.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    maniana
    Guest

скъсана девствена ципа без секс

Здравейте хора! Онзи ден си правех сутрешната загрявка и правех сто клякания и някъде на 85 усетих нещо странно долу. След няколко минути отидох до тоалетна и имах кръв. Мислех, че това ми е цикълът, защото попринцип тези дни ми идва, но вече втои ден няма нищо и когато се бърша сле като отида до тоалетна и ръката ми по някакъв начин се пръзка по-навътре във влагалището. Аз съм само на 14 и не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14 , не искам да казвам нищо на майка ми и не искам да ходя на генеколог, защото съм мастурбирала няколко пъти и ме съмнява, че ще решат, че съм я скъсала по друг начин. Наистина супер много ме е страх и досега не съм ходила не генеколог и се надявам до 18 години да не ходя. А скъсаната ципа по някакъв начин можи ли да ми пречи в близките 5 години? (+бивша гимнастичка съм)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от maniana Виж мнението
    Аз съм само на 14 и не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14
    made my day

manana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    made my day
    Аз съм авторката , просто пиша от друг профил, защото не мога да си влезна в този.. Колкото и да ти е забавно, наистина не искам всички да ме мислят за такава, за бога аз съм на 14, и да знам, че девственост се губи когато правиш секс с някого, а не просто когато ти е скъсана, но не знам дали има как да го докажа, не знам на колко си, не би ти било приятно да си скъсаш химена при едни скапани клякания

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Момиче, образовай се! Девствеността не зависи от ципата, а от това дали е имало проникване с пенис! А и не си първата със скъсана ципа заради спорта, спокойно.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Залягай над българския. че ще станеш курва с този правопис!
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на Emilen
    Ще се изненадате, но е напълно възможно определени упражнения, в единични случаи да разкъсат в някаква степен химена.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Момиче, образовай се! Девствеността не зависи от ципата, а от това дали е имало проникване с пенис! А и не си първата със скъсана ципа заради спорта, спокойно.
    +++

Мега фен Аватара на RapExotic
    не искам да стана някаква курва с изгубена девственост на 14
    Знаеш ли значението на тази дума?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Зверски трол!

генеколог
    ,

Супер фен Аватара на NissaN
    Губиш девственост не когато скъсаш ципата,а когато ти го вкарат за пръв път,то все едно ако от мастурбиране я скъсаш вече не си девствена.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си