View Full Version : от много вере мисля
diable90
10-26-2014, 13:42
от много време търся чай за пушене но не обикновен мисля че има по смартшопове търся да си взема от нета или зелени билки чая се продава в пликове нз по колко грама най-малко 20 а билките нз продаваха по едно време в софия до една метадонова програма на пиротска употребява се на много малки количества зашото е много силен и е доста по различен от тревата ще се радвам ако ми помогнете да намеря
prosto_chovek
10-26-2014, 19:32
Що се занимавате с глупости? Точно тия "дизайнерски" щуротии имаше цяло предаване как изкукват и изпукват маса лапишняци, защото били легални. Тоя "чай за пушене" най - вероятно говориш за салвията, която вече не е легална, не се продава по такива шопове и ще си я намериш трудно от същите, от които можеш да си намериш и другите простотии., но съм чувал, че шансът ти за лош трип е доста висок. Не се занимавай с глупости най - добре.
diable91
10-27-2014, 12:09
Що се занимавате с глупости? Точно тия "дизайнерски" щуротии имаше цяло предаване как изкукват и изпукват маса лапишняци, защото били легални. Тоя "чай за пушене" най - вероятно говориш за салвията, която вече не е легална, не се продава по такива шопове и ще си я намериш трудно от същите, от които можеш да си намериш и другите простотии., но съм чувал, че шансът ти за лош трип е доста висок. Не се занимавай с глупости най - добре.
Това го знам от доста дълго време попринцип лошите трипове се получават при хора с слаба психика проблеми с сърцето може да ти доведе много проблеми в такъв случай или ако си уплашен когато го взимаш виждал съм го много пъти при много хора принципно е до това как се настройваш при страх е отвратително хваща те сташна параноя аз съм пушил с месеци доста често от целия град имаше няколко човека на който им понасяше и не е салвия сигорен съм то на цвят е почти жълто а билките са светло зелени