- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го разкарам от главата си .. ??
Здравейте , пиша ви защото имам нужда с някой да споделя някои работа а няма с кого ..
Става въпрос за един противен човек който супер много нахалства ..
На 22 съм работя в голям супермаркет касиерка съм ...
Става въпрос за един клиент ,който винаги идва с късните часове да си купува разни работи .. идва все на моята каса , но тази вечер стана нещо необичайно . Бях излязла от пред магазина на глътка въздух и той в този момент се е запътил до магазина . Говорих известно време по телефона но той ме чу и реши да ме изчака да свърша разговора си . Запалих цигара и застанах от пред на стълбите . Той дойде при мен видях че е леко пийнал (миришеше на алкохол ) . В момента в който дойде при мен прегърна ме и започна да ми говори мило както винаги е било но този път беше ужасно пред очите на колеги той се опита да ме хване за дупето , аз се отдръпнах защото ми стана неприятно възрастен човек да ми се слага така и то по тоя начин гадно ми стана засрамих се . И го попитах какво прави , а той с цялата си наглост ми каза защо се дърпаш мила не искаш ли да ме почувстваш .. много се ядосах хвърлих цигарата и влязох вътре .. а до колкото той има страхотна жена, познавам я редовна клиентка ни е и едно малко детенце .. с една дума страхотно семейство , но тоя е голям .........
Не знам какво да правя .. ? Някой съвет има ли ?? НЕ ИСКАМ да се занимавам с такива хора ..
подай жалба за сексуален тормоз имаш свидетели
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Направила си грешка ,щом не си била на касата ,а си била отвън, си имала пълното право да му зашлевиш един ,два шамара ,а не си го направила! Дори и да те изгонят в което се съмнявам ,ти на първо място си длъжна да защитиш достойнството си сама ,щом останалите папагали са гледали сеир е трябвало да се защитиш ! Да ,не ти е бръкнал в гащите ,ама ти това ли чакаш ,че да предприемеш мерки ?!? Ако се повтори или там потрети случката ,съобщи на шефовете си ,ако не предприемат мерки ,ги предупреди ,че сама ще го направиш и при следваща случка се разправяй с него ,ако пак няма ефект ,директно кажи на жена му ,повярвай ,ако не ти ,то тя ще го нареди !
Или подаваш жалба, или си сменяш местоработата.
Welcome to the Jungle...
Не е нужна жалба според мен ,а най-малкото тя да си смени работата ,заради някакъв мизерен нахалник ,който се прави на мачо ,докато жена му ,му гледа лапето вкъщи ! Два шамара с крак и тва е !!! хахахах Бъзикам се,ама аз наистина бих го зашлевила ,да не казвам набила![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
С това овчедушие до никъде няма да стигнеш. Тук получи достатъчно съвети, обмисли ги и избери някой от тях (или пък измисли нещо по-мъдро). Нищо не постигаш като се оплакваш и се изкарваш жертва на обстоятелствата. Ако наистина искаш да се отървеш от този навлек, действай.
Welcome to the Jungle...
Подкарвай я както желаеш, това си е лично твоя работа. Аз само отбелязах какво ми направи впечатление.
И вземи успокой нервите, вредно е за здравето.![]()
Welcome to the Jungle...
От 24 часа съм тук и вече получих няколко съобщения на лични с молба за съвет и помощ (и не само) от потребители ,които дори тук се срамуват да говорят за това ,което ги притеснява или ги вълнува .Това ми показва ,че коментарите ,които публикувам са били полезни не само на притежателите на темата ,а и на другите потребители ,които я четат .Какъв тогава е проблема с моите коментари ?! От малка се интересувам за тези и много други неща и както се казва ,мога да намеря почти с всеки обща тема на разговор ,стига да ме вълнува .Жалкото е ,че много от хората ,които търсят помощ тук са непълнолетни и объркани деца ,които очакват да намерят наистина правилното решение на проблема ,а в отговор получават,масово написани глупости ,които само ги объркват допълнително .Явно съм разбрала погрешно предназначението на този сайт и не ми е тук мястото ,щом това ,което пиша не се възприема по начина ,по който трябва да бъде възприеман .
Самочувствие си имам ,но самочувствие и компетентност са две коренно различни неща .А и да си кажа ,че не смятам ,че съм "супер компетентна" и никого не задължавам да приема ,моят съвет ,като правилен съвет.Всеки сам преценява ,кое е най-добро за него и как да постъпи .Що се отнася до нервите ,мога да кажа ,че нямам проблеми ,дори напротив -страшно спокоен човек съм ,докато не ми захапят ангела![]()
Очевидно ти е доста слаб ангела, щом дори при най-лекото захапване тръгваш с рогата напред.
Мисля, че форумът на бг-мама би ти отивал повече.
Welcome to the Jungle...
Рога ?!? Какви рога ?!? Доста трябва да се постараеш преди да ги покажа ! Продължавай ! Успех !![]()
Чак пък и да се старая.. Няма особен смисъл.
Дерзай, няма лошо.![]()
Welcome to the Jungle...
Наистина няма смисъл ,защото войната ще е загубена,още преди да е започнала биткатаЖелая ти лека вечер ,а аз ще се отдам на филмова терапия заради нервите
![]()