View Full Version : Въобразявам ли си?
christine.
01-20-2015, 11:44
Здравейте,не мислех,че ще ми се наложи да пиша във форума,но ето,че и този ден дойде. Аз сам на 20,а приятелят ми е на 21 заедно сме от 1 година. Всичко за сега е супер,но има нещо,което ме дразни адски много и то е,че когато е само с мен се държи адски мило,идеален е направо,а когато някой от неговите приятели е там направо ме игнорира (по принцип сам доста инатеста и се сърдя понякога за глупости,но..). Та нещото,което ме тормози е при разговорът ни снощи,когато отново цял ден никакво внимание от негова страна ми каза ''не мога да ти пиша,искам да правя и други работи (той е студент и живее с няколко негови приятели) .. а не смятам от своя страна,че не сум му дала достатъчно свобода. Общо взето не знам в мен ли е проблема,прекалено много ли се хващам за всичко,в него ли е ... не знам.
Проблемът е, че ви се сблъскват очакванията и всяка страна си тегли към нейното си.
Най-добре си поговорете, без да се цупите. Ти му кажи какво внимание очакваш да получиш, той ще ти каже какво внимание е готов да даде и ако се срещнете по средата, хубаво. Ако не - помислете как да се справите с проблема.
christine.
01-20-2015, 12:00
Опитвала съм няколко пъти,но веднага почва,че съм ''ръсела'' пълни глупости,не било така,само съм се заяждала..
Не е изключено и ти да си обсебваща. Само че когато човек гледа от своята си камбанария, рядко вижда грешката си.
Ако се чувстваш пренебрегната и недобре, значи имате проблем, който трябва заедно да разрешите. Ако той не иска, тогава се замисли дали това, което ти дава ти е достатъчно и с какво си готова да се примириш.
xXxPETYAxXx
01-20-2015, 12:05
Отношението когато сте сами и когато не сте е нормално да е по-различно, но това не значи да те игнорира съвсем. Не знам обаче до каква степен го прави, до каква степен ти си внушаваш... Разбира се, че понякога хората имат и други ангажименти и няма как да ти пише постоянно, през времето, в което не сте заедно.
П.П: И как на някои думи успя да напишеш ъ-то, а на другите не?
christine.
01-20-2015, 12:07
Вероятно в мен е по-голяма част от проблема,благодаря ти :)
TheDeath
01-20-2015, 12:08
Трябват си разговори за изглаждане на проблемите, но не разговори тип аз съм ядосана и ти мрънкам, хленча и т.н. Просто сядаш, спокойно обясняваш какво очакваш от него, какво можеш да дадеш ти и те така. Комуникацията е важна.
christine.
01-20-2015, 12:12
Бързах и изобщо не съм обърнала внимание. Ясно ми е,че не може да се чуваме 24/7 ,но все пак според мен не трябва да забравя,че ме има и мен не само приятелите му.
xXxPETYAxXx
01-20-2015, 12:13
Не ме разбирай погрешно, не знам в кого е проблема, просто ти давам повод да се замислиш, че от игнориране тип "все едно въобще не съм там" до игнориране тип "обръщам ти по-малко внимание, защото обръщам внимание и на приятелите си" има голяма разлика.
не трябва да забравя,че ме има и мен не само приятелите му. това после го видях. Е, ако съвсем не те отразява лошо и може и не си внушаваш.
christine.
01-20-2015, 12:20
Ясно ми е това, но последният път когато бях на гости ме подразни факта,че го бях помолила да излезем на разходка с него или и другите ако искат да дойдат ,но ми отказа следователно след 30 мин някой от тях каза нещо за излизане,той отиде ,облече се,даже не ме попитал дали няма да изляза и аз,даже и дума не ми каза и замина без чао без нищо :Д
TheDeath
01-20-2015, 12:22
Пффф, зарязвай го и толкова, то това връзка ли е? Ти уж си там с него, а той си бие камшика на някъде без нищо да каже? Аз не бих търпяла такова поведение. Ако сте заедно сте заедно, ако не - кой от къде е
Ние не можем да ти кажем дали проблемът е изцяло в теб, или в него. Сигурно и двамата сте криви. ако ти си обсебваща и го търсиш постоянно, може би затова се държи така. На мен също би ми станало тъпо, ако ми откаже да се видим и после излезе с приятели, а не ме покани. Но ако ти му досаждаш много, може и за това да е. Поговори с него, кажи му, че не се чувстваш добре и искаш повече внимание.
