и непредсказуемост? Дето седиш, мислиш надълго и нашироко и се вайкаш за някакви пълни дреболии? Я моля те.
Не казвам, че е лошо - въпреки че за мен е - казвам само да си говорим истината.
Блаб не в десетката уцели, а в 11-ката с поста за грижите и любовта при Близнаците.
Напълно съм съгласен с therichbitch.Прекалено много робувате на зодиите.И на мен са ми интересни,забелязал съм че хора от една зодия имат много сходни характеристики едни с други дори ще ми е много интересно Блаб да ми направи зодиклана карта или там както се казва,но вие леееееко пропускате факторите живот,преживяно,обръжение и т.н.
Да речем става нещо много лошо,с твоето дете примерно.Обаче ти не се сриваш а продължаваш напред.Не,няма как да се сринеш,защото планетите не ти го позволявават? Ей го.И лелинчо ми е зодия Рак.Вярно 31 юни,а не 14 юли като мен,но пък не е като да няма пари и да не може да си се поглези както си пожелае.Е,аджеба защо пък планетите не са ми дали и на мен пари като на него.Даже и образованието му нямам.И не ме интересува електрониката за разлика от него. :)
Първата зодия Близнаци беше луда фенка на моторите и ходеше по всякакви мотосъбори.
Е познавам и момиче зодия Рак,която пак е луда фенка на моторите и ходи по всякакви мотосъбори.
Иначе да.Ти в този момент прояви енда черта на Близнак Нервене за това,което съм.Постепенно се възприема разбира се или поне не се споменава. А вайкането за дреболии си е и въпрос на гледна точка.Вайкане за дреболии за теб, за мен не са си никакви дреболии.Например за мен може да е най-голямата дреболия вайкането ти затова как си искала да си седиш в Германия вместо да дойдеш по празниците в България. Може да кажеш че нещо е дреболия,когато ми "обуеш обувките" и извървиш моя път открай докрай като се спънеш във всяко камъче по пътя както се казваше в една мисъл.За съжаление няма как да си разменим животите поне за малко за да може всеки да види нещата през призмата и мисленето на другият. :)
Друг е въпроса че може да не си признаеш,може и да не го осъзнаваш дори,но аз съм убеден,че на подсъзнателно поне ти е интересно що за животно аджеба съм аз.Стига да не си подразбрала вече. Спомняш ли си веднъж като се разправяхме във форума какво ми каза измежду другото? Аз съм склонна (не че искам ама хайде от мен да мине :D ) да се видим някъде за да видиш дали пък не съм такава и да видим ти какъв си или нещо от сорта.Като цяло попринцип не виждам какво би те гряло за мнението на някакъв си форумен потребител дето само седи в някакъв си форум и постоянно се оплаква. :)
Niakoitam
10-31-2014, 09:26
Всъщност тази тема ме подсети за нещо,което бях чел преди време :D
ВСТЪПЛЕНИЕ: Стоят си на хълма дава бика - млад и стар и кротко си
пасат трева. Под хълма минава едно много съблазнително стадо крави.
Младият бик почва да ръчка стария:
-Айде да слезнем и да оправим тази симпатична млада крава, или
тази по-стройната. Айде, давай по-бързо.
Старият бик се замислил и казал:
-Не. Ще слезем бавно по хълма и ще оправим цялото стадо.
И така целта на това литературно упражнение е да опишем различните
знаци на зодиака. Когато те са на мястото на стария бик.
ОВЕН. Овните на стари години са същите както и на млади - те ще се
втурнат надолу по хълма, ще оправят онази, младичката крава, след което
бързичко ще се върнат обратно и ще застанат в поза достойна за четката на
най-великите художници. Всичко е точно - Овен - това звучи гордо. И той още
веднъж го доказва.
Поведението на ТЕЛЕЦА е точно като на стария бик от вица. Той
бавно ще слезне от хълма и ще оправи цялото стадо, без да обръща внимание на
възрастта, външния вид или каквито и да е дребни подробности.
Търпението му ще стигне за всички. А освен това ще поучава и младия бик.
БЛИЗНАКЪТ ще възприеме идеята с огромен ентусиазъм. Бързо ще се
спусне от хълма и ще почне непринуден разговор. Ще започне да говори за секс,
ще премине на тема компютри, после интернет, после коли. Край отприщи
се на разни теми и в края на краищата ще забрави за какво всъшност е
слязъл отхълма.
