PDA

View Full Version : ISKAM DA OTSLABNA

lean
11-09-2014, 12:12
Zdraveite, pisha na latineca shtoto mi se razvali drugata klaviatura i ne moga da q opravq :D.Iskam da popitam kakvo shte mi preporuchate za otslabvane.Treniram 6 puti sedmichno.180 cm teja 76 kg i zasega se opitvam da izbqgvam testenite,sladkite i gaziranite neshta.Molq pomognete!!!

RapExotic
11-09-2014, 15:47
Защо искаш да отслабнеш? За 1,80, 76 кила дори са малко.

Иначе трябва да тренираш правилно и да спазваш диета. Основно наблегни на спортове, които натоварват възможно най-голям брой мускули - тичане, колоездене, плуване, гребане или фитнес. Яж основно плодове и зеленчуци и ще имаш ефект.

filip4eto
12-02-2014, 12:08
Не разбирам, за къде искаш да отслабваш пич.

galaxy29
12-02-2014, 12:33
може да е момиче ;/

LoadRunner
12-02-2014, 15:18
Д-р Енчев ще опрай

Rakshy
12-02-2014, 20:50
Няма надежда, уви. 6 тренировки седмично и искаш да отслабваш, интересно.

За да отслабваш трябва да изразходваш повече калории отколкото приемаш. С 6 тренировки трябва да ядеш супер много, за да се възстановяваш като хората и най-вече да имат смисъл усилията ти. Не знам как можеш да отслабваш с повишен прием на калории.

+ че ако си момче не ти трябва да отслабваш. Факаняк тъп, не само тъп, но и безполезен физически. За къде ще отслабваш? Ако е си решил да се състезаваш в категория и трябва да свалиш кг, тогава да. Ще го приема, но ако е по каквото и да било друга причина, ти си тапак и не заслужаваш да успееш. :) :) :)

Ако си момиче, не забравяй че ще кажеш чао на циците, така че внимавай.