- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излязох с момче кросдресър
Преди няколко дни пуснах тема в, която питах дали да се срещна с момче кросдресър. Вчера излязохме на първа среща с момчето. Като ме видя ме прегърна и се зарадвах много. Стана неочаквано. След това седнахме на заведението. Не си личеше, че е мъж като го гледаш, но беше красив и беше голям джентълмен. Указа се, че е и много умен. В заведението седнах до него. Той ме прегърна. На мен ми хареса това което прави. Беше много смел и уверен и от нищо не го бъркаше. Аз си мислех, че може да е по-притеснителен но той се оказа обратното. Оказа се отворен към света. Направи ми комплимент, че съм много сладка с розово червило и след това ме целуна много страстно. Оказа се, че досега не съм срещала такова момче, което да се цулува, като него. Прекарахме си добре двамата. Момчето носеше розов клин и син пуловер. Плати сметката и след това предложих да отиде в нас на гости за да опита от манджата ми. Не исках да си тръгва. Исках да правя секс с него. Нашите бяха на работа и не си притеснявах за тях. Отидохме в нас и от вратата помнахме да се събличаме. Озовахме се в леглото ми и той се справи чудесно. Такива силни оргазми досега не бях изпитвала. Реших да споделя преживяването си за да разберат хората, че кросдресърите са готини гаджета.
Значи ето каква била работата. кросдресър ( каквото и да значи това по дяволите) си пуска теми и си отговаря на тях от свое име за да се рекламира
Иначе сигурно си мн прост щото много плоско е замислено
и едва ли ще си направя труда да го науча, освен ако някой насила не ми го каже
Нямам против хората, ама не ме влече. Бих била или с жени, или мъже, или хермафродити хайде ( не шимейли, ами тези дето имат и двата вида репродуктивни органи, и може би само ако са си избрали пол жена) . Всъщност, от физиологическа гледна точка приемам изброените, макар, че емоционално ме привличат единствено и само мъже.
Тез , дето не могат да си изберат пол - транссексуални , мъжествени лесбийки , жени с бради ( евровизия ), кросдресъри , шимейли ( мъже с цици ) - не са мой тип.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...