View Full Version : скъсана девствена ципа без секс
Здравейте хора! Онзи ден си правех сутрешната загрявка и правех сто клякания и някъде на 85 усетих нещо странно долу. След няколко минути отидох до тоалетна и имах кръв. Мислех, че това ми е цикълът, защото попринцип тези дни ми идва, но вече втои ден няма нищо и когато се бърша сле като отида до тоалетна и ръката ми по някакъв начин се пръзка по-навътре във влагалището. Аз съм само на 14 и не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14 , не искам да казвам нищо на майка ми и не искам да ходя на генеколог, защото съм мастурбирала няколко пъти и ме съмнява, че ще решат, че съм я скъсала по друг начин. Наистина супер много ме е страх и досега не съм ходила не генеколог и се надявам до 18 години да не ходя. А скъсаната ципа по някакъв начин можи ли да ми пречи в близките 5 години? (+бивша гимнастичка съм)
strawberry88
11-05-2014, 06:08
Аз съм само на 14 и не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14
made my day :lol: :lol: :lol:
made my day :lol: :lol: :lol:
Аз съм авторката , просто пиша от друг профил, защото не мога да си влезна в този.. Колкото и да ти е забавно, наистина не искам всички да ме мислят за такава, за бога аз съм на 14, и да знам, че девственост се губи когато правиш секс с някого, а не просто когато ти е скъсана, но не знам дали има как да го докажа, не знам на колко си, не би ти било приятно да си скъсаш химена при едни скапани клякания
Момиче, образовай се! Девствеността не зависи от ципата, а от това дали е имало проникване с пенис! А и не си първата със скъсана ципа заради спорта, спокойно.
amatorium
11-05-2014, 12:41
Залягай над българския. че ще станеш курва с този правопис!
Ще се изненадате, но е напълно възможно определени упражнения, в единични случаи да разкъсат в някаква степен химена.
baby_baby
11-05-2014, 15:23
Момиче, образовай се! Девствеността не зависи от ципата, а от това дали е имало проникване с пенис! А и не си първата със скъсана ципа заради спорта, спокойно.
+++
RapExotic
11-05-2014, 17:46
не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14
Знаеш ли значението на тази дума?
CookieJoKey
11-06-2014, 18:23
генеколог
,
Губиш девственост не когато скъсаш ципата,а когато ти го вкарат за пръв път,то все едно ако от мастурбиране я скъсаш вече не си девствена.