.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Секс на нестандартни места?!

Нека съм първият който ще сподели.Веднъж не го бяхме правили от доста време и спонтанно решихме да го направим в една
    децка градина.Уплашени да не ни види някой побързахме и си тръгнахме.След няколко дни отново и отново се връщахме в нея.Докато гледахме страхотната гледка от покрива на блока ми и се целувахме в романтичната обстановка на слънцето просто легнахме и го направихме.Другото място бе в един приятел на нова година.

Супер фен Аватара на shmatarok
    k.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    2 пъти за една вечер в Южния парк :P

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Хм, във влака, от тези, дето са цели вагони без прегради, нямаше никой друг, освен нас. Беше си екстремно де, във всеки момент някой можеше да влезе, но не се случи
    На пейката пред един хотел, беше тъмно, към полунощ, минаваха някакви коли в далечината , но мисля, че никой не ни видя
    Посред бял ден в колата, на отбивка от пътя колата беше спряна зад едно голямо дърво.
    Пак в колата на една гара - през деня и веднъж пак на същата гара през нощта, но този път на капака на колата - беше яко
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

На един морски фар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на mlakniwe
    В асансьор, вечерта в един парк/няма да му казвам името/, на жп гарата вечерта/няма да казвам коя гара/, на 16 етаж на един блок, по стълбището на блок, в една изоставена сграда, във тоалетната на влак/в новите мотриси дето са-там е по-як кенефа/ и това са горе-долу

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    В асансьор,
    В кола, паркирана близо до един парк,
    В маза ( нямаше терен, а нагон голям ).
    И други шантави места в момента не се сещам.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    ne si padam mn po tiq rauti edinstvenno edin put se opitahme da praim 69 vuv vana i edva ne se udavih

Така като се замисля е имало периоди в,които леглото беше нестандартно място за мен
    Най-фрапиращят ми случай беше през едно лято ,след няколко джина на плажа го направих с един спасител ,там в тези високите къщурки където седят
    иначе в ателието на един татуист :P ако се брои за нестандартно..
    В мъжката тоалетна на един клуб ,както и в тоалетните на университета..доста неудобно е ,но емоцията си струва
    И на една тераса в хотелска стая ,през нощта.. почти никой не ни видя

...море,река,поляна,на скали,на дърво,в кола , в стоеж , на игрище , в двора на детска градина, на тераса , в автобус ... много са , но вече не си падам по тези тийн неща .

Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Така като се замисля е имало периоди в,които леглото беше нестандартно място за мен
    Най-фрапиращят ми случай беше през едно лято ,след няколко джина на плажа го направих с един спасител ,там в тези високите къщурки където седят
    иначе в ателието на един татуист :P ако се брои за нестандартно..
    В мъжката тоалетна на един клуб ,както и в тоалетните на университета..доста неудобно е ,но емоцията си струва
    И на една тераса в хотелска стая ,през нощта.. почти никой не ни видя
    Представих си тоалетните в Ректората на СУ и ми стана лошо...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си