PDA

View Full Version : Дали е права?

Mein Traum ist...
10-27-2014, 14:26
Здравейте! Момиче съм на 14 и наскоро говорих с майка си относно секса... Имам сериозен приятел и с него решихме да го направим. Майка ми не знае за това...всъщност никой не знае. И като си говорихме тя ми каза да й кажа като решим да го правим, защото трябвало да почне да взимам противозачатъчни и задължително да ползвам презервативи... Питах я дали презервативите са достатъчни, а тя ми отговори , че пак има вероятност да се забременее, ако презерватива се скъса... После й казах, че доколкото знам те трудно се късат(чела съм доста преди първия ми път) и ако се скъса трябва да се вземе ескапел... тя каза, че ако се скъса няма да разбера, защото няма да се види, понеже дупката можело да бъде много малка и да не се забележи... въпросът ми е това вярно ли е или само се опитва да ме сплаши? ... Защото ако е вярно не искам да ставам майка на 14-15 . С приятеля ми винаги се пазим ( с кондом) и досега не се е късал...

Ако смятате да ме обиждате заради действията и възрастта ви искам да ви предупредя, че са напълно излишни и ненужни... Станалото станало... няма връщане назад...а и дори да го върна пак бих направила същото... смятам, че съм готова, затова си спестете обидите и нападките :)

Sirona
10-27-2014, 14:52
Да, възможно е дупката да е малка и първоначално да не се забележи.

dimitar_ak
10-27-2014, 14:54
Има един сигурен начин за проверка. След като свалите презерватива просто леко го надуйте. Презервативите са най-сигурното предпазване във вашата възраст. Не е нужно да се тъпчеш с химия.

baby_baby
10-27-2014, 15:35
Възможно е така че както казаха по-нагоре надуйте презерватива

TROLLDADLOLCAKE
10-27-2014, 18:00
Има един сигурен начин за проверка. След като свалите презерватива просто леко го надуйте. Презервативите са най-сигурното предпазване във вашата възраст. Не е нужно да се тъпчеш с химия.

Има гнусливи хора...По - добрият варянт е на чешмата с водата..

twrker
10-27-2014, 20:56
Има вариант, ако надуеш презарватива сперма да попадне в устата ти и да забременееш.:О Една приятелка ми каза, че след секс заедно с приятеля си надували презарватива, а ако е спукан, то изтича водата през малката дупка, а иначе по темата, смятам, че майка ти е права, а и не знам какви са страничните ефекти от противозачатъчните, но четох, че от ескапела понякога ти се вие свят, пъпчасваш за няколко дена и така. :P

RapExotic
10-27-2014, 21:07
смятам, че съм готова

Ако беше готова нямаше да задаваш такива въпроси.

Mein Traum ist...
10-27-2014, 21:26
Ако беше готова нямаше да задаваш такива въпроси.

О, да... Забравих, че и тази простотия постоянно се казва тук... Съжалявам, че не всички сме многознайковци като теб... Не знаех ЦЯЛО едно нещо и заради това аз , разбира се, не съм готова... мдам...

Mein Traum ist...
10-27-2014, 21:27
Благодаря... ще послушам съветите ви :)

muhatacece
10-27-2014, 23:05
pusni mu na momcheto .. she e shtastliv na 14, kusmetliq :D

NissaN
10-28-2014, 08:54
Почнала да се ебе а не знае за рисковете за забременяване и това дали капута може да се скъса или не.Може да се скъса разбира се това което ти казва майка ти е достоверно.Без презерватив е по-убаво.

marilyn
10-28-2014, 09:50
Да, ако беше готова, щеше да си се информирала за тия неща по-рано. НЕ знам как ви се късат презервативите без да видите. Принципно от самото триене дупката не остава миниатюрна и невидима, а става голяма и няма как да не се забележи. Презервативите не се късат, ако са поставени правилно. Не мисля, че е добре на 14 години да започваш с хормони. На тази възраст е по-добре да си ползвате презервативи.

Mein Traum ist...
10-28-2014, 12:19
о, божичко...вие изобщо ли не четете????..знам, че може да се скъса ...просто не наех, че има случаи, в които това не се забелязва... Преди да ми пишете глупости и да изказвате тъпите си мнения поне прочетете какво съм написала...и към 'muhatacece' той не е на 14... а и никога не е започвал да говори за секс и никога не ми го искал... КАТО НЕ ЗНАЕТЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙТЕ!!!

draid
10-29-2014, 18:48
Завързва презерватива и го стиска за да види дали е пробит. Няма нужда от надуване или пък напълване с вода.

Mein Traum ist...
10-30-2014, 21:01
Завързва презерватива и го стиска за да види дали е пробит. Няма нужда от надуване или пък напълване с вода.

Правим го отначалото... но достатъчно ли е, за да сме сигурни, че не е скъсан?

sladkishchencetyYyYy
10-30-2014, 21:39
Аз имам по-сериозен проблем .. след 20 мин вече няма да съм тийнейджърка и няма да мога да надувам използвани презервативи,да ги пълня с вода или да правя каквото сметна за редно с тях. :(

AngelBelchev
10-31-2014, 07:27
Честит +1 левел в тоя живот!

prosto_chovek
10-31-2014, 10:06
С надуването е сигурно. А дали е вярно - еми презервативът се прави от разрушим материал, най - често латекс, който е пластичен до определена степен и ако има лека дупчица на него, чисто механически, еластичните сили, които биха разтегнали дупчицата например ако се намира на разтегнат ластичен материал, няма да бъдат достатъчни и дупчицата ще си остане там невидима някъде по прозрачната материя, която на всичкото отгоре е лубрикирана и по цялото това мазало няма как да видиш с просто око отворче с диаметър около този на косъм. Само че сперматозоидите са с по - малък диаметър и могат да минат, както и атомите на въздуха, когато го надуеш. А със стискането съществува възможност да го завържеш точно на дупчицата или да го стиснеш на нея и така да не излезе въздух. Надявам се, че освен, че ти отговорих на въпроса, разбра и причината това да бъде така, ако те е интересувала изобщо :)

prosto_chovek
10-31-2014, 10:09
Аз имам по-сериозен проблем .. след 20 мин вече няма да съм тийнейджърка и няма да мога да надувам използвани презервативи,да ги пълня с вода или да правя каквото сметна за редно с тях. :(

Странно твърдение от трол, който вчера в друга тема е написал, че след 30 минути става на 20. Ама така е, за троловете със забавено умствено развитие и времето тече по - бавно. Като станеш на 20 ще можеш да надуваш себе си с агрегат, щом държиш нещо да се надува.

liglata_bg
10-31-2014, 11:19
При мене като ми се е случвало да се скъса, се беше разпорил целия и нямаше как да не го видим. Просто за някаква миниатюрна дупчица няма шанс както каза merilin. Така че давай смело и не се плаши. Според мене майка ти само те гипсира за да те стресне. Иначе противозачатъчните се вземат само по предписание от гинеколог.

Mr.Killer
11-01-2014, 22:21
Има гнусливи хора...По - добрият варянт е на чешмата с водата..

+1
Варианта с водата е по-добър! :)