View Full Version : ХОРА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МНОГО Е СПЕШНО
chocolate.donut
12-30-2014, 06:21
Здравейте,момиче на 14 съм и съм девствена и имам голям проблем-утре е нова година и ще се събираме приятели в една вила,а на мен ми дойде преди 3 дни..когато съм неразположена ми е доста зле и всичко ще се прецака,пък и ще съм с рокля..много се объркаха нещата,говорих с майка ми тя ме посъветва да си сложа тампон,но мен ме страх и не искам ,в никакъв скучай няма да сложа,имало е дни в които ме кара 4 дни,но този път не знам..моля посъветвайте ме имам 34 часа да го спра..моля ви кажете как да го спра
Това е биологично явление не може да го спреш, това не е да ти протече мивката у вас и да я спреш, сменяш по често превръзката ако имаш болки пиеш нещо обезболяващо и това е.
NomNomNom
12-30-2014, 10:03
Нощна превръзка + тампон или само нощна превръзка?
Също, май някои жени пият витамин ц.
Менструацията е обилна само първите дни. Няма от какво да се притесняваш. Също, ако се окляпаш с рокля, стига да не си направила локва под теб, не би трябвало личи, щото пространството между краката ти е покрито, а не знам защо някои жени се притесняват от рокли/поли в тези дни.
xXxPETYAxXx
12-30-2014, 14:04
То ти е дошло преди три дни, значи няма да е много обилно тогава. Просто използвай превръзки за обилно течение за всеки случай.
Оф, ти за един повод, когато ще ти е вече към края на менструацията толкова се панираш... Какво да ти кажем момичетата, които дори на бала си сме били "късметлийки". :D
Няма защо да се притесняваш толкова, то до утре вечер съвсем ще ти намалее. Тампонът не е толкова страшен. Като бях на 14 и аз бях скептична към тях, докато не се осмелих да пробвам. Е, спрях да ползвам превръзки. Не го мисли толкова, слагай тампона и това е.
chocolate.donut
12-31-2014, 06:25
Благодаря ви :) Четох много за това витамин С ,за което споменахте по-горе и си взех вчера,изпих 15 и днес като се събудих на превръзката имаше 1-2 капки и то малки..до края на деня ще действам с това витамин С и съвсем няма да има :)