lil_Gergana
01-17-2015, 10:32
Събрах се с приятелки на рожденият ми ден преди седмица. Подариха ми различни подаръци, но един подарък се отличаваше. Това беше вибротор. Показах подаръците на брат ми и той ги хареса. С вибратора изпитах много силен оргазъм и почнах да го използвам често. Късно през ноща, тъкмо да го взема, видях, че го няма. Ужасих се. Почнах да го търся. Нямаше го никъде в стаята. Помислих, че някой го е взел. Отидох в стаята на брат ми и го попитах. Той, каза, че не го е виждал, но само той знаеше къде е сложен. Разбрах, че ме лъже, но нищо не му казах и почнах да отварям шкафовете в стаята му. Открих го и той тогава си призна, че иска просто да го пробва. Аз тогава не му се скарах, защото беше това беше срамна случка. Позволих му да го пробва и след това му казах да ми го върне. Той се съгласи. На сутринта ми го даде. Хареса му много и се разбрахме кога да го ползвам аз и кога той. Имам една извратена фантазия от дълго време. Искам да правя секс с пенис колан или да гледам брат ми как използва вибратора ми. Да му споделя ли тази фантазия? Ще ми изпълни ли желанието? На бившото ми гадже споделих тази фантазия и скъсахме, но мисля, че брат ми е по-широко скроен.