View Full Version : Секс с гинеколога ми ?
Здравейте ! Наскоро си смених гинеколога и по някаква случайност , се оказа безумно привлекателен. По време на първото ми посещение при него бях доста притеснена. Той се държеше изключително добре и някак си се отпуснах. По време на вторият ми час , той започна да ме разпитва общи неща. Днес беше третото ми посещение при него и беше доста интересно. Този път въпросите му бяха доста лични и интригуващи. Усетих , че ми отправя неприлични намеци. Начинът , по който ме докосваше по време на прегледа и "уж" случайните докосвания след това , ме карат да си задам въпроса дали искам да спя с него. По някаква случайност се оказа , че майка ми се познава с него и той няма представа за това.
Моля за съвет :)
anonymous908491
11-08-2014, 11:19
хахахаха, викни водопроводчик, тяхната работа е да отпушват тръби.
Гинеколог е нормално е да се възбужда. :D :D :D
Желязна логика! :lol:
RapExotic
11-08-2014, 16:41
То и психиатрите е нормално да са психясали ..
Заформете с майка ти един "семеен преглед".
prosto_chovek
11-08-2014, 20:52
Бе чувал съм, че гинеколозите чат пат виждат такива неща, че после не им се ще да се възбудят доста дълго време.
Ivanchobe
11-09-2014, 00:19
Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...
nansi_2005
11-09-2014, 10:49
Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...
кажи че има по-хубава работа а ?
иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали :) пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "
anonymous908491
11-09-2014, 12:27
иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби"....
Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.
baby_baby
11-09-2014, 14:46
Ти ако не знаеш дали искаш да спиш с него ние как да знаеме?
BlauMeise
11-09-2014, 14:53
Авторке, не думай!
shmatarok
11-09-2014, 15:00
иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали :) пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "
Много си прост. Честно.
Следващият път, майка ти, трябва да дойде с теб да ви види официалният преглед.
Драги ми коментатори , не ми се четат глупави коментари , така че ако обичате си чешете езиците на друго място. Тук темата е различна и моля да коментират само хора , които желаят да помогнат със съвет.
Благодаря !
LG (life is good)
11-09-2014, 17:24
Споко действай, всички знем че жените са к..ви никой няма да те обвинява спокойно напълно нормално е :Д да спиш с гинеколога, и с ДжиПито знам че не било грешка ама с водопроводчика си е класика. Всяка истинска жена поне един път в живота си трябва да е спала с водопроводчика :д
ehehehe, шегаджия си падаш?
Заформете с майка ти един "семеен преглед".
шегаджия си падаш ве приятел
Курва ще викаш на тая дето те е родила ! Не желая ограничени хора да коментират темата !
pac0line
11-09-2014, 19:58
еи мастио прегледай си само мненията в тоя форум и сама си лепни етикет каква си
дано му умреш на кура, а пък щом познава майка ти като нищо и да се окаже, че е баща ти
Xaxaxа как така прецени , че съм мастия не те знам. Знам със сигурност , че си един малък педерас , който се прави на интересен. Като ебеш момичетата не ги мислиш за мастии , ама като не ти връзват са курви , нали ? Напусни тази тема и мри в лайна говедо !
pac0line
11-09-2014, 21:36
Ако са такива като теб, които още като си кажа името си представят кура ми като голяма и сочна близалка, желаеща да попадне в яйчниците им, няма и как да не ги мисля за мастии.
Можеш да намериш решение на проблема си тук (http://nakuchetovgaza.com/)
HollyGolightly
11-09-2014, 21:49
Авторке, ако наистина гинекологът ти си позволява да те пипа по "по-специален начин" и това не е само във фантазиите ти, то тогава недей да се хвалиш много-много ами се замисли да си намериш нов доктор, понеже това не е нормално. Има си даден начин, по който медицинско лице и пациент могат да контактуват.
Няма значение ти за колко атрактивен го смяташ или дали познава майка ти, стринка ти или комшийката от горният етаж, той е на работа, не на среща.
кажи че има по-хубава работа а ?
Бива ли такова нещо?
http://gifstumblr.com/images/you-are-literally-too-stupid-to-insult_1171.gif
Хахаха ти освен , че си педерас , ами си и шегаджия. Браво на теб ! Не смятам , че има нещо нередно в сексуалните отношения между хората. За сметка на това , твоето ограничено мислене можеш да си го запазиш за себе си. Този сайт е направен с цел споделяне на проблеми , а не с цел осъждане на хората !
