PDA

View Full Version : На кваратира..как?

TheHelper
12-12-2014, 18:51
Здравейте!
Уча в град Силистра и съм на общежитие. Мразя общежитието и искам да мина на квартира, но родителите ми казват, че трябва да търпя общежитието. Оценките ми са отлични - имам само 5 и 6, а пък те, дори не изпълняват едно мое просто желание - да се изнеса на квартира. Баща ми на месец получава 2000 лева, а майка ми, около 300. Как да ги накарам да ме преместят на квартира?
ППС: Баща ми има друго семейство и имам един полубрат. Втората му жена също работи, така че това ще бъде ли проблем за взимането на решение?
Благодаря предварително.

SHPAIdURmeN
12-12-2014, 20:18
Гадно е общежитието, наистина. Колко плащаш на месец за това общежитие ?
Иначе можеш да прескочиш до вестникарската будка и да си вземеш списание с обяви на квартири.

Ouroboros
12-12-2014, 20:36
Гадно е общежитието, но се свиква. Пък и на квартира не е много секси изживяване заради самотата, наемите и извратените хазяйни.

liliie
12-13-2014, 08:33
Обясни им спокойно какво искаш, че се чувстваш некомфортно в това общежитие.. нямаш собствено пространство и тн.
Дано да те разберат.. а относно втората жена на баща ти, не вярвам да бъде проблем за вземането на решение тъй като то по принцип не е нейна работа а на майка ти и баща ти, те са си твоите родители и трябва да се опитат да те разберат :)
И в една квартира вярно че ако си сам ще е тъпо но повярвай, много по-добре ще е!
Успех

TheHelper
12-13-2014, 11:36
ОК, ще се опитам за го направя. А, за другия въпрос - 15лв през зимата, а иначе 10лв на месец.