РАКЪТ ще се заеме със задачата едва ли не по-сериозно и от телеца.
Само че за разлика от него ще избере само една от кравите. За сметка на това
тя ще е рекордьорката на стадото - най-красивата, даващата най-много мляко,
с най-голяма гръдна обиколка (или може би обиколка на вимето? Не,
повече ми харесва термина гръдна обиколка.) Ще се направи на теленце и ще
почне да смуче.
А при ЛЪВА всичко е много по-сложно. Лъва няма да на**е никоя от
кравите. Но при това ще свали всичките. Ще ги свали красиво, с потресаваща
енергия и чар, доказвайки азбучната истина, че той е най-готиният от всички.
Честно казано той е прав. Той вече е доказал че е най-добрия. Цялото стадо
е готово да тръгне след него. Да е*е някоя от кравите вече няма нужда. Още
повече че това е вредно. Може да развали доброто впечатление. Той красиво ще
напусне, ще намери друго стадо, което пак ще очарова, и пак ще се оттегли.
ДЕВАТА няма да се затича към стадото. Първо ще изтича до
най-близкият секс-шоп като пътьом ще си припомни Кама-Сутра. И когато се добере
най-накрая до мястото където е минавало въжделенното стадо, там вече
няма да има крави. Е, случват се и такива неща, уви ще се наложи да се заеме
със самообслужване, прелиствайки предварително закупения брой на
Пентхауз.
ВЕЗНАТА изобщо няма да слезе от хълма. Той ще чака докато някоя
крава не се качи и не го заговори. Ще се замисли дали това е правилната крава
и дали не трябва да изчака някоя която е по-добра в дадени отношения. Ще
реши че трябва да изчака. Ще дочака следващата. Ще избере. Ще се заеме със
секс, но през цялото време ще си задава въпроса дали правилно е избрал и не е
ли трябвало да изчака третата крава.
СКОРПИОНА също няма да се спуска от хълма. Него напълно ще го
удовлетвори и младото биче до него. То със нищо не е по-лошо от крава. А коитуса
със него е безусловно мистическо изживяване. Не, никакви крави.
СТРЕЛЕЦА няма и да погледне кравите. Все едно че досега не е
виждал. Той ще отправи поглед в далечината и ще съзре стадо коне. Е! Това е! С
коне досега не го е правил. И от всички кобили той ще избере
най-екзотичната, съгласната да прави най-алтернативен секс.
КОЗИРОГА ще е единствения в цялата ситуация който ще постъпи
правилно. Той ще въведе ред в целия този хаос. Ще раздаде номера, ще организира
опашка. А кравите изобщо няма да ги пита - жените принципно обичат реда.
ВОДОЛЕЯ ще стане любимеца на цялото стадо. Няма да има никакво
значение коя и в какво количество ще пожелае (а това и той сам не го знае).
Важно е друго - коя ще го поиска и с коя ще го огрее (статистически факт е
че това са над 75% от стадото). Е процентът е достоен. Най-характерното в
цялата ситуация е че за него цялото приключение ще мине леко и непринудено,
без никакви отрицателни последствия. Още повече че това момче,
разглезено от дамите нито веднъж няма да се изпоти - всичко ще направят
партньорките.
РИБАТА, мечтателно ще огледа стадото. С големи тъжни очи ще се
замисли коя ли крава би пожелал. Е, разбира се че не си пада по клечавите. Виж
формата на рогата е друг въпрос. И може ли вимето хем да е голямо, хем да
има идеална форма. А копитата, какви ли точно трябва да бъдат? Така
мечтаейки, Рибата дълго ще стои на върха на хълма, а стадото бавно ще отминава.
А коитуса
със него е безусловно мистическо изживяване.
не знам защо ги чета тия неща
не, всъщност знам
от тва ще излезе гениална обида някой път
Niakoitam
10-31-2014, 09:54
Защо така 102 ? :D
Auriss какво имаш предвид? Ако не ти харесва нещо в правописа не съм го писал аз.Копирано е дословно от един сайт. :)
Всъщност ако трябва да съм честен това за зодия рак ми изглежда една идея достоверно :D
защото не ми харесва написаното за скорпион
Niakoitam
10-31-2014, 10:06
Така като се замисля май наистина асцедента ми е Везни макар че и с Девата виждам съвсем лекинка прилика, поне според тази статия :D
Затова може някой сайтове да се бъркат.:)
Ама от друга страна май Луната ми беше Дева :)
Ко ма ибе е, аз сам скорпион. Жиля наред с моята шпага!
