View Full Version : Да я възбудим с думи!
Как да възбудим момиче, само с думи...например, когато си пишем по Facebook или Skype ?
взимаш дилдо след това си го будеш в гъза и те сами ще ти дойдат думите
А как да правим секс с момиче по фейсбук/скайп? :/
baby_baby
10-25-2014, 15:57
няма как така да я възбудиш
Излез от филмите, общувай на живо, прави секс.
RapExotic
10-25-2014, 19:20
Първоначално и опиши материалното си състояние. Ако се справиш с това добре, от там нататък няма голямо значение какво ще и приказваш.
muhatacece
10-25-2014, 23:21
"She ti prusna slivata"
anonymous908491
10-26-2014, 11:31
Първоначално и опиши материалното си състояние.
Той няма да се жени за нея, достатъчно е да и напише, че има пари, скъпа кола и 40см чеп
prosto_chovek
10-26-2014, 19:45
Запиши клипче, стани новият сър Стенли Ройс и сами ще ти се лепят.
chocolate.donut
10-28-2014, 05:20
Аз съм момиче и е лесно...мен са ме възбуждали даже с едно ,,обичам те,, :Д то си е до момиче ;) казвай й какво би направил с нея и какво ти се иска ..
"ще пържа картофки и ще правя пица за десерт има сладолед знам че звучи простовато но полято с вино предполагам ще го понесеш чакам те"
"ще пържа картофки и ще правя пица за десерт има сладолед знам че звучи простовато но полято с вино предполагам ще го понесеш чакам те"
малииии
ми ако пази талия
anonymous908491
10-28-2014, 19:18
малииии
ми ако пази талия
Ти да ядеш ли би отишла след такава покана ?
Във вас не те ли хранят ?
thefreak
10-28-2014, 22:01
Как да възбудим момиче, само с думи...например, когато си пишем по Facebook или Skype ?
Щ+Щ
AggerYNWA
10-28-2014, 23:51
Щ+Щ
ВГЗ
galaxy29
10-29-2014, 02:34
малииии
ми ако пази талия
момичетата без апетит (за здравите говоря), които ядат по една бисквитка за закуска и маруля за вечеря са отблъскващи
тези, които не можеш да ги накараш (или ги караш на сила) да опитат от произведението ти също
разбирам да се спазва режим, ама без пренасации
освен това за тая работа има и спорт и секс
или накратко: ще си умра от кеф да ти скубя косата
или накратко: ще си умра от кеф да ти скубя косата
Или ще оргазмирам, сънувайки те как тичаш към вилната зона? >.>
Вероятно момчето може да пита ако примерно си има приятелка и иска да я подразни докато не са заедно? В този случай й припомняй случки. Ако не се познавате не се опитвай защото едва ли ще се получи. Ако по скайп или фейсбук, защото не можеш на живо, пак недей, понеже като се видите и тя поиска това, за което си й говорил, ще е много вероятно да се изложиш. Уточни се и тогава може и да получиш смислен отговор...
PhxMember
10-30-2014, 09:14
"Ще ти ближа вагината, като пенсионер капачка от кисело мляко."
Пробвай го.