.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Smile Банално е, но имам нужда помощ

Здравейте,
    Сигурно тези теми са много омразни вече, знам че има доста, но исках да питам точно за себе си какво мислите по проблема ми.
    Моят проблем е следният, с приятеля ми бяхме много време разделени, но когато си дойде решихме да наваксаме пропуснатото време и да сещате се какъв маратон беше...Всеки път когато го правехме беше с презерватив, но един от пътите нямахме друг и ползвахме и ние не знаем какъв, който той донесе от друга държава.Проблемът с него беше, че след като свършихме и си полежахме и се погушкахме и той стана, от презерватива потече, след което аз бях в паника, той го прегледа и провери и установихме, че е капнало от горе някъде и уж се успокоих. Следващите пъти понеже бяхме наплашени ги проверявахме на чешмата.Но сега ми закъснява и съм притеснена, по принцип съм болна и вземам лекарства, също така и големи количества витамин Ц, за който се говори, че забавя цикъла, също така и приятелят ми замина отново и ми се натрупаха много неща отново. Според вас трябва ли да изпадам в паника и да се тревожа. Наистина при мисълта полудявам ;( ;(
    Много ще съм ви благодарна за мнения. Благодаря

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Поради мисълта, че полудяваш, ти закъснява-успокой се и дишай свободно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на teenems
    Всичките притеснения и лекарства също могат да са фактор да ти закъснява.
    А защо не си купиш тест...ей така за сигурност?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Направи си тест и разбери какво се случва, за да не се плашиш предварително.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Поради мисълта, че полудяваш, ти закъснява-успокой се и дишай свободно.
    +++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си