Влез

View Full Version : Необяснимо поведение

just_like_smile
12-14-2014, 17:09
Здравейте, преди няколко години често влизах тук, та мисля да споделя нещо с вас, макар че вече не съм тиийнейджърка и не знам дали ще е много подходящо, но все пак... ще ми е интересно мнение по въпроса.
Така, въпросът ми е следният - ако момче и момиче са мислели, че се харесват и са поддържали контакти, но са от градове в различни краища на България и изведнъж момчето без обяснения си сменя да кажем телефона и не го интересува как се чувства момичето - как бихте разтълкували подобно поведение. Дали има нещо в миналото на момчето, примерно някое момиче да го е наранило и сега да не иска да се привързва и да не вярва на други момичета или просто го е страх от лъжи заради разстоянието? И според вас разстоянието би ли било проблем?
А и не сме никак малки на по 22 - 24 год.

xXxPETYAxXx
12-14-2014, 22:04
Ами, човека може да си е намерил момиче, с което да има възможност да комуникира лице в лице, а не чрез телефони, интернет и бла-бла. Като цяло така е най-добре да направиш и ти.

per-dead
12-14-2014, 22:41
Ами, човека може да си е намерил момиче, с което да има възможност да комуникира лице в лице, а не чрез телефони, интернет и бла-бла. Като цяло така е най-добре да направиш и ти.

+1
Моето мнение е същото.

sofie
12-15-2014, 08:24
Аз не вярвам във връзките от разстояние. Щом не се виждате... няма смисъл, просто се е отдалечил от теб и е започнал да живее своя живот.

marilyn
12-15-2014, 14:09

Това

just_like_smile
12-15-2014, 20:53
Проблемът не е друга, не става за това въпрос. А въпросът с разстоянието също би бил решим. Исках просто малко анализиране на ситуацията, но май никой не ме е разбрал. Ще се радвам на някое по - задълбочено мнение :)

xXxPETYAxXx
12-16-2014, 08:23
Нещата са прости, не е нужно да си ги правиш сама сложни чрез много анализиране. Да, може и да не е замесено друго момиче, може просто човека най-накрая да се е светнал, че си губите взаимно времето.

Ти искаш да ти напишем това, което искаш да чуеш. Ем, съжалявам, но нещата погледнати обективно са си такива.

NomNomNom
12-16-2014, 13:47
Проблемът не е друга, не става за това въпрос. А въпросът с разстоянието също би бил решим. Исках просто малко анализиране на ситуацията, но май никой не ме е разбрал. Ще се радвам на някое по - задълбочено мнение :)

Не те иска.
Няма абсолютно нищо общо с предишния опит, не се самозаблуждавай, по-добре приеми истината.
А истината е, че когато човек иска да е с друг човек и е убеден че точно това е специален и подходящ човек, прави всичко възможно по въпроса да са заедно, а не изчезва. Без значение каква е причината.

Може и гадже да си е намерил.

А по годините, пикльовци сте, не се заблуждавай че 2х е много, пък особено ситуацията в която изпадаш - безумно тривиална, на която ще ти отговорят повечето тук 1х годишни.

RapExotic
12-26-2014, 18:53
Има поне 100 причини поради които да направи това. Можеш просто да го попиташ. Не вярвам телефона да ви е било единственото средство за общуване. А колкото до връзките от разстояние - ако разстоянието е твърде голямо и не можете да се виждате поне 2 пъти в седмицата е напълно безмислено да се занимаваш.