girl....
12-18-2014, 10:37
Преди няколко дни пуснах тема в, която питах дали да се срещна с момче кросдресър. Вчера излязохме на първа среща с момчето. Като ме видя ме прегърна и се зарадвах много. Стана неочаквано. След това седнахме на заведението. Не си личеше, че е мъж като го гледаш, но беше красив и беше голям джентълмен. Указа се, че е и много умен. В заведението седнах до него. Той ме прегърна. На мен ми хареса това което прави. Беше много смел и уверен и от нищо не го бъркаше. Аз си мислех, че може да е по-притеснителен но той се оказа обратното. Оказа се отворен към света. Направи ми комплимент, че съм много сладка с розово червило и след това ме целуна много страстно. Оказа се, че досега не съм срещала такова момче, което да се цулува, като него. Прекарахме си добре двамата. Момчето носеше розов клин и син пуловер. Плати сметката и след това предложих да отиде в нас на гости за да опита от манджата ми. Не исках да си тръгва. Исках да правя секс с него. Нашите бяха на работа и не си притеснявах за тях. Отидохме в нас и от вратата помнахме да се събличаме. Озовахме се в леглото ми и той се справи чудесно. Такива силни оргазми досега не бях изпитвала. Реших да споделя преживяването си за да разберат хората, че кросдресърите са готини гаджета.