PDA

View Full Version : Секс на нестандартни места?!

roki25
01-21-2015, 19:21
Нека съм първият който ще сподели.Веднъж не го бяхме правили от доста време и спонтанно решихме да го направим в една
децка градина.Уплашени да не ни види някой побързахме и си тръгнахме.След няколко дни отново и отново се връщахме в нея.Докато гледахме страхотната гледка от покрива на блока ми и се целувахме в романтичната обстановка на слънцето просто легнахме и го направихме.Другото място бе в един приятел на нова година.

shmatarok
01-22-2015, 00:24
k.

deitona22
01-22-2015, 08:35
2 пъти за една вечер в Южния парк :P :D

TheDeath
01-22-2015, 08:47
Хм, във влака, от тези, дето са цели вагони без прегради, нямаше никой друг, освен нас. Беше си екстремно де, във всеки момент някой можеше да влезе, но не се случи :)
На пейката пред един хотел, беше тъмно, към полунощ, минаваха някакви коли в далечината , но мисля, че никой не ни видя :)
Посред бял ден в колата, на отбивка от пътя колата беше спряна зад едно голямо дърво.
Пак в колата на една гара - през деня и веднъж пак на същата гара през нощта, но този път на капака на колата - беше яко :)

marilyn
01-22-2015, 09:09
На един морски фар.

mlakniwe
01-22-2015, 10:05
В асансьор, вечерта в един парк/няма да му казвам името/, на жп гарата вечерта/няма да казвам коя гара/, на 16 етаж на един блок, по стълбището на блок, в една изоставена сграда, във тоалетната на влак/в новите мотриси дето са-там е по-як кенефа/ и това са горе-долу

DragonLady
01-22-2015, 12:55
В асансьор,
В кола, паркирана близо до един парк,
В маза ( нямаше терен, а нагон голям :D ).
И други шантави места в момента не се сещам.

Mr.Killer
01-22-2015, 22:34
ne si padam mn po tiq rauti edinstvenno edin put se opitahme da praim 69 vuv vana i edva ne se udavih

:D :D :D :D

Gabi94
02-04-2015, 08:57
Така като се замисля е имало периоди в,които леглото беше нестандартно място за мен :D
Най-фрапиращят ми случай беше през едно лято ,след няколко джина на плажа го направих с един спасител ,там в тези високите къщурки където седят :D
иначе в ателието на един татуист :P ако се брои за нестандартно..
В мъжката тоалетна на един клуб ,както и в тоалетните на университета..доста неудобно е ,но емоцията си струва :D
И на една тераса в хотелска стая ,през нощта.. почти никой не ни видя :D

Scarface...
02-04-2015, 09:04
...море,река,поляна,на скали,на дърво,в кола , в стоеж , на игрище , в двора на детска градина, на тераса , в автобус ... много са , но вече не си падам по тези тийн неща .

marilyn
02-04-2015, 10:11
Така като се замисля е имало периоди в,които леглото беше нестандартно място за мен :D
Най-фрапиращят ми случай беше през едно лято ,след няколко джина на плажа го направих с един спасител ,там в тези високите къщурки където седят :D
иначе в ателието на един татуист :P ако се брои за нестандартно..
В мъжката тоалетна на един клуб ,както и в тоалетните на университета..доста неудобно е ,но емоцията си струва :D
И на една тераса в хотелска стая ,през нощта.. почти никой не ни видя :D

Представих си тоалетните в Ректората на СУ и ми стана лошо...