PDA

View Full Version : По-голяма от мен?

xvd
12-06-2014, 17:09
Здравейте,

според Вас възможна ли е някаква връзка между момче на 25 години и жена на 29 години. Веднъж само сме се видели - когато се запознахме, но то беше формално събитие. Не сме общували. Тя обаче ми направи силно впечатление. По принцип работим в една сфера, но сме от различни градове. Проблемът е, че тя е на много висок и отговорен пост, а аз съм сравнително прохождащ в тази сфера и нямам опитът и квалификацията, които има тя, т.е. е доста по-напред от мен в това отношение. Аз имам самочувствие, гледам реално на нещата, по принцип съм доволен от себе си по отношение на това каква личност съм. Притеснява ме това, че тя е на висок пост и може да изтълкува евентуален опит от моя страна за опипване на почвата като такъв с цел извличане на полза, което въобще не е така. Според вас тя ще търси ли мъж на нейните години и с нейните успехи или дори повече постигнал от нея или за любовта няма граници?

Мерси за отговорите!

LoadRunner
12-06-2014, 19:07
тя търси поне с 10 години по дърт ако питаш мене, писнало и е от пикльовци.

NomNomNom
12-06-2014, 19:23
тя търси поне с 10 години по дърт ако питаш мене, писнало и е от пикльовци.

Силно вероятно

3oPuTy
12-06-2014, 20:56
След като задаваш подобен въпрос във форум за тийнейджъри едва ли си достатъчно зрял за нея ... :?

Little Monster
12-07-2014, 09:10
Не бъди наивен. Една жена на 29 години, едва ли ще иска да бъде с някой, който е по-малък от нея и то не защото не си и интересен или т.н., а защото наистина й е писнало от недорасли "мъже".

pinkblood
12-07-2014, 12:04
Не хаби надежди .

love_love.
12-08-2014, 08:05
А защо реши, че тя си няма мъж и че изобщо търси нещо?

kalpazanka
12-08-2014, 08:09
Хм, не е добра идея това, че не сте равнопоставени. Годините са ти най-малкия проблем. Възможно е ти да се чувстваш чехльо заради връзките/възможностите й (включително финансови), а ако си и емоционално незрял /или поне не на нейното ниво/... не знам как бихте се задържали заедно.