View Full Version : Как да зарадваме половинката за Свети Валентин
След 15 дни е очакваният от всички момичета празник - Свети Валентин ^_^ .Давайте идеи как да зарадваме половинките си.Споделете как вие мислите да зарадвате вашите и как да разберем какво желаят те <3 <3 <3
RapExotic
01-30-2015, 20:49
Сх уй.
БМВ. Гарантирам ти, че до края на живота ти ще е твоя!
NomNomNom
02-01-2015, 03:32
Забременей, забелязвам, че доста се котира.
chupachups
02-01-2015, 13:00
Най-тъпия празник ever
Kупи една бутилка червено вино и празнувайте Трифон Зарезан!
Най-тъпия празник ever
+1
TheDeath
02-02-2015, 07:43
Моя няма да е при мен за празника, което ме устройва напълно, понеже тоя празник ми е супер противен :) За щастие няма да ми се налага да умувам как да го зарадвам, че аз си го радвам всеки ден
NomNomNom
02-02-2015, 07:53
Ако не бяхме миналата седмица заедно, щях да се изтреса за 4-5 дни да се гушнявим, ама празника не го отразявам. Ей до ся колегите ( ~ набор 83 ) хранеха, че никой не знае кво е станало на петльов ден и че потъпкват трифон зарезан заради католическите бози, които и без това са преиначени, за да се изкарват допълнителни пари ..
Бих добавила - еврейска му работа, нищо, че са католически :Д
valeto.wee.3
02-02-2015, 08:31
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743
valeto.wee.3
02-02-2015, 08:34
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743
valeto.wee.3
02-02-2015, 10:17
организирай вечеря това е достатъчно за да се почувства обичана
Не мисля да правя нищо кой знае колко специално. Може би картичка, ще поръчаме пица и ще си гледаме филми. Още през януари мислех да организирам уикенд за нас двамата извън града, но добре, че не го направих. Сега нямаше как да отидем и да искаме. А и приятелите ни празнуват Трифон Зарезан, сигурно ще се съберем и с тях да пием по някое време.
Тоя Св. Валентин не ми е кой знае какъв празник. Правим си жестове и без повод, важно е всеки ден да си показваме, че се обичаме.
girlwithblueeyes
02-02-2015, 16:11
Ама като не ви харесва празника просто не го празнувате кво сте заревали бил тъп бил комерсиален .
По темата-Графиците ни са ни толкова натоварени а пък и аз няма как да пътувам затова ще си празнуваме вкъщи подаръци няма да си подаряваме евнетуално нещо мъничко.Вярно е че влюбените трябва да си показват любовта всеки ден но един специален ден от календара само за тях не виждам какво ви боде очи .
kalpazanka
02-02-2015, 16:14
Забременей, забелязвам, че доста се котира.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P. S.
Няма да празнувам.
fitnesspro.bg
02-02-2015, 16:18
Ама като не ви харесва празника просто не го празнувате кво сте заревали бил тъп бил комерсиален .
По темата-Графиците ни са ни толкова натоварени а пък и аз няма как да пътувам затова ще си празнуваме вкъщи подаръци няма да си подаряваме евнетуално нещо мъничко.Вярно е че влюбените трябва да си показват любовта всеки ден но един специален ден от календара само за тях не виждам какво ви боде очи .
+1