View Full Version : Има ли възможност да съм бременна?
aneliq_conewa
01-02-2015, 00:51
Здравейте, искам да попитам възможно ли е забременяване при положение, че съм девствена, а приятелят ми свърши върху или около вагината ми? Вкара ми само "главичката" , а преди това не сме правили секс. 7-8 часа след това пих "Ескапел". Цикълът ми свърши 5 дни преди тази случка. Възможно ли е забременяване?
Little Monster
01-02-2015, 06:38
Направи си тест. Но щом си пила Ескапел, не мисля че си бременна.
Не е възможно да си бременна и недей за най-малкото да пиеш ескапел (не са толкова полезни). По-добре започни полож живот и пий противозачатъчни. За да забременееш трябва яко да те изч*ка и да свърши в теб.
aneliq_conewa
01-02-2015, 12:13
Благодаря ви, надявам се не съм бременна. За пръв път пия ескапел, не мисля да се повтаря.. :)
aneliq_conewa
01-02-2015, 12:14
Направи си тест. Но щом си пила Ескапел, не мисля че си бременна.
Теста чак след седмица трябва да се направи..
xXxPETYAxXx
01-02-2015, 12:31
Теста чак след седмица трябва да се направи..
Всъщност, обикновените тестове са за след 2 седмици.
Но не, не е възможно да си бременна.
baby_baby
01-02-2015, 14:04
НЕ
prosto_chovek
01-02-2015, 17:09
Здравейте. Комшията свърши по козината на кучето ми Вихър. Бременно ли е?
InnocentFuck
01-02-2015, 17:33
А защо главичката е кавички ? :D
BlueKnightRider
01-02-2015, 23:25
He !
Пийте си ескапела като бонбони, дълго ще живеете.
per-dead
01-03-2015, 13:40
Не е възможно да си бременна и недей за най-малкото да пиеш ескапел (не са толкова полезни). По-добре започни полож живот и пий противозачатъчни. За да забременееш трябва яко да те изч*ка и да свърши в теб.
и да е в овулация! Иначе е почти невъзможно.
Авторке, не си бременна.
Black SyM Bellamy
01-04-2015, 14:00
И аз съм на мнението че не си бременна ;)
theflash
01-04-2015, 14:32
Възможно ли е да съм бременна ?
Приятелят ми свърши по много рискован начин ... с последното вкарване и изкарване то започна да излиза уш беше отвън .. това беше 1 ден след като ми свърши цикълът . Възможно ли е ако е попаднала дори и малка част в мен да съм бременна . Имам някакво напрежение в левият яйчник и лявата гърда но може да е и от това ,чв след 8 дни би трябвало пак да ми дойде ?
aneliq_conewa
01-04-2015, 19:22
Възможно ли е да съм бременна ?
Приятелят ми свърши по много рискован начин ... с последното вкарване и изкарване то започна да излиза уш беше отвън .. това беше 1 ден след като ми свърши цикълът . Възможно ли е ако е попаднала дори и малка част в мен да съм бременна . Имам някакво напрежение в левият яйчник и лявата гърда но може да е и от това ,чв след 8 дни би трябвало пак да ми дойде ?
Как така след 8 дни пак ще ти дойде? През колко време ти идва?
theflash
01-04-2015, 20:06
Ми на 13 Декември ми е дошъл цикъла до 17 а случката стана на 18 декември сега трябва на 12 да дойде (дано)
aneliq_conewa
01-05-2015, 14:57
Ми на 13 Декември ми е дошъл цикъла до 17 а случката стана на 18 декември сега трябва на 12 да дойде (дано)
Не би трябвало да си бременна, мое мнение. :)
Здравейте.
На 16 съм и от около месец и малко водя полов живот. Проблемът е, че днес при половият акт кондомът се скъса, приятелят ми усети и го извади. След около 15 дни трябва да ми дойде цикълът. Възможно ли е да е станала белята?? Не е свършвал в мен!
Здравейте.
На 16 съм и от около месец и малко водя полов живот. Проблемът е, че днес при половият акт кондомът се скъса, приятелят ми усети и го извади. След около 15 дни трябва да ми дойде цикълът. Възможно ли е да е станала белята?? Не е свършвал в мен!
По написаното мога да извадя заключение ,че на 99% си тъпа и 1% ,че си бремена .....
aneliq_conewa
01-07-2015, 21:33
Здравейте, искам да попитам възможно ли е забременяване при положение, че съм девствена, а приятелят ми свърши върху или около вагината ми? Вкара ми само "главичката" , а преди това не сме правили секс. 7-8 часа след това пих "Ескапел". Цикълът ми свърши 5 дни преди тази случка. Възможно ли е забременяване?
От два дни имам леко главоболие, често ходя до тоалетна и имам чувство, че коремът ми е тройно по-голям. Някой да ми каже нещо? - има ли възможност след ескапела да има оплождане?