PDA

View Full Version : Объркана съм !

Taylor.Swift.
11-27-2014, 18:10
Регистрирах се точно заради този въпрос. Моля ви се дайте вашето мнение по въпроса. Всичко започна така. Имам една приятелка, която има гадже от друга област. Приятелката ми и гаджето и са решили да правят среща. Понеже момчето щеше да дойде за първи път той щял да донесе един свой приятел. Моята приятелка пък ме помоли да отида да поговоря с другото момче докато те правя среща. Нещата стигнаха до такъв развой, че аз и момчето станахме също гаджета. Мисля, че аз само заради добрия му външен вид съм го харесала и затова съм постъпила така. Но след срещата ние скъсахме по мое желание, защото той е бил пич. После след 4-5 месеца аз си спомних за него и забелязах, че през 2-3 седмици аз разглеждам неговия фейсбук профил. Вечерта когато си легна си представям, че ние сме гаджета и се обичаме. Не мога да го забравя. Какво е мнението ви? Само че аз знам че той духовно не е моят тип - аз съм ревнива, а той гледал все момичета. И един ден се срещнахме в града и той ме погледна така че, цялото ми тяло изтръпна. Но после не се видяхме. А да добавя, че съм на 14, а той - 17 години. А преди срещата той ми беше казал, че аз съм точно тип момичета, които той харесва най-много.

Рипка
11-27-2014, 21:47
Ако искаш да го забравиш не обръщай внимание в противен случай само по-лошо ще става. А за другото си прави сама извода той заглежда момичета ти си ревнива ...

nIk1
11-27-2014, 22:02
Perfetktnata kombinaciq ste :D

baby_baby
11-28-2014, 12:42
"скъсахме по мое желание, защото той е бил пич" :lol:

За какво го скъса като знаеш че пак ще го искаш?

Рипка
11-28-2014, 22:03
За какво го скъса като знаеш че пак ще го искаш?
+1