View Full Version : Не ми харесват дискотеките.
През целия си живот съм ходил два пъти, първият през лятото тази година, вторият преди буквално 10 минути преди да пиша това. На 21г съм.
Еми, не ми хареса. Отидох, защото приятелите ме караха много пъти, ама мястото просто не е за мен. Мразя чалгата, а то друго не пускат. Гледам ги всичките се кълчят и кефят на уродлива затъпяваща музика. Просто стоях там и това беше, оглеждах се навсякъде, но просто стоях на едно място.
По принцип аз не съм като другите момчета на моите години, нито пуша, нито пия алкохол, ама грам, това не е заради религии или такива глупости, просто не съм такъв човек.
Но най-дразнезщото е алкохола, като почнат приятелите кусай та кусай, не пия алкохол, кусвал съм преди години, отрова, не е за мен тази помия.
LlovesCake
11-15-2014, 07:45
На мен не ми харесват също. Като не обичаш да ходиш там просто не ходи.
Аз също не обичам да ходя на дискотека. Преди години имах един период, в който ходех по 3 пъти в седмицата, но вече просто не ме влече ... Пораснах явно.
Чалга не обичам, но слушам, когато сме на маса с приятели, защото по стечение на обстоятелствата голяма част от тях слушат точно такава музика.
Та, споко, не си единствен.
the_black_mamba
11-15-2014, 08:45
Знаеш ли колко много мои приятелки ще ти искат номера на тела.... такива момчетата са рядкост хДД
RapExotic
11-15-2014, 14:35
Аз също не ходя на подобни места по същите причини. Много по-приятно е да пиеш бира в градинката или да си поканиш 2-3 човека в къщи, от колкото да ходиш в такава деградираща среда.
Dagichka
11-15-2014, 19:33
като не обичаш не ходи. но има и други видове клубове/дискотеки, зависи каква музика харесваш.
FemaleEyes
11-15-2014, 21:50
През целия ми живот съм ходил само 2 пъти на дискотека... мога да кажа че това е само загуба на време.
Аз не обичам да ходя на даскало, викам да пускам тема освен.
Little Monster
11-16-2014, 17:35
Ми недей да ходиш, като не ти харесват. Ходи по барове, много по-готино е.
Заглавие на темата "Не ми харесват дискотеките", съдържание на темата "К*рви, ваш съм". Айде не.
anonymous908491
11-16-2014, 17:44
Аз мразя делфините, тия гадни същества се хранят с акули, които по никакъв начин не ги провокират.
Заглавие на темата "Не ми харесват дискотеките", съдържание на темата "К*рви, ваш съм". Айде не.
Обоснови се. Защото нещо сериозно си сбъркал/а темата.
Обоснови се. Защото нещо сериозно си сбъркал/а темата.
Защо да съм сбъркала темата? Кажи ми каква друга цел има тази тема освен фукане и търсене на внимание?
Ами аз лично предпочитам значително местата където не се пуска чалга. Въпроса е не обичаш да ходиш заради стила музика или принципно, защото ако е първото, то е лесно разрешимо. Въпроса е да си намериш приятели които искат да ходят на място къде се слуша друга музика освен чалга. А такива места все още за радост има не малко.
щом един път си утишъл и си разбрел ,че не ти харесва да ходиш на такива места защо си го повторил ? иначе и аз не стъпвам в такива места повече 1 път ми е достатъчно за цял живот както и други преди мен ти казаха има мн други места на който да се забавляваш с приятелите ти ;)
DarkTemplar
11-16-2014, 19:46
не си изгубил особено много.
ShtrudeL
11-16-2014, 21:33
И на мен не ми харесват. И аз не пия и не пуша, за кафе сутрин не съм пристрастена, не ям мазно, не пия газирано, бла бла и т.н.
