PDA

View Full Version : Твърде късно ли е?

Malena30
01-15-2015, 12:26
Регистрирах се тук, защото ми трябва съвет как да постъпя с едно момче.
Общо взето, преди няколко месеца той ме сваляше на работа ( не сме колеги, аз съм промоутърка, а той работи в един голям хипермаркет ) и имах досег с него до толкова, до колкото ми трябваше помощта му, да сваля дни тежки и обемисти реквизити за промоцията. Помогна ми, заговорихме се, запознахме се, кой на колко години е и такива общи неща. Харесахме се явно, но проблема е, че тогава бях обвързана, и колкото и да го исках, трябваше да остана вярна на човека, с който бях. Той ми поиска фейсбука, а аз му казах "имам, обаче мъжа ми е много ревнив". След тая случка, пак сме се заприказвали, като се видим във въпросният магазин, все едно нищо не е станало.
От няколко дни се опитвам да се свържа с него. Намерих му фейсбука, писах му, пратих му моя снимка, да се сети коя съм, и му исках приятелство, но от друг мой профил, понеже първият ми е временно спрян. Но мисля, че не е получил съобщението ми, понеже е влизал във фейсбука си, поствал разни неща на стената си, но съобщението седи непрочетено ( няма seen ), а приятелството не е прието ( предполагам защото се чуди каква е тая ). Още като го изпращах, ми изписа, че се праща в папка други, а не знам за нея папка дали му е изкарало известие.
Търся някакви варианти да се свържа с него, а фейсбука е единственото, което знам. Мислех да ходя и до въпросният магазин, но първо, че е далеч от нас, и второ шанса да е той на смяна, е малък.
Приемам идеи всякакви.

AngelBelchev
01-15-2015, 12:30
Ако не сте приятели във фейса и му пишеш - съобщенията ти по всяка вероятност отиват в "Other" папката му и не му изкарва известие. Иди направо и се виж с него очи в очи... какъв е проблема?

Malena30
01-15-2015, 12:34
Така си и мислех, че не му показва известие.
Може да опитам да му харесам някоя публикация, и така да му предизвикам интереса.

AngelBelchev
01-15-2015, 12:36
Или да отидеш лично -_- Няма да те изяде :)

Malena30
01-15-2015, 12:40
Не го знам още ли работи там. Затова мисля да не прибързвам, засега.

AngelBelchev
01-15-2015, 12:45
Успех тогава, но да знаеш, кефим се като някоя мадама дойде да ни види на работа :) Не за друго, ами всеки може да пише по фейсбук. Навремето работех 3 години строител и в някакъв момент една приятелка дойде да ме види макар да бях покрит с мазилка, дойде втори път на работа, трети път и нали знаеш - с нахалство към прогрес :)

RapExotic
01-15-2015, 18:44
От тоя фейсбук се зомбирахте.. Защо не си разменихте телефоните като сте се запознали?

Malena30
01-15-2015, 19:23
Там ми е грешката явно.
Иначе хубавото е, че ми отговори, лошото е, че ме пита познаваме ли се :D Явно не ме разпознал от снимката, и ще ми се наложи да му обясня коя съм, белким се сети.

OverDrive
01-18-2015, 22:07
Значи странни хора сте. Искала си него пък оставаш с друг? Да, остани му вярна, но остани вярна и на себе си. Кажи на човека как стоят нещата - всичко се преживява.

zdraveniaka
01-19-2015, 08:02
Щом ти е писал, значи нещата са лесни. Обясни му коя си и се вижте. Пък времето ще си покаже какво и що и как .