Влез

View Full Version : Как да го разкарам от главата си .. ??

razocharovana
01-15-2015, 20:08
Здравейте , пиша ви защото имам нужда с някой да споделя някои работа а няма с кого ..
Става въпрос за един противен човек който супер много нахалства ..
На 22 съм работя в голям супермаркет касиерка съм ...
Става въпрос за един клиент ,който винаги идва с късните часове да си купува разни работи .. идва все на моята каса , но тази вечер стана нещо необичайно . Бях излязла от пред магазина на глътка въздух и той в този момент се е запътил до магазина . Говорих известно време по телефона но той ме чу и реши да ме изчака да свърша разговора си . Запалих цигара и застанах от пред на стълбите . Той дойде при мен видях че е леко пийнал (миришеше на алкохол ) . В момента в който дойде при мен прегърна ме и започна да ми говори мило както винаги е било но този път беше ужасно пред очите на колеги той се опита да ме хване за дупето , аз се отдръпнах защото ми стана неприятно възрастен човек да ми се слага така и то по тоя начин гадно ми стана засрамих се . И го попитах какво прави , а той с цялата си наглост ми каза защо се дърпаш мила не искаш ли да ме почувстваш .. много се ядосах хвърлих цигарата и влязох вътре .. а до колкото той има страхотна жена, познавам я редовна клиентка ни е и едно малко детенце .. с една дума страхотно семейство , но тоя е голям .........
Не знам какво да правя .. ? Някой съвет има ли ?? НЕ ИСКАМ да се занимавам с такива хора ..

haritov
01-15-2015, 20:16
подай жалба за сексуален тормоз имаш свидетели

razocharovana
01-15-2015, 20:17
подай жалба за сексуален тормоз имаш свидетели
не искам да се стига чак до там

ALEKTRA
01-15-2015, 20:24
Направила си грешка ,щом не си била на касата ,а си била отвън, си имала пълното право да му зашлевиш един ,два шамара ,а не си го направила! Дори и да те изгонят в което се съмнявам ,ти на първо място си длъжна да защитиш достойнството си сама ,щом останалите папагали са гледали сеир е трябвало да се защитиш ! Да ,не ти е бръкнал в гащите ,ама ти това ли чакаш ,че да предприемеш мерки ?!? Ако се повтори или там потрети случката ,съобщи на шефовете си ,ако не предприемат мерки ,ги предупреди ,че сама ще го направиш и при следваща случка се разправяй с него ,ако пак няма ефект ,директно кажи на жена му ,повярвай ,ако не ти ,то тя ще го нареди !

DarkTemplar
01-15-2015, 20:28
Или подаваш жалба, или си сменяш местоработата.

ALEKTRA
01-15-2015, 20:31
Не е нужна жалба според мен ,а най-малкото тя да си смени работата ,заради някакъв мизерен нахалник ,който се прави на мачо ,докато жена му ,му гледа лапето вкъщи ! Два шамара с крак и тва е !!! хахахах Бъзикам се,ама аз наистина бих го зашлевила ,да не казвам набила :)

razocharovana
01-15-2015, 20:32
Направила си грешка ,щом не си била на касата ,а си била отвън, си имала пълното право да му зашлевиш един ,два шамара ,а не си го направила! Дори и да те изгонят в което се съмнявам ,ти на първо място си длъжна да защитиш достойнството си сама ,щом останалите папагали са гледали сеир е трябвало да се защитиш ! Да ,не ти е бръкнал в гащите ,ама ти това ли чакаш ,че да предприемеш мерки ?!? Ако се повтори или там потрети случката ,съобщи на шефовете си ,ако не предприемат мерки ,ги предупреди ,че сама ще го направиш и при следваща случка се разправяй с него ,ако пак няма ефект ,директно кажи на жена му ,повярвай ,ако не ти ,то тя ще го нареди !

Мисля да говоря с жена му .. ако няма смисъл тогава вече ще пусна жалба с/у него ..

DarkTemplar
Може да говориш с жена му, но рискуваш някоя вечер да се върне още по-пиян и по-бесен или да те причака в някоя тъмна уличка след работа...

