PDA

View Full Version : Банално е, но имам нужда помощ

shushooo
12-15-2014, 21:04
Здравейте,
Сигурно тези теми са много омразни вече, знам че има доста, но исках да питам точно за себе си какво мислите по проблема ми.
Моят проблем е следният, с приятеля ми бяхме много време разделени, но когато си дойде решихме да наваксаме пропуснатото време и да сещате се какъв маратон беше...Всеки път когато го правехме беше с презерватив, но един от пътите нямахме друг и ползвахме и ние не знаем какъв, който той донесе от друга държава.Проблемът с него беше, че след като свършихме и си полежахме и се погушкахме и той стана, от презерватива потече, след което аз бях в паника, той го прегледа и провери и установихме, че е капнало от горе някъде и уж се успокоих. Следващите пъти понеже бяхме наплашени ги проверявахме на чешмата.Но сега ми закъснява и съм притеснена, по принцип съм болна и вземам лекарства, също така и големи количества витамин Ц, за който се говори, че забавя цикъла, също така и приятелят ми замина отново и ми се натрупаха много неща отново. Според вас трябва ли да изпадам в паника и да се тревожа. Наистина при мисълта полудявам ;( ;(
Много ще съм ви благодарна за мнения. Благодаря :)

bloodyF
12-15-2014, 23:17
Поради мисълта, че полудяваш, ти закъснява-успокой се и дишай свободно.

teenems
12-18-2014, 22:08
Всичките притеснения и лекарства също могат да са фактор да ти закъснява.
А защо не си купиш тест...ей така за сигурност?

sladuranka.anka
12-19-2014, 09:56
Направи си тест и разбери какво се случва, за да не се плашиш предварително.

baby_baby
12-19-2014, 13:01
Поради мисълта, че полудяваш, ти закъснява-успокой се и дишай свободно.

+++