Но виж, това не ми пречи три пъти в годината макс, да се поналея стабилно и то именно, за да се напия, или пък да си запаля също толкова пъти наргиле. А пък тази година точно ми се прииска точно два пъти да се държа като момиченце и да отида на място, в което някви непознати хора са наблъскани един до друг и се надвикват и напушват на фона на силната музика на КрискоУ, която ти пръсва вътрешностите, ама много ми се прииска и то само, защото до сега не съм го изпитвала и правила, ей така, просто за да видя какво е. Е, не го направих, все ми е тая, просто казвам, че всичко е до нагласата. Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ. Ако пък си убеден, че няма и си тотално диване, свиркай си и прави това, което ти доставя удоволствие и да не ти дреме.
vesi_nesi
11-17-2014, 09:52
Аз да кажа, че също не харесвам този вид заведения - с така наречената деградираща музика, гадната чалга. Поради тази причина не стъпвам на такива места, но има много други видове заведения, които ми доставят удоволствие.
Затова, смени компанията, ако искаш да ходиш по заведения, ходи в такива, в които ти харесва, ако живееш в малък град и нямаш голям избор, просто не стъпвай в дискотеката и толкова, нищо няма да изгубиш, повярвай ми.
И аз съм така, братле. Особено с този алкохол прекаляват... важното е да отстояваш принципите, защото имах и такива приятели, които все викаха "мразя чалга, противна музика и не пия" и ги гледам в следващия момент да правят това, което "мразят" ... бъди себе си, уважение от мен ;) Никакъв респект към хората, които говорят едно, а правят друго.
Mr.Killer
11-17-2014, 18:52
Не си единствен. Аз също не пия,не пуша ,и не слушам чалга. Не ходя по дискотеки ,защото просто музиката/алкохола и танците не са за мен. Нека ходят да се напиват ,като животни и да се чекнат. А пък и не виждам какъв е проблема в твоя случай. Просто не ходи щом не са ти приятни. :)
Supermassive____
11-17-2014, 19:32
Предимно по хаус и минимал техно партита се ходи. Големи избухвации, алкохол, пияни мацки. Към автора Като не ти харесва не ходи бе.. Никои не те кара на сила.
dim_da_me_niama
11-18-2014, 13:41
Аз обичам да ходя по заведения и се чувствам много добре и жива. Автора, не виждам какво те притеснява, има много други начини за забавление от това да се пие до зори. Просто си намери тези начини.
xXxPETYAxXx
11-18-2014, 22:50
Ей, то тука почти никой не обича да ходи по дискотеки, да се чуди човек как са пълни иначе...
И аз мразя дискотеките, но какво от това? По какъв начин темата е за този раздел?
therichbitch
11-19-2014, 00:24
Има дискотеки, в които не пускат чалга, но и аз не обичам заради блъсканицата, някви мазни потни хора ти навлизат в личносто пространство. Обичам и ходя почти само на бар, когато излизам вечер. Музика пак си има, пиеш си спокойно, говориш си.
Иначе, аз също не виждам целта на темата.
аз пък пия и пуша и ходя яко на 4аспик
вие сте задръстени
per-dead
11-19-2014, 08:11
Ми недей да ходиш, като не ти харесват. Ходи по барове, много по-готино е.
+1
В не всички дискотеки пускат чалга. Има много дискотеки и вътре в тях незвучи чалга. Ако си от по-малък град и има една дискотека тогава може в нея да пускат само чалга.
JohnnaLevine
11-22-2014, 20:11
Като не ти харесва да правиш нещо просто не го правиш. Няма кой да те задължи. Не ти се ходи на дискотека => не ходиш. Лично аз предпочитам да прекарам вечерта в някой бар, пъб или просто на домашно с приятели. Не е казано, че трябва всяка събота и неделя да се напиваш и кълчиш до сутринта в някоя чалготека.
NomNomNom
11-23-2014, 10:34
Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ.
А тъй.