golemiq_korab_minava
01-20-2015, 14:41
Спри и ти да му обръщаш внимание. Да излизаш с него и ако не те потърси той . напусни
VinDiesel
01-20-2015, 15:09
От кога е студент? Виждал съм много връзки, които стават невъзможни заради "студенския живот". Хората тогава се променят адски много, според мен иска свобода, щом леко и тактично те игнорира.
На кратко казано, може да си му писнала вече, да няма тръпка за него и т.н. Ако не, може би има някакъв друг проблем, който го мъчи..
christine.
01-20-2015, 15:26
Опитвала съм да му кажа както съм написала по-горе и реакцията винаги е една и съща,че нямало нищо такова.. Ами 3та година е студент.
VinDiesel
01-20-2015, 15:32
Ами сподели му какво те дразни в неговото държание спрямо теб, кажи му за случката, която си описала по-горе, когато не ти е казал и "чао", камо ли да те покани да излезеш с тях. Тогава виж каква ще е реакцията му, искай обяснение и да се постави на твое място? Как би реагирал той?
GuardianAngel
01-20-2015, 18:38
Хммм така като ти слушам разказа...той не те приема на сериозно,за него си просто момичето до него...ако един човек го е страх да бъде с теб пред другите така както е и като сте сами значи воъбще недържи на теб.Аз също разбирам че всеки трябва да има свобода ама пренебрегването е съвсем друго нещо...говори с него...ако пак откаже да говори ...си намери някои които когато има проблем го признава,говорите за проблема и държи на теб.Живота е кратък за да си хабим времето в опити да бъдем щастливи с хора които дори нямат желание и най-важното дори не се опитват да ни разберат.
Проблема е винаги в жените
cvetelincheto
01-21-2015, 07:46
Всеки има нужда от личното си време и свобода. Явно по някакъв начин го обсебваш и на него му е писнало.
AngelBelchev
01-21-2015, 08:08
Да не би да се държиш твърде лигаво в компания? Ако е така не се учудвай, че те игнорира, може да не му харесва детски характер сред приятели. Прочетох всичко, което си написала и според мен го задушаваш. Не забравяй, че и той и ти си имате и лични животи и със сигурност с теб прекарва повече време отколкото с който и да е от приятелите му. Освен това забелязвам, че се дразниш за някакви абсурди... Чудо голямо като не е искал да излезете да се разходите! Може да е било студено, а може просто да не му се излиза с теб. Разбери, че в една връзка трябват много компромиси и ако искаш да става все на твоето - няма да я бъде, поне не и с тоя пич.
И още нещо - преди осезателно да си оправиш отношението към него те съветвам да спестяваш въпроси тип "какво има, какво не е наред, дай да поговорим". Това допълнително изнервя обстановката и създава впечатлението у другия човек, че виждаш проблема, обаче тръгваш да го оправяш без да взимаш под внимание причините. Супер тъпо е това. Ти искаш да оправиш проблемите м/у вас или просто да седнете да се надвиквате кой прав, кой крив? Тва второто има ефект докато свърши секса за сдобряването.
christine.
01-21-2015, 10:36
По-скоро той е с по децко държание понякога. Не прекарва повече време с мен,само 2/3 дни макс като е в нашия град. През другите дни от седмицата е с неговите приятели.
VinDiesel
01-21-2015, 19:17
Пробвай да правиш това което и той прави.
kaRamella
01-22-2015, 19:39
Пробвай да правиш това което и той прави.
+1