Не е нужна жалба според мен ,а най-малкото тя да си смени работата ,заради някакъв мизерен нахалник ,който се прави на мачо ,докато жена му ,му гледа лапето вкъщи ! Два шамара с крак и тва е !!! хахахах Бъзикам се,ама аз наистина бих го зашлевила ,да не казвам набила :)
Леко със самочувствието. :>

razocharovana
Или подаваш жалба, или си сменяш местоработата.

Защо заради един боклук като него трябва да си сменям работата .. Обичам си работата .. :)

DarkTemplar
01-15-2015, 20:34
Защо заради един боклук като него трябва да си сменям работата .. Обичам си работата .. :)
Прочети ми горния пост и ще разбереш.

haritov
01-15-2015, 20:34
не искам да се стига чак до там

той е направил това пред твоите колеги ами ако те набара сама някъде в тъмното?

знаеш ли той до къде може да стигне?

един съвет в жалбата добави че живееш в страх и се чувстваш застрашена

razocharovana
01-15-2015, 20:36
Може да говориш с жена му, но рискуваш някоя вечер да се върне още по-пиян и по-бесен или да те причака в някоя тъмна уличка след работа...

Леко със самочувствието. :>

Ами с жалбата ще е същата работа пак може да го направи .. забравих да кажа от малко градче съм и всичко се разчува предполагам знаете как е

haritov
01-15-2015, 20:38
Ами с жалбата ще е същата работа пак може да го направи .. забравих да кажа от малко градче съм и всичко се разчува предполагам знаете как е
не му ли дадеш отпор само ще придобие сила за още

razocharovana
01-15-2015, 20:42
не му ли дадеш отпор само ще придобие сила за още

без думи съм не знам какво да направя , преди малко говорих с една приятелка , и тя ми каза да споделя с приятеля си този проблем ... но аз лично мисля че това не е добра идея (познавам човека до себе си от 4 години .)

DarkTemplar
01-15-2015, 20:44
С това овчедушие до никъде няма да стигнеш. Тук получи достатъчно съвети, обмисли ги и избери някой от тях (или пък измисли нещо по-мъдро). Нищо не постигаш като се оплакваш и се изкарваш жертва на обстоятелствата. Ако наистина искаш да се отървеш от този навлек, действай.

ALEKTRA
01-15-2015, 20:56
Къде е това самочувствие !!?! Достойнство е ,достойнство !!!

ALEKTRA
01-15-2015, 21:00
Мисля да говоря с жена му .. ако няма смисъл тогава вече ще пусна жалба с/у него ..

Правилно решение ! ;)

DarkTemplar
01-15-2015, 21:02
Самочувствието, което показваш, няма общо с тази темата. По-скоро с това, че в повечето теми, в които пишеш, се изказваш като супер компетентната. :wink:

Знам ли, може пък наистина да си такава.

ALEKTRA
01-15-2015, 21:06
Самочувствието, което показваш, няма общо с тази темата. По-скоро с това, че в повечето теми, в които пишеш, се изказваш като супер компетентната. :wink:

Знам ли, може пък наистина да си такава.
Спирам с компетентните коментари и я подкарвам просташката !! Така дали ще има задоволство от ваша страна ?!?

DarkTemplar
01-15-2015, 21:10
Подкарвай я както желаеш, това си е лично твоя работа. Аз само отбелязах какво ми направи впечатление.

И вземи успокой нервите, вредно е за здравето. :wink:

ALEKTRA
01-15-2015, 21:25
От 24 часа съм тук и вече получих няколко съобщения на лични с молба за съвет и помощ (и не само :) ) от потребители ,които дори тук се срамуват да говорят за това ,което ги притеснява или ги вълнува .Това ми показва ,че коментарите ,които публикувам са били полезни не само на притежателите на темата ,а и на другите потребители ,които я четат .Какъв тогава е проблема с моите коментари ?! От малка се интересувам за тези и много други неща и както се казва ,мога да намеря почти с всеки обща тема на разговор ,стига да ме вълнува .Жалкото е ,че много от хората ,които търсят помощ тук са непълнолетни и объркани деца ,които очакват да намерят наистина правилното решение на проблема ,а в отговор получават,масово написани глупости ,които само ги объркват допълнително .Явно съм разбрала погрешно предназначението на този сайт и не ми е тук мястото ,щом това ,което пиша не се възприема по начина ,по който трябва да бъде възприеман .
Самочувствие си имам ,но самочувствие и компетентност са две коренно различни неща .А и да си кажа ,че не смятам ,че съм "супер компетентна" и никого не задължавам да приема ,моят съвет ,като правилен съвет.Всеки сам преценява ,кое е най-добро за него и как да постъпи .Що се отнася до нервите ,мога да кажа ,че нямам проблеми ,дори напротив -страшно спокоен човек съм ,докато не ми захапят ангела ;)