AngelBelchev
10-31-2014, 10:10
Тва за скорпиона е объркано.
Мен ако някой ме попита за зодия и започне да ми разправя, неща от сорта на - луната не е във фаза гълъб и днес не мога да ям риба, директно го смятам за ментално неравностоен и не желая да контактувам с него.
Aeternal
10-31-2014, 12:39
Хайде пуснете малко аванс и на жените. Нали трябва да има нещо в което и те да се чувстват добри. Какво като са глупости. :D
galaxy29
10-31-2014, 12:44
skatew жена ли е ;/
Била съм свидетел на следния разговор между момичета, които току що се запознават и веднага след като си казаха имената едното момиче попита:
-Коя зодия си?
-Скорпион,що?
-Ауу, ти си ужасна зодия най-гадната, с теб никога няма да се разберем. :D :D
Има всякакви хора, аз не се впрягам от зодиите, според мен те не те определят като човек. :D
Ама вие наистина си вярвате, че според зодията може да познаете какъв е човек. Че на всичко от горе и какви качества има и дали си заслужава да сте с него ? Съжалявам ви.
нямат нужда от съжаление а да стъпят на земята
ахъх, тва за везните е верно ;д
fire_magic
10-31-2014, 14:44
тва с тия натални карти е такава каша, че всичко може да се оправдае по тях вероятно :Д
планети, домове, луни, аспекти, щуротии, -общо взето нямам голямо доверие, по-скоро случайности
т.е. те са над 100 неща написани, нормално е нещо да съпада
везни ^_^
а аз съм змей(дракон)
По - откачени от Водолеите нямаааааааа НЯМА ! :D
По - откачени от *insert зодиа here* нямаааааааа НЯМА ! :D - Казва всеки човек за зодията си.
anonymous708973
11-01-2014, 09:37
Аз пък не бих се окачествила като откачена, въпреки че зодията ми е откровено шизофренична ;д
а хората окачествяват ли те като такава?
skatew жена ли е ;/
woho kuv sum izvesten
манете ги тея зодии
а блаб е вещица
;(
едит:
шизофренен
шизофреничен
манете ги тея зодии
а блаб е вещица
ще палим ли кладата бро?
;(
едит:
шизофренен
шизофреничен
може ли един въпрос?
ai tiho e kele6i ospamihtemi temata
Аз пък не бих се окачествила като откачена, въпреки че зодията ми е откровено шизофренична ;д
Везни ли си?
SpiritInBlack
11-01-2014, 15:32
Абе, зависи много да ти кажа. Доскоро бях твърд поддръжник на тезата https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10373804_10152775001981605_7010661272716769333_n.j pg?oh=7e2320d215d24ba6d2b30a142ea233c8&oe=54F89BF3 . Трябваше да срещна една адски умна симпатяга да си попроменя мнението, поне малко. Е, отне известно време, но за телец като мен и тва е напредък. Не знам дали е успяла да се добере да данните ми, но още на втората среща беше убедена за зодията ми - главно, че съм бил арогантен и точен :D Да си призная, не слушах или запомних всичко, но имаше попадения за връзките ми с овен ( ех, тая вещица гадна ), близнаци (няма друго толкова ценно момиче), скорпион (много точен човек и бурна връзка) и стрелец ( хармоничка мацка, с все още се виждаме, дълго след раздялата). Естествено, не запомних всичко, но на по-късен етап се оказа права, когато им проверих зодиите. Всичко това е с уговорката, че вероятно би било адски вярно за почти всички зодии.
anonymous708973
11-01-2014, 19:33
Везни ли си?
Eee, как бе! Като ти кажат "шизофреничен", веднага за Близнаци се сещай :д
Ама в мен имаше и овен, така че не съм съвсем "вятър ме вее на бял кон".
Блаб, благодаря за поправката, ще ги проверя думичките :)
Eee, как бе! Като ти кажат "шизофреничен", веднага за Близнаци се сещай :д
Ама в мен имаше и овен, така че не съм съвсем "вятър ме вее на бял кон".
Блаб, благодаря за поправката, ще ги проверя думичките :)
Принципно или си близнаци или си овен, няма как и 2те. За съжаление... шизофреничка сте :/.