- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ХОРА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МНОГО Е СПЕШНО
Здравейте,момиче на 14 съм и съм девствена и имам голям проблем-утре е нова година и ще се събираме приятели в една вила,а на мен ми дойде преди 3 дни..когато съм неразположена ми е доста зле и всичко ще се прецака,пък и ще съм с рокля..много се объркаха нещата,говорих с майка ми тя ме посъветва да си сложа тампон,но мен ме страх и не искам ,в никакъв скучай няма да сложа,имало е дни в които ме кара 4 дни,но този път не знам..моля посъветвайте ме имам 34 часа да го спра..моля ви кажете как да го спра
Това е биологично явление не може да го спреш, това не е да ти протече мивката у вас и да я спреш, сменяш по често превръзката ако имаш болки пиеш нещо обезболяващо и това е.
Нощна превръзка + тампон или само нощна превръзка?
Също, май някои жени пият витамин ц.
Менструацията е обилна само първите дни. Няма от какво да се притесняваш. Също, ако се окляпаш с рокля, стига да не си направила локва под теб, не би трябвало личи, щото пространството между краката ти е покрито, а не знам защо някои жени се притесняват от рокли/поли в тези дни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
То ти е дошло преди три дни, значи няма да е много обилно тогава. Просто използвай превръзки за обилно течение за всеки случай.
Оф, ти за един повод, когато ще ти е вече към края на менструацията толкова се панираш... Какво да ти кажем момичетата, които дори на бала си сме били "късметлийки".![]()
Няма защо да се притесняваш толкова, то до утре вечер съвсем ще ти намалее. Тампонът не е толкова страшен. Като бях на 14 и аз бях скептична към тях, докато не се осмелих да пробвам. Е, спрях да ползвам превръзки. Не го мисли толкова, слагай тампона и това е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря виЧетох много за това витамин С ,за което споменахте по-горе и си взех вчера,изпих 15 и днес като се събудих на превръзката имаше 1-2 капки и то малки..до края на деня ще действам с това витамин С и съвсем няма да има
![]()