DarkTemplar
01-15-2015, 21:28
Очевидно ти е доста слаб ангела, щом дори при най-лекото захапване тръгваш с рогата напред. :wink:

Мисля, че форумът на бг-мама би ти отивал повече.

ALEKTRA
01-15-2015, 21:32
Рога ?!? Какви рога ?!? Доста трябва да се постараеш преди да ги покажа ! Продължавай ! Успех ! ;)

DarkTemplar
01-15-2015, 21:38
Чак пък и да се старая.. Няма особен смисъл.

Дерзай, няма лошо. :wink:

ALEKTRA
01-15-2015, 21:40
Наистина няма смисъл ,защото войната ще е загубена,още преди да е започнала битката :) Желая ти лека вечер ,а аз ще се отдам на филмова терапия заради нервите ;)

DarkTemplar
01-15-2015, 21:43
Нямам желание да започвам война, още по-малко пък виртуална, още по-малко пък с напълно непознат човек. Казах си каквото мисля и туй то.

Лека вечер и приятно гледане.

Зъбчето
01-16-2015, 05:57

Лошо няма в шамарите (дори и с крак), но повечето мъже възмъжават много след употребата на алкохол, и не е ясно как ще реагират. За жалост много, пак казвам МНОГО хора вече са страшно невъзпитани и не знаят как да подходят към една жена. Ясно е, че я е харесал, но вместо да й направи комплимент, той подхожда по най-глупавия начин. Та, най-лесния начин е някой по-голям (физически) да направи забележка на въпросния човек и да го помоли да седи на страна от девойката. Ако това не помогне има си полиция. Подава жалба, но след консултация с адвокат най-добре.

Относно шамарите искам да се включа специално към Alektra. Внимавай, че се е напълнило със селтаци и простаци и може да ти върне шамара, а ако е някой подготвен (трениращ бокс или друг спорт за самозащита) по рефлекс да ти върне я круше, я някоя хаватка :) Казвам го с шеговит тон, но все пак имай едно на ум. Препоръчвам закупуването на електрошок. Ще откаже много хора да правят глупости след 5 секунди AC/DC през тях :D

ALEKTRA
01-16-2015, 12:57
Какъв е ,най-слабо ме вълнува ,никога няма да позволя на някой да се държи така с мен ,ако ще и да си изям и допълнително боя !Проблема е там ,че при мен още при първата проява ще му начупят кокалите и ще му покажат как се обарва чужда жена ,ама за цял живот ще му покажат ;)

AngelBelchev
01-16-2015, 13:40
Към авторката - кажи на приятеля си. Откак свят светува, мъжа е силния пол, демек се подразбира, че трябва да защитава половинката си. Ако онзи е по-едър и приятеля ти сметне, че не може да се оправи сам (не е срамно между другото), нека вземе със себе си 2-3 маймуни да му хвърлят първо един бой и след това да му обяснят, че ще има още ако не спре.

haritov
01-16-2015, 21:17

и после да я съди за дето го е набила

razocharovana
01-16-2015, 21:18
Към авторката - кажи на приятеля си. Откак свят светува, мъжа е силния пол, демек се подразбира, че трябва да защитава половинката си. Ако онзи е по-едър и приятеля ти сметне, че не може да се оправи сам (не е срамно между другото), нека вземе със себе си 2-3 маймуни да му хвърлят първо един бой и след това да му обяснят, че ще има още ако не спре.

Споделих с него и той сега всяка вечер идва в магазина да го види кой е .. :) И като се засекат да говорят