Аз ще бъда малко по-груба и ще кажа, че ако се цепиш от приятелите ти и това което ги сближава навън, ще останеш сам. Иначе позата "не харесвам дискотеки" си е чист каприз за провокиране на внимание
pilencetoto
11-24-2014, 09:16
Аз да кажа, че също не харесвам този вид заведения - с така наречената деградираща музика, гадната чалга. Поради тази причина не стъпвам на такива места, но има много други видове заведения, които ми доставят удоволствие.
Затова, смени компанията, ако искаш да ходиш по заведения, ходи в такива, в които ти харесва, ако живееш в малък град и нямаш голям избор, просто не стъпвай в дискотеката и толкова, нищо няма да изгубиш, повярвай ми.
Така, така.
golemiq_korab_minava
11-24-2014, 12:36
няма нищо лошо да си аутсайдер за диванетата, коит мноу им харесва криско
baby_baby
11-24-2014, 13:37
Има дискотеки в които не пускат чалга ако толкова не обичаш чалгата ходи там а за пиенето не си длъжен да пиеш алкохол ти си решаваш какво да пиеш
иначе аз ходя всеки петък и събота и ми харесва да разпускам след седмица работа
И аз не ходя на дискотеки щото дискотеката е у нас.
Дискотеки? Какво беше товаааа:):)
borianka
12-15-2014, 11:24
Като не ти харесва да правиш нещо просто не го правиш. Няма кой да те задължи. Не ти се ходи на дискотека => не ходиш. Лично аз предпочитам да прекарам вечерта в някой бар, пъб или просто на домашно с приятели. Не е казано, че трябва всяка събота и неделя да се напиваш и кълчиш до сутринта в някоя чалготека.
+1
theflash
12-15-2014, 14:02
Аз съм на почти 20 :Д преди 4-5 години излизах много често по дискотеки с брат ми той беше по голям и покрай него и аз излизах . Имам чувството ,че се наживях ли не знам сега съм на възраст дето мои приятели и колеги колежки излизат постоянно по такива места но на мен не ми се ходи няма какво да ме изненада или впечатли от такива места просто не ги чувствам ,че са за мен и не ходя !
kate_rima
12-18-2014, 10:32
Няма нищо лошо в това да не ти харесват дискотеките, но не се затваряй много, много, защото е тъпо да си сам. Понякога се налага да се правят някои жертви. Не е хубаво човек да е самотник.
girlwithblueeyes
12-19-2014, 12:49
Кой го интересува ти че не обичаш да ходиш на дискотеки тъпанар.Като не обичаш не ходиш и толкова
BeTheOne
12-19-2014, 14:41
Те не са и за харесване тези места.
Какво му е хубаво на място, което е задимено, че чак не се диша, баса ти бумти в ушите и не се чуваш какво мислиш, около теб хора изпаднали алкохолен делириум, алкохол менте и музика менте? Мислех да добавя още малко щрихи за да е пълна картинката, но и тези са достатъчни.
Няма нищо мъжко в това да посещаваш подобни места и да се правиш на "батка". Като не ти харесват просто не ходиш. Помисли да разшириш групата си от познати с такива, които ходят по по-различни места и имат по-различни теми за разговор от "е па батка снощи как се накърках" или производни.
Поздрави!
BeTheOne
Stan4o123
12-19-2014, 16:53
Отвратителен комформизъм блика от мненията на половината тук . Тези глупости с " насили се и ще започне да ти допада " са най - глупавото нещо , което може да направи човек , особено като знаем колко ще ти помогне популярната музика за изграждането на качествен индивид . Моят съвет е да си потърсиш хора със сходни интереси и нагласа - ще се изненадаш колко много хора не харесват дискотеки , понеже то ако си адекватен човек , няма какво да ти хареса . С възрастта ще се научиш , че ще изхабиш много повече жизнена енергия да имитираш задоволство от начин на живот , който не ти допада , отколкото да си останеш вкъщи една вечер .