PDA

View Full Version : ПОМООЩ ! какво да направя за да запазя това което обичам !

Teryy
11-26-2014, 17:24
От 7 годишна живея с майка си, но последната година нещата се промениха, напусна работа и не иска да работи.. остана и без мъж.. Заради безпаричие бях принудена да отида да живея с баща ми, НО имам връзка с момче от 3 години, в момента той е извън страната.. турчин е и баща ми разбра за него, оттам тръгнаха много скандали помежду ни, постоянно ми казва " блокирай го, нямаш никаква работа с такъв човек, той не е за теб" Мислех да се върна при майка ми но тя не иска да работи и положението там няма да е никак добре, аз все още уча, на 18 съм, но съм 11 клас.. повтарям една година. Ако започна работа и се върна при нея, тя ще ме изнудва за пари.. и ще разчита на мен. Ако остана при баща си, трябва да се разделя с приятеля ми.. Не знам какво да правя.. А точно него не искам да го натоварвам с този проблем излишно, защото той в момента няма какво да направи.. казва ми "с проблемите си сама се оправяй, гледай да си оправна, аз не мога да ти помогна като съм тук, не разчитай на никой " Вие какво бихте направили ако бяхте на мое място ? Не искам да го губя само защото баща ми е против него... само с него се чувствам добре..

HollyGolightly
11-26-2014, 19:34
Ако бях на твое място, бих си измислила една история и бих се придържала само към нея, а не във всяка тема различни работи да разправям. Но това разбира се е мое мнение, ти прави каквото си искаш.

anonymous708973
11-26-2014, 19:53
"с проблемите си сама се оправяй, гледай да си оправна, аз не мога да ти помогна като съм тук, не разчитай на никой " Вие какво бихте направили ако бяхте на мое място ? Не искам да го губя само защото баща ми е против него... само с него се чувствам добре..

Тва приятелят ти го казва?
Страшна опора ти е, евала.

Aeternal
11-26-2014, 20:36
Тва приятелят ти го казва?
Страшна опора ти е, евала.
Турчин, какво очакваш.

anonymous708973
11-26-2014, 20:49
E, глупости, кво общо има?

Aeternal
11-26-2014, 20:53
E, глупости, кво общо има?
Шегувам се.
Но, и аз като теб съм фен на клишетата. И в тоя случай клишето е манталитет.

TROLLDADLOLCAKE
11-26-2014, 21:54
"Ако започна работа и се върна при нея, тя ще ме изнудва за пари.. и ще разчита на мен. Ако остана при баща си, трябва да се разделя с приятеля ми"

А защо просто не направиш "Средно положение".Започни работа и се изнеси и от двамата?Щом учиш,можеш с 5 приказки да обясниш на класната ти за какво иде реч и че е най - добре да живееш сама.Като за начало ще ти намери общежитие към някоя гимназия, а ти от твоя страна си потърси работа след даскало...Адски много се радвам на хора,които искат да си запазят връзките и те разбирам,макар че и аз не съм много "За" връзките с турци..но все пак.

П.С - Ако случайно си от Пловдив,мога да ти помогна до някаква степен.Приятел има заведение и си търси сервитьорки от 2 до 10.Заплатата не е кой знае колко голяма,но за момента смятам,че ще ти е достатъчна.

TROLLDADLOLCAKE
11-26-2014, 21:57
П.С 2 - Чак сега виждам цитата,който пантерата е извадила от думите на приятеля ти.Този е пълен кретен,не си заслужава да правиш толкова жертви за него.

Мислех да го спестя,НО!

РЯЗАНА ЛИ Е ДОЛНАТА,РЕЖИ И ГОРНАТА ! ;)