View Full Version : zdraweite
хора искам да ви попитам нещо нормално ли е мъж като мен на 20 навършени години да е нямал приятелка досега да не е целувал момиче да не е празнувал рожденните си дни с момичета да не разбира от любов, връзки ? ако да как мога да променя това нещо какво трябва да сторя?
anonymous908491
11-11-2014, 22:09
Питай родителите си, те поне няма да ти се присмиват
Little Monster
11-12-2014, 05:15
Питай родителите си, те поне няма да ти се присмиват
Защо трябва някой да му се присмива? Това, че днешните поколения вече на по 12 години са спали с петима, не значи, че някой трябва да се присмиа на тези, които не са имали връзки, сексуални преживявания и т.н.
Познавам и други момчета, които на по 20 и няколко още не са имали сексуални контакти, камо ли връзки, но това не им пречи да си живеят животите.
На мен пък не ми се струва нормално. Започни да комуникираш с повече хора, смени си средата, такива неща.
Не е важно кога си го направил, а колко често го правиш, да правиш нередовен секс по 1-2 пъти на 1-2 седмици не е повод за гордост, каквито са повечето мъже, че и жени до около 18-19, обикновенно след 20 искат по сериозни вързки, а на по 26/27 им щуква че искат да стават майки. Но си смени средата все пак, не бива да развиваш фобия или компелс от тва. Познавам и красиви жени на подобна възраст, който са били девствени и то просто защото са избирали.
RapExotic
11-12-2014, 18:43
Да е нормално за кого? Това, което за теб е нормално може да не се нрави на друг.
Ако ти не се чувстваш добре от този факт трябва да намериш начин да го промениш. Ако нямаш такава потребност значи всичко е наред.