PDA

View Full Version : Има ли смисъл да продължаваме?

justW0ndering
11-07-2014, 19:01
Здравейте, нямаше към кого да се обърна и за това реших да пиша тук. Аз съм момиче на 24 и на скоро започнах връзка с момче, което е 3 години по-малко от мен. Всичко е идеално, но нещото което ме притеснява е неговата независимост. Друго нещо е,. че аз съм Телец, а той е Везни. Знам, че ако в началото няма признаци на любов, нещата няма да се получат между нас тъй като и двете зодии са под знака на Венера. Нещо, което също ме притеснява е разликата в годините, тъй като до сега не съм била с по-малък от мен. Не искам да се превръщам в детегледачка... Харесвам го като човек, но не знам дали трябва да продължа връзката си с него или е по-добре да запазим приятелски отношения. Благодаря предварително.

fanton1
11-07-2014, 19:13
щом за сега е добре му дай шанс не винаги звездите предсказват какъв ще си , какво ще правиш и т.н. виж как ще се развие връзката ви и не се води чак толкова по тях :)

Kitty Bloom
11-07-2014, 22:06
Не се влияй нито от зодии, нито от години! Ако се обичате, взимайте се! Все пак той не е дете, в тази възраст разликата в годините не оказва голямо влияние, друго си е обаче ако примерно той е на 15, а ти на 18. Вече сте зрели хора, не се колебай, а си продължавай връзката! :)

NissaN
11-08-2014, 07:56
Ти ако вярваш на зодийте направо найстина няма смисъл да продължаваш.

RapExotic
11-08-2014, 16:28
Това със зодиите и глуповато оправдание. Годините също не са определящ аргумент. Единствено детинското му поведение е тревожно в тази ситуация. Ако имате голямо разминаване в гледните точки и етапите си на развитие тогава може би не е добра идея да сте заедно. Уточни в какво по-точно се изразява детинското му поведение - не работи, живее с родителите си, неотговорен е или?

justW0ndering
11-08-2014, 16:47
В предишните ми връзки всичко си отговаряше до последно със зодиите, заради това се притеснявам толкова.
Както споменах, заедно сме от скоро и още не съм забелязала нещо кой знае колко детинското в него, но какво правя ако/когато се прояви? 3 години не са малка разлика... Какво ще кажат хората за връзката ни, при тази разлика? Аз още не съм казала дори на най-добрите ми приятелки, защото се страхувам, че няма да ме разберат и ще почнат да ме съдят.
Иначе също така не работи все още, мисли да започне работа. Ако запозчне ще е нещо малко, което също не ми се нрави.

Объркана съм...

RapExotic
11-08-2014, 16:58
Щом не си забелязала нищо детинско в него защо се притесняваш, де не станеш "детегледачка"? Разликата ви не е толкова голяма. Това са просто стериотипи. Това, че момчето има стремеж да започне работа е чудесно. Значи има желание да се развива. Без значение каква е работата, все е някакво начало. Всеки е започнал от някъде. Отделен въпрос е ако търсиш някой, който вече си е уредил живота и искаш да се настаниш в него на готово.
За зодиите въобще да не коментирам.

Mr.Killer
11-09-2014, 00:28
Първо три години НЕ е голяма разлика. Второ ако прочета отново нещо относно зодии ще повърна. Какво гледате тези зодии ? Случайно бъдещето ви да не се определя от тях? Ако момичето до мен ми каже ,че зодиите ни ,не са съвпадали ,щях да й се изсмея в лицето и да я разкарам. Що за глупости?

per-dead
11-09-2014, 07:49
Леле, представи си, момчето ти да е регнато тук и да разпозна ситуацията. Как ще ти бие шутаа, не е истина просто. :D :D
Подкрепям Mr.Killer, и аз ще повърна, ако видя още нещо за зодии тука. Ако моят приятел разсъждаваше по този начин, нямаше да ми е приятел, предполагам.
Нимоа да повярвам, че човек на 24 години разсъждава по този начин.
Отивай при една от ясновидките по чалга телевизиите да ти търси гадже според звездите.
Успех.

Kitty Bloom
11-09-2014, 14:55
Ако приятелите ти осъдят затова, че той е по-малък, значи не са ти истински приятели! И защо трябва да се тревожиш от хорското мнение, гледай си живота, иначе момчето ти ще се чувства кофти, че се срамуваш от него.

hey.mistery
11-09-2014, 15:25
Оооо, какви са тези неща със зодиите, не се занимавай с глупости. Виж как ще тръгнат нещата между вас. Не е казано, че трябва да се държи като дете, + това вие не сте на по 14-15 години.

SonataArctica
11-09-2014, 22:08
http://media.tumblr.com/tumblr_ly4ie7hlSP1r2qgn1.gif
Не се сдържах. 8-)
Няма как да не се цитирам.

А за всички, които казват, че зодиите са глупост, ще дойде след малко Блаб или Щрудела и ще ви разкатаят фамилията. 8-)

diksi
11-09-2014, 22:33
БЯГАЙ ОТ ВЕЗНИТЕ!!!!!! ТЕ СА ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ БЯГАЙ НА ИЗТОК!

Niakoitam
11-10-2014, 07:50
Ако ще започваш така връзката си по-добре отрано го отърви от присъствието си. Ама той бил на по-малко години,ама зодиите ни не съвпадали,ама той не работил,а може да хване нещо малко,което не ми се нрави.Ти с него ли ставаш гадже или с годините,зодията и работата му? Хорското мнение ли ти е по-важно? А може би пък искаш да е някой паралия?
Иначе те хората са казали: "С пари е най-лесно." Опитай се да го опознаеш по-хубаво като човек,а не на колко години бил,каква зодия бил и дали имал пари.Ако ли пък не...просто не си заслужава изобщо да го занимаваш. :)

the_black_mamba
11-11-2014, 20:09
ако годините и зодиите са единствения ти проблем невиждам смисъл да късате... Но след като се съмняваш , явно не си сигурна в чуствата си...от теб зависи...

Nonetheless
11-12-2014, 08:16
Друго нещо е,. че аз съм Телец, а той е Везни. Знам, че ако в началото няма признаци на любов, нещата няма да се получат между нас тъй като и двете зодии са под знака на Венера.
http://i.imgur.com/EeFw9Vm.gif

3 години не са малка разлика...
В тийн години може би, но на ваша възраст са.

Какво ще кажат хората за връзката ни?
Това няма да го отговарям даже, но е иронично да се притесняваш за негово ЕВЕНТУАЛНО детинско поведение, при положение че се притесняваш за подобни неща.

klarka
11-12-2014, 08:31
Прекалено много ги мислиш нещата. Или имаш връзка с него или нямаш. Ако го харесваш и се чувстваш добре с момчето, просто си изживейте миговете. Момичееее... животът е прекалено кратък, че да си губиш времето с подобни мисли и детайли.

kalpazanka
11-13-2014, 09:37
Хвърли се с главата напред и опитай. Така поне ще знаеш струвало ли си е, докато ако прекратиш, ще те гложди може би цял живот /или поне след всяка приключила връзка/ дали с този малкия е щяло да се получи...