PDA

View Full Version : Бабини зъби

prosto_chovek
12-30-2014, 16:23
Така, темата е за хора, които а.) имат образование, тясно свързано с (био)химията б.) хора с опит.

Слагам я в този раздел, понеже знам, че тук гледат някои хора особено от първия тип, докато в по - подходящите раздели се влиза като цяло рядко.

Събирам мнения доколко горепосочената билка подпомага или не по естествен начин производството на тестостерон и в какви количества това е безопасно. Става дума за спортни цели. Доколко е безопасно в комбинация с разклонени аминокиселини? Доколко тези чайове в аптеката на Биопрограма съдържат съответния сапонид и би ли могло прекомерната употреба на въпросното растение да доведе доведе до някакви хормонални дисбаланси при начално нормални хормонални нива. Също така искам да попитам има ли вероятност, понеже активната съставка е ароматазен инхибитор, след като е потискано производството на естрадиол, след цикъл с подобно нещо организмът да се опита да компенсира и да се получи обратен ефект. Ще помоля да не се пишат глупости, тъй като смятам, че подобна тема би била полезна на известен брой хора. Избрах раздел У дома, понеже тук съм забелязал някои от по - компетентните посетители на форума.

п.с Прочел съм в интернет доста, но търся мнения, различни от статии, писани от неизвестни хора.

LoadRunner
12-30-2014, 20:34
а ти защо точно това незнайно нещо реши ?
Защо не вземеш трибулус, аз съм го пил е да ти кажа ми действа като виагра
и един приятел и той така каза, значи нещо определено действа с покачването на тестостерона. Дано е вярно че е само билка но действа.

prosto_chovek
12-31-2014, 07:34
Щото веществото, което се съдържа в тази билка е точно трибулус терестрис, само че предпочитам ако взимам нещо подобно, да не е синтетично. :)

draid
01-05-2015, 09:15
Чувал съм, че се използва като билка, но какви количества са безвредни, как се употребява и т.н. ще трябва да питаш някоя баба май.

prosto_chovek
01-05-2015, 10:19
Питах във фитнеса, сега съм сготвил един литър и след цикъла ще кажа дали и как е повлияло :)

LoadRunner
01-05-2015, 19:44
ти пък от къде успя да намериш... кво представлява листа ли са, изсушени ли са, като чай ли е ...кво е точно. А това че си питал в залата въобще не трябваше да го казваш като знам какви "ботове" многознайковци се разхождат, само може да си навредиш от случайни съвети.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 19:57
http://newfs.s3.amazonaws.com/taxon-images-1000s1000/Zygophyllaceae/tribulus-terrestris-ha-rold-b.jpg
tribulus terestis
добре разпространен плевел, не мисля, че ще намериш из интернет нещо по-специално.

prosto_chovek
01-05-2015, 19:59
Еми аз питах първо инструктора, който се занимава доста със суплементи и го познавам, след което се поразрових и в интернет, след което потърсих състава на въпросната билка и прочее. Никога не се уповавам само на един източник. :) Продава се в аптеките, 2 лева струва, пакетче като за 4 5 цикъла като гледам, прави се отвара и се пие по схема. Стрък, стрит на ситно като чай представлява. От един цикъл не мисля, че ще си навредя, ще споделя опит по темата след една седмица окончателно, а може и предварително. :)