- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възможност да съм бременна?
Здравейте, искам да попитам възможно ли е забременяване при положение, че съм девствена, а приятелят ми свърши върху или около вагината ми? Вкара ми само "главичката" , а преди това не сме правили секс. 7-8 часа след това пих "Ескапел". Цикълът ми свърши 5 дни преди тази случка. Възможно ли е забременяване?
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Направи си тест. Но щом си пила Ескапел, не мисля че си бременна.
Не е възможно да си бременна и недей за най-малкото да пиеш ескапел (не са толкова полезни). По-добре започни полож живот и пий противозачатъчни. За да забременееш трябва яко да те изч*ка и да свърши в теб.
Кой каквото си направи си е за главата му
Благодаря ви, надявам се не съм бременна. За пръв път пия ескапел, не мисля да се повтаря..![]()
Здравейте. Комшията свърши по козината на кучето ми Вихър. Бременно ли е?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
He !
Възможно ли е да съм бременна ?
Приятелят ми свърши по много рискован начин ... с последното вкарване и изкарване то започна да излиза уш беше отвън .. това беше 1 ден след като ми свърши цикълът . Възможно ли е ако е попаднала дори и малка част в мен да съм бременна . Имам някакво напрежение в левият яйчник и лявата гърда но може да е и от това ,чв след 8 дни би трябвало пак да ми дойде ?
Ми на 13 Декември ми е дошъл цикъла до 17 а случката стана на 18 декември сега трябва на 12 да дойде (дано)
Здравейте.
На 16 съм и от около месец и малко водя полов живот. Проблемът е, че днес при половият акт кондомът се скъса, приятелят ми усети и го извади. След около 15 дни трябва да ми дойде цикълът. Възможно ли е да е станала белята?? Не е свършвал в мен!