- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Банално е, но имам нужда помощ
Здравейте,
Сигурно тези теми са много омразни вече, знам че има доста, но исках да питам точно за себе си какво мислите по проблема ми.
Моят проблем е следният, с приятеля ми бяхме много време разделени, но когато си дойде решихме да наваксаме пропуснатото време и да сещате се какъв маратон беше...Всеки път когато го правехме беше с презерватив, но един от пътите нямахме друг и ползвахме и ние не знаем какъв, който той донесе от друга държава.Проблемът с него беше, че след като свършихме и си полежахме и се погушкахме и той стана, от презерватива потече, след което аз бях в паника, той го прегледа и провери и установихме, че е капнало от горе някъде и уж се успокоих. Следващите пъти понеже бяхме наплашени ги проверявахме на чешмата.Но сега ми закъснява и съм притеснена, по принцип съм болна и вземам лекарства, също така и големи количества витамин Ц, за който се говори, че забавя цикъла, също така и приятелят ми замина отново и ми се натрупаха много неща отново. Според вас трябва ли да изпадам в паника и да се тревожа. Наистина при мисълта полудявам ;( ;(
Много ще съм ви благодарна за мнения. Благодаря![]()
Всичките притеснения и лекарства също могат да са фактор да ти закъснява.
А защо не си купиш тест...ей така за сигурност?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Направи си тест и разбери какво се случва, за да не се плашиш предварително.