View Full Version : Направих белята
ringgirl
10-26-2014, 13:31
Ядох печено кисело зеле и комфитюр от малини. Много ми се осладиха. На сутринта след, като се събудих изпуснах няколко пъти газове и се излежавах в леглото. Аз през почивните дни обичам да се излежавам. След поредното изпускане на газове усетих, как се изпускам в прашките. Оцапах леглото и себе си. Хвана ме голям срам, защото в стоят където спя спи и сестра ми, но тя е на отделно легло. Станах да се почистя и изкъпя и тя видя какво се е случило. Засрамих се много. Трябва ли да се срамувам от тази случка?
zapla6i q sestra ti ako kaje 4e 6te i sa izpardi6 na feisa dokat spi
prosto_chovek
10-26-2014, 17:55
Дано сестра ти не е копрофил.
RapExotic
10-26-2014, 19:20
Другия път използвай памперси ..
Ами бих те посъветвал следващтия път да се храниш по разделно!
Summer Fresh
11-01-2014, 19:48
Дай и на нея да яде от същото и тя да се изпусне, тогава ще те рзбере, и няма да има за какво да те е срам.
Ivanchobe
11-04-2014, 00:56
Анален правиш ли?
Следващия път, трябва да изпревариш ситуацията :)
Ядох печено кисело зеле и комфитюр от малини. Много ми се осладиха. На сутринта след, като се събудих изпуснах няколко пъти газове и се излежавах в леглото. Аз през почивните дни обичам да се излежавам. След поредното изпускане на газове усетих, как се изпускам в прашките. Оцапах леглото и себе си. Хвана ме голям срам, защото в стоят където спя спи и сестра ми, но тя е на отделно легло. Станах да се почистя и изкъпя и тя видя какво се е случило. Засрамих се много. Трябва ли да се срамувам от тази случка?
Да бе да
аман от малоумните ви теми вече
Анонимче
11-19-2014, 12:54
Според мен няма от какво да се срамуваш :) Мисля че няма човек който не се е изпускал,затова никой няма право да ти се смее или да ти се подиграва! А относно сестра ти, просто можеш да я помолиш да не казва на никого и това да си остане между вас двете. Ако те обича и иска да не те засрамва тя ще те послуша:)