Не ме пипа по интимните ми части , а става въпрос за непринудено докосване, например по рамото , след като е пуснал някоя шега.
LG (life is good)
11-09-2014, 21:59
еи мастио прегледай си само мненията в тоя форум и сама си лепни етикет каква си
дано му умреш на кура, а пък щом познава майка ти като нищо и да се окаже, че е баща ти
Брилянтно изказване.... бате ти все едно ми надникна в мозъка и написа това което щях да кажа, особено това за "прегледай си само мненията в тоя форум и..."
Мненията в този форум са възприети по грешен начин. И затова всяко второ мнение е от такива малоумници като теб , които са неразбрали и по никакъв начин не допринасят с нищо за темата.
nansi_2005
11-09-2014, 22:16
Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.
дали само аз ги деля на мъже и жени а ? а и ако отидеш при докторка и тя те погали по специален начин ти ще си помислиш друго нали ? прегледайте се... не познавам момиче което ходи при мъж гинеколог и същите тези никога не са ми казвали че доктора ги пипа по специален начин .... а вие си мислете за мен какво си искате ... Дреме ми на чорапите
DarkTemplar
11-09-2014, 22:36
Гинекологът ти вероятно е виждал доста путки, не знам с какво смяташ да го впечатлиш.
pac0line
11-09-2014, 22:59
Как да допринеса за темата ти? Искаш да ти кажем дали искаш или не да спиш с него ли?
Ами казвам се Райчо, роден съм в петък, но тази година се пада сряда рождения ми ден, зодия риби съм, значи НЕ - не трябва.
amatorium
11-10-2014, 09:22
Питай майка си.
chereshkatag
11-10-2014, 13:29
Все пак той ти е гинеколог, ако спиш с него това автоматично ще отпадне като опция(това да ти остане гинеколог). Ако си доволна от него, като лекар, по-добре се въздържай от сексуални отношения.
Тези непринудени докосвания може да са само плод на твоята фантазия, човека, може и да няма нищо в предвид.
LG (life is good)
11-10-2014, 16:48
Представяте ли си ако отиде да си оправя колата и монтьора я пипа по рамото.. ще го изчука за секунди, а той горкия искал само да си избърше ръцете. А представяте ли си някой да я шляпне по задника, ще му роди 2 деца.
Какво ще направя аз , си е моя работа. Ако искам да си легна с монтьора , ще го направя. Ако искам да си легна с гинеколога , и това ще направя. Щом не ти допада темата , не я коментирай. Като гледам твоите тъпи коментари , само ти им се кефиш май. Като не одобряваш темата , не си изказвай мнението. И без това умно нещо няма да излезне от твоята уста.
prosto_chovek
11-10-2014, 17:40
РОС-ПИ-ДЖОС! А който кълне, да му се връща двойно :)
karucar7
11-12-2014, 13:44
Тия като тебе дето човек да ги погледне, значи ги харесва, обича, сака им го тури, са ми 'ного несимпатични. :(
DieselBlood
11-12-2014, 14:30
Авторката толкова я сърби, че само при мисълта за гинеколога си, се подмокря. Сигурно докато е писала темата, около нея е станало езерце. Не знам само защо обръщате внимание на нанси, която не с едно и две мнения е доказала колко тъпо и ограничено дете е.
Ами смея да кажа , че изглеждам доста добре и нямам повод да си мисля , че не хващам окото , в случая на гинеколога си. Смятам да приключа темата , тъй като видях 1-2 човека , които си направиха труда да ме посъветват нещо , а не да ме критикуват.
Благодаря още един път за отделеното време !
DarkTemplar
11-12-2014, 17:19
Поздрави на гинеколога.
Така като гледам, повечето злобеят, щото им се иска да са гинеколога и...
CookieJoKey
11-12-2014, 21:22
си представят кура ми като голяма и сочна близалка, желаеща да попадне в яйчниците им
Можеш да намериш решение на проблема си тук (http://nakuchetovgaza.com/)
ОМГ :D :D :D
До авторката
No offence
But
You sound like a slut