PDA

View Full Version : как да му покажа че съм забавна и нормална

gabik023
10-25-2014, 13:28
знам че сигурно има десетки такива теми, но в момента не мога да попадна на нито една, а ми трябва помощ...аз съм момиче на 12 г ...харесвам момче(на 13)..въпроса е, че и той е един от всеизветните" swagger-и"(точно по тази причина може да е с доста момичета които са мн по-добре от мен и нз дали имам шанс) , а ние сме се виждали горе-долу 6-7 пъти на курсовете по английски, където всичко на всичко сме си казали 2 думи..(напоследък все попадам на момчета, което не ме харесват и оправдянието на всичките е "ние не се познаваме добре..не сме си говорили и.т.н) неща, които и в този случай ги има а аз наистина не искам и той да е поредния който се измъква с това оправдание....въпроса ми макар и сложно зададен е горе-долу има ли някакъв начин да му покажа че съм нормален човек(смисъл нито кифла..нито сдухана зубърка)..също така искам и съвет относно това как да го заговоря..за какво и как да превъзмогна срама и да му взема фейсбука?!?!!?!?!

NarutoShippuuden
10-25-2014, 17:19
такива женчовци не ти трябват

RapExotic
10-25-2014, 19:33
за какво и как да превъзмогна срама и да му взема фейсбука?!?!!?!?!

Това ли било целта.. Кажи му "Найш ли, имам селфи по прашки у фейса. Дай ми твоя за да ти покажа"..

За какво ти е всеизвестен swagger? Не мисля, че ще се различава по нещо от надуваема кукла с тапа отгоре.

Kitty Bloom
10-25-2014, 21:25
Какъв шанс не знаеш дали имаш? Шанс да те покани на рожден ден или да си говорите за дисни сериали? На 12 си все пак, гледай си детството, за момчета имаш цял живот. А и щом е по-голям и е в твоята група по Английски, значи е прост. Не се занимавай с него. :д

muhatacece
10-25-2014, 23:24
Ebasi jalkata .

Kitty Bloom
10-26-2014, 08:40
Ebasi jalkata .
е не сривай така на детето самочувствието де... от мъка ще вземе да се напие с кола :(