View Full Version : Kола маска на гърба.
DirtyDirty
01-01-2015, 23:26
Здравейте.
Бих искала да попитам някой ходил ли е да му правят такава кола маска? Интересува ме след тая кола маска дали космите излизат повече или по-малко? И г/д цена?
kaRamella
01-02-2015, 14:21
Винаги съм се чудела защо имате кола маската за нещо лечебно. Квото ще постигнеш с епилатор или лентички,такова ще е и при нея. Не върши чудеса.
teenobsessions
01-02-2015, 14:41
След кола маска космите леко оредяват и растат бавничко. Ако си мъж и имаш косми на гърба е добър вариант, лентички от магазина също, но рискуваш да ги откъснеш накриво и да скъсаш космите, вместо да ги измъкнеш.
Не мисли, че ще останеш без косми след колата, но това е най-добрият вариант. Лентите от магазина не ми харесват, аз дето съм момиче едвам съм си махала косми по краката с тях. Приятелят ми си е купувал такива ленти, доста пропускат, не хващат всичко, абе... друго е професионалист да ти направи кола маска. Особено на гърба не знам как сам би се справил. Иначе за цена зависи от кой град си. Ако искаш да ти е по-евтино, виж в сайтовете за колективно пазаруване, там се намират добри оферти.
zuzimuzivdeistvie
01-04-2015, 18:46
Тебе ща пропусна, щот не си ми интересна