Влез

View Full Version : Нашите ми нямат доверие..

Mitkoo991
12-17-2014, 14:25
Здравейте,
Искам да Ви помоля за съвет. Вече Нашите ми нямат доверието, което ми имаха преди. Причината е училището.
Вече втора година съм в ново училище, там се запознах с много нови хора-някои от тях добри, други не толкова, аз тръгнах с ''утайките''.
Още от миналата година започнах с грешките си,
започнах да бягам от училище, да давам фалшиви бележки, хванаха ме даже, извикаха Нашите в училище, след това ме оставиха на изпит, защото нямах достатъчно ''%'' присъствие.
Взех го като си обещах, че ще се променя, но така и не се промених. Отново ме хванаха с фалшива бележка, този път без да се обаждат на родителите ми - разбрахме се с класната, обещах и че няма да правя повече така.
Също така имам доста двойки, излизам и не се прибирам дори и Нашите да ми звънят, преди време откраднах на баща ми колата и той ме хвана.
Днес майка ми се е обадила на класната, за да пита дали съм се променил и тя е казала, че не ме е виждала на училище от няколко дни..
Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя.

mlakniwe
12-17-2014, 15:19
Ами то е логично-не отсъстваш, стягаш се, учиш и това е

marilyn
12-17-2014, 19:08
Какви съвети искаш? Стани сериозен просто.

LoadRunner
12-17-2014, 19:46
Ами ти си си за недоверие. Като порастнеш ще метеш улиците, което пак е нещо като го погледнеш от добрата страна.

sladuranka.anka
12-19-2014, 09:21
Ами стегни се малко, започни да си ходиш на училище редовно, престани с глупостите и всичко ще се подреди, аз не знам какво друго очакваш да ти каже някой. Ако сам не се потрудиш няма как да ти се получи.

LoadRunner
12-19-2014, 14:40
Един стимул, в индия можеш да станеш уличен чистач на ушна кал или да режеш нокти, ако емигрираш пък в турция имбрикчия. Пак ще имаш избор

dechko7
12-22-2014, 12:37
Покажи им, че могат да ти имат доверие...до тук им показваш обратното.

MitkoDelRey
04-04-2015, 23:52
Твоя си е вината. И аз минах през повечето неща които и ти, просто стани по-сериозен и учи! Така ще върнеш доверието на родителите ти.

mimitowaa
05-04-2015, 19:08
Има лесно според мен. Или престани да се движиш как ти каза с "утайките" да нямаш проблеми. Започваш да се стягаш и учиш и ходиш на училище. За да нямаш проблеми с родителите си. Или пък си смени училището и не се събирай с хора които ти влият зле.

anonymous908491
05-04-2015, 19:20
За какво ти е да ти се доверяват, можеш да ги накараш да живеят в страх. Достатъчно е да запалиш къщата, гледай да е вечер и родителите ти да спят, почни от тяхната стая.

NissaN
05-12-2015, 10:06
Аз за втория срок досега имам 70 отсъствия,класната звъня на бащата преди 1 седмица и той я направи на 5 стотинки по телефона,сега съм се стегнал да завърша 12 клас,че на 15 ми е последния учебен ден.

JustOneKid
06-01-2015, 07:44
Здравейте,
Искам да Ви помоля за съвет. Вече Нашите ми нямат доверието, което ми имаха преди. Причината е училището.
Вече втора година съм в ново училище, там се запознах с много нови хора-някои от тях добри, други не толкова, аз тръгнах с ''утайките''.
Още от миналата година започнах с грешките си,
започнах да бягам от училище, да давам фалшиви бележки, хванаха ме даже, извикаха Нашите в училище, след това ме оставиха на изпит, защото нямах достатъчно ''%'' присъствие.
Взех го като си обещах, че ще се променя, но така и не се промених. Отново ме хванаха с фалшива бележка, този път без да се обаждат на родителите ми - разбрахме се с класната, обещах и че няма да правя повече така.
Също така имам доста двойки, излизам и не се прибирам дори и Нашите да ми звънят, преди време откраднах на баща ми колата и той ме хвана.
Днес майка ми се е обадила на класната, за да пита дали съм се променил и тя е казала, че не ме е виждала на училище от няколко дни..
Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя.

Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя....ЕМИ ТОГАВА ОПРАВИ ВСИЧКО ОТГОРЕ .... ДЕАМ ЛОГИК!