PDA

View Full Version : Събрахме се,но след това...

martin97
11-24-2014, 19:19
Запознах се с едно момиче по Фейсбук и започнахме да си пишем всеки ден по няколко часа.Писахме си около 2 седмици и след това се видяхме.Тя ми каза още по Фейсбук,че ме харесва.Имаше някакъв контакт между нас на срещата и определено успях да пречупя touch бариерата.Успях дори да я целуна.Събрахме се и връзката ни продължи...5 дни.Тя каза,че не се чувства комфортно да е в такава връзка,защото почти не се познаваме.Тя каза,че се чувства малка за връзка,но въпреки това ме харесва.На нея не и пука дали ще сме гаджета или не.Тоест напълно ОК е с мисълта да сме си и само приятели,но при мен не е така.Казах и,че я разбирам и,че уважавам избора и.Ще си бъдем приятели и времето ще покаже какви ще сме.Обаче не знам какво да предприема,за да може евентуално пак да сме във връзка.Усещам как от липса на опит ще навляза в мътните води на толкова мразената френдзона.

shmatarok
11-24-2014, 19:33
На колко години сте?

SmilezZz
11-24-2014, 20:04
Не знае какво иска.
А щом е така, по-добре е да продължиш напред, вместо да й вдигаш егото и да се самоизмъчваш. Поне ако питаш мен.

mm28
11-24-2014, 21:36
Усещам как от липса на опит ще навляза в мътните води на толкова мразената френдзона.Ти вече си там за съжаление...

Не знае какво иска.Със сигурност не иска него.

На колко години сте?На 17!?

martin97
11-25-2014, 03:11
До mm28
1.обясни ми как едно момиче може едновременно да ме харесва и вкара във френдзоната.
2.Защо пък да не ме иска?Вече ми е казвала,че ме харесва.Да,може сега да имаме някакви противоречия,но самият факт,че има нещо към мен вдъхва надежда.Поне се надявам да е така.
3.На 16 сме.Правя 17 другия месец.

dim_da_me_niama
11-25-2014, 07:29
Не я притискай и не и говори за връзка. Бъдете си приятели, излизайте това онова. То каквото има да става, ще си стане. Просто не давай зор и не говори толкова много за това.

per-dead
11-25-2014, 08:56
Не знае какво иска.
А щом е така, по-добре е да продължиш напред, вместо да й вдигаш егото и да се самоизмъчваш. Поне ако питаш мен.

+1
Не е единствената риба в морето.
Има ги и такива, къде знаят какво искат.

mm28
11-25-2014, 12:41
До mm28
1.обясни ми как едно момиче може едновременно да ме харесва и вкара във френдзоната.А ти можеш ли да обясниш как едновременно те харесва и е ок с мисълта да сте само приятели?

2.Защо пък да не ме иска?Вече ми е казвала,че ме харесва.И също така ти е казала няколко нелепи оправдания защо не иска връзка. Изненадан съм как е пропуснала да ти каже, че причината не е в теб...

RapExotic
11-25-2014, 16:52
Тя ми каза още по Фейсбук,че ме харесва.

Явно след срещата мнението и за теб се е променило. Едно е да гледаш някого на снимка и да му четеш писмата, друго е да го видиш на живо как говори, какви маниери има и какъв стил. Не си заслужава да си губиш времето с човек, с когото си скъсал вече.

nIk1
11-25-2014, 18:22
Явно след срещата мнението и за теб се е променило. Едно е да гледаш някого на снимка и да му четеш писмата, друго е да го видиш на живо как говори, какви маниери има и какъв стил. Не си заслужава да си губиш времето с човек, с когото си скъсал вече.

Mnogo mi haresa otgovora ti rapexotic, zashoto sym popadal v sushtata situaciq za haresvaneto po facebook a posle.. i zatova podkrepqm mnenieto, che trqbva da produljish napred- martin97

mm28
11-25-2014, 18:48
Недейте така му убива надеждата, тя му е казала и после че го харесва. Просто се чувствала малка за връзка (facepalm)

TROLLDADLOLCAKE
11-25-2014, 22:56
Помислила те е за "точният човек"...за 5 дни е разбрала,че НЕ СИ и те е разкарала по тънкия начин.Enjoy your suffering.

marilyn
11-26-2014, 17:00
Просто всичко е станало много бързо. На първа среща сте се целунали, тръгнали сте... Няма я необходимата на всеки неопитен тийн драма. Просто дай време и не го мисли толкова.