PDA

View Full Version : Моля някой да ми даде съвет :(

gabrielatod.
01-22-2015, 18:32
Здравейте! От около месец-два пия капсули Фитовал реших да ги спра... Преди да започна да ги пия косата ми капеше от бой, къни, шампоани оцветители, преси и т.н. Капсулите много ми помогнаха, но само до момента в който не ги спрях. Откакто съм ги спряла косата ми започна отново страшно да капе и да оредява... Не знам какво да правя, а не искам да продължавам да се тъпча с витамини непрекъснато. Моля ви дайте ми съвет? :(

VinDiesel
01-22-2015, 19:19
Спираш да се правиш с пресата, спираш да я боядисваш, взимаш си един шампоан от аптека с много билки и готово....

gabrielatod.
01-22-2015, 19:38
Спираш да се правиш с пресата, спираш да я боядисваш, взимаш си един шампоан от аптека с много билки и готово....

Ами не съм се изправяла от около 4-5 месеца, боя слагах последно октомври месец, само се грижа за нея и само Фитовал ми помогна... Спрях го и всичко започна на ново.

VinDiesel
01-22-2015, 20:04
За косата знам и бабини деветини..... Пробвай с хума, чувал съм от доста възрастни хора, че много им е помогнало, когато са имали проблем с косата.

nellssy
01-22-2015, 20:56
Има лазери за това. 100 процента ефект. Препоръчвам ти Инфинити клиник. Имат уникални неща и резултатите са страхотни. Казвам ти го от личен опит. Колкото до цената - точно в момента имат над 50 % намаление на всички процедури включително и тази.

marilyn
01-23-2015, 09:43
Консултирай се с лекар. Фитовал много помага, дори сега го пия за подхранване. Вероятно косата ти не пада само от изтощение и от третиране. Може би ти липсва някакъв витамин или минерал. Съветвам те да се консултираш с дерматолог. Храниш ли се балансирано?

gabrielatod.
02-01-2015, 18:26
Ходила съм на лекар, каза ми че нямам никакъв проблем... Но косата ми до ден днешен не спира да пада и е станала адски тънка и оредяла... отчаяна съм вече нищо не ми помага.

winks11
02-03-2015, 14:19
пробвай с ампули за коса на Сери :) те са си против косопад и за сгъстяване и първоначално (поне на мен) ми бяха препоръчали да ги ползвам през ден, после 2 пъти в седмица и така постепенно ги спрях, за да няма привикване. Консултирай се в аптека за тях по- подробно, ако ти се струва добра идея.

m.ruseva
03-18-2016, 09:11
Може би трябва да се консултираш с втори лекар? От това, което си написала оставам с впечатлението, че този лекар не ти е обърнал достатъчно внимание. Проблемът с косопада може да се предизвиква от най-различни неща затова е най-добре да идеш при специалист дерматолог. Ето тук може да прочетеш полезни неща, които да ти помогнат да добиеш по-ясна представа какво да правиш: http://liliyastyle.bg/%D0%BE%D0%BC%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0/.
Аз редовно следя новите неща в този сайт, тъй като жената публикува и клипчета в youtube канала си и обяснява подробно за проблема с косопада.
Стискам палци!

baby_baby
04-10-2016, 15:09

+++

tonybadams
04-16-2016, 00:40
мой познат имаше съшият проблем и му предписаха да пие билки и се оправи

NoComment
04-16-2016, 06:51
Пробвай с лайка. Взимаш си от аптеката вариш я и си кисниш косата. Заедно с този чай вечер преди да влезеш в банята взимаш едно яйце сурово и го втриваш в косата. Като гледаш цялата да я омажих и най вече корените. Седиш до 5 10 мин така и я миеш. И както ти казаха спираш с боята и пресата.