.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Има ли възможност да съм бременна?

Здравейте, искам да попитам възможно ли е забременяване при положение, че съм девствена, а приятелят ми свърши върху или около вагината ми? Вкара ми само "главичката" , а преди това не сме правили секс. 7-8 часа след това пих "Ескапел". Цикълът ми свърши 5 дни преди тази случка. Възможно ли е забременяване?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Направи си тест. Но щом си пила Ескапел, не мисля че си бременна.

Не е възможно да си бременна и недей за най-малкото да пиеш ескапел (не са толкова полезни). По-добре започни полож живот и пий противозачатъчни. За да забременееш трябва яко да те изч*ка и да свърши в теб.
    Кой каквото си направи си е за главата му

Благодаря ви, надявам се не съм бременна. За пръв път пия ескапел, не мисля да се повтаря..

Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Направи си тест. Но щом си пила Ескапел, не мисля че си бременна.
    Теста чак след седмица трябва да се направи..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от aneliq_conewa Виж мнението
    Теста чак след седмица трябва да се направи..
    Всъщност, обикновените тестове са за след 2 седмици.

Но не, не е възможно да си бременна.

Мега фен Аватара на baby_baby
    НЕ

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Здравейте. Комшията свърши по козината на кучето ми Вихър. Бременно ли е?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    А защо главичката е кавички ?

BlueKnightRider
    Guest
    He !

Мега фен Аватара на draid
    Пийте си ескапела като бонбони, дълго ще живеете.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от kripsi Виж мнението
    Не е възможно да си бременна и недей за най-малкото да пиеш ескапел (не са толкова полезни). По-добре започни полож живот и пий противозачатъчни. За да забременееш трябва яко да те изч*ка и да свърши в теб.
    и да е в овулация! Иначе е почти невъзможно.
    Авторке, не си бременна.

И аз съм на мнението че не си бременна

Възможно ли е да съм бременна ?
    Приятелят ми свърши по много рискован начин ... с последното вкарване и изкарване то започна да излиза уш беше отвън .. това беше 1 ден след като ми свърши цикълът . Възможно ли е ако е попаднала дори и малка част в мен да съм бременна . Имам някакво напрежение в левият яйчник и лявата гърда но може да е и от това ,чв след 8 дни би трябвало пак да ми дойде ?

Цитирай Първоначално написано от theflash Виж мнението
    Възможно ли е да съм бременна ?
    Приятелят ми свърши по много рискован начин ... с последното вкарване и изкарване то започна да излиза уш беше отвън .. това беше 1 ден след като ми свърши цикълът . Възможно ли е ако е попаднала дори и малка част в мен да съм бременна . Имам някакво напрежение в левият яйчник и лявата гърда но може да е и от това ,чв след 8 дни би трябвало пак да ми дойде ?
    Как така след 8 дни пак ще ти дойде? През колко време ти идва?

Ми на 13 Декември ми е дошъл цикъла до 17 а случката стана на 18 декември сега трябва на 12 да дойде (дано)

Цитирай Първоначално написано от theflash Виж мнението
    Ми на 13 Декември ми е дошъл цикъла до 17 а случката стана на 18 декември сега трябва на 12 да дойде (дано)
    Не би трябвало да си бременна, мое мнение.

Здравейте.
    На 16 съм и от около месец и малко водя полов живот. Проблемът е, че днес при половият акт кондомът се скъса, приятелят ми усети и го извади. След около 15 дни трябва да ми дойде цикълът. Възможно ли е да е станала белята?? Не е свършвал в мен!

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от radi212 Виж мнението
    Здравейте.
    На 16 съм и от около месец и малко водя полов живот. Проблемът е, че днес при половият акт кондомът се скъса, приятелят ми усети и го извади. След около 15 дни трябва да ми дойде цикълът. Възможно ли е да е станала белята?? Не е свършвал в мен!
    По написаното мога да извадя заключение ,че на 99% си тъпа и 1% ,че си бремена .....

Цитирай Първоначално написано от aneliq_conewa Виж мнението
    Здравейте, искам да попитам възможно ли е забременяване при положение, че съм девствена, а приятелят ми свърши върху или около вагината ми? Вкара ми само "главичката" , а преди това не сме правили секс. 7-8 часа след това пих "Ескапел". Цикълът ми свърши 5 дни преди тази случка. Възможно ли е забременяване?
    От два дни имам леко главоболие, често ходя до тоалетна и имам чувство, че коремът ми е тройно по-голям. Някой да ми каже нещо? - има ли възможност след ескапела да има оплождане?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си