PDA

View Full Version : "Семейни" дразги (повече в темата)

Agrafesos
01-07-2015, 08:43
Здравейте, драги съфорумци! :)
Имам един проблем от известно време насам с приятелката ми (г/д 1 седмица). Доста е студена относно отношенията ни. Каза ми, че е напрегната и затова е така изнервена, но вече започвам да се притеснявам да не би да има други неща в главата й от рода на друго момче или раздяла. Искам да кажа, че ходим от 4 месеца вече и сме наистина доста щастливи заедно, освен тези периоди, в които става непоносима заради държанието си спрямо мен. Също така доста често ме игнорира, вчера ми прати смс, в който се извинява в него и казва, че е напрегната от училище и т.н. и аз имах чувството, че отново ще потръгнат нещата така както трябва, но днеска старата песен на нов глас... Моля за съвети :( Ако има значение изобщо за цялата ситуация, водим активен полов живот.
П.П. Тя е на 16 аз на 18

xXxPETYAxXx
01-07-2015, 08:53
Какъв е шанса да си прекалено обсебващ?

Agrafesos
01-07-2015, 09:15
Дефинирай какво точно имаш предвид под "обсебващ"?

xXxPETYAxXx
01-07-2015, 09:17
Да не ѝ оставяш достатъчно време за себе си, да я търсиш постоянно и такива неща...

П.П: Просто ми направи впечатление, че казваш, че и днес било така(била студена и те игнорирала), а беше едва към 11 часа, денят тъкмо е започнал, колко да те търси по това време, не е ли на даскало все пак?

marilyn
01-07-2015, 14:35
Ако наистина си обсебващ и досаждаш, вероятно сам причиняваш това нейно поведение.

Little Monster
01-07-2015, 20:25
Може да си има проблеми, които да не може да сподели с теб, или да не иска. Не я притискай.

RapExotic
01-07-2015, 22:38
Сигурен ли си, че не е в цикъл?

Agrafesos
01-08-2015, 08:06
Сигурен съм, че не е в цикъл (бах този цикъл 2 седмици, тя ще умре от кръвозагуба :D ). Вчера седнах и се опитах да поговоря с нея и тя поне засега се съгласи, но като я попитах за причината тя ми отг: "имам предвид повече никога да не говорим затова" и аз викам "добре". Пък ще видим днеска как ще е ... Не заключвайте темата. И определено не съм обсебващ.

sisunka
01-08-2015, 08:25
Сигурен ли си, че не е в цикъл?

И аз си помислих опцията с цикъла :)