View Full Version : Какво да направя--- КАк да върна тръпката и да си я върна
MCDwhite
02-01-2015, 23:51
Здравейте приятели и приятелки.... Имам приятелка от 6 месеца(днес ги направихме или щяхме и аз нз).С нея винаги сме били много добри,близки приятели познаваме се от деца но не се бяхме виждали с години и сега 2 години се зарибявахме не постоянно ми по 3-4 месеца и винаги е имало тръпка и емоции .... Нещо стана миналата седмица като бяхме на бар на др сутрин в неделя тя се събуди и всичко беше нормално и изведнъш тя започна да говори била е добре с мен но нещо и липсва... Първо казваше свобода сега като говорихме очи в очи каза че тръпката изчезнала просто се събудила и била променена искала да бъде свободна... И почнахме да се караме видяхме се нормализира се всичко после пак като дойде в петак всичко окей каза че и липсам гушкаше ме целуваше ме ... вчера през деня нещо и стана и превключи и взе да вика и нз си кво .... каза че иска да сме си приятели нз била объркана и неискала мъж до нея който да и е в съвеста..... Уш скъсахме нз си кво нно се виждаме закачаме се гушкаме се без целувки и секс :( === обаче не премахна обвързвания в ФБ знам че незначи нищо но ми е няква надежда.„... Мога ли да си я върна и да разпаля тръпката..... Как да постъпвам.... Каза че не иска да ме загуби щото ще е съсипана просто и трябва време и иска да е свободна и постоянно променя нека мине време ще видим после пак превключва ... Незнам какво да правя :D ако може да помогнете.... Първите сме си с други не сме спали....
MCDwhite
02-01-2015, 23:56
Забравих да кажа че съм и голям идиот .... ТЯ каза как да бъда с тебе като ти не спираме да се ядосваме за минали работи ти няма да погледнеш пред нас .... бяхме се скарали преди да идим на бар един два дена.... и когато я видях преди бара и казах че я обичам и тя ми отвърна .... и на другия ден станаха тия работи ............ Аз я карах да плаче и яд мее помня като се видяхме и си казах повече няма да говоря за минали работи и така и изведнъж на другия ден всичко се обърка.....Моля ви кажете като сме в момента хем сме хем несме гаджета.... и мислим как да се справим---- Аз искам да запаля тръпката
TheDeath
02-02-2015, 05:20
Направи някой мил жест - подари й цвете без повод, заведи я някъде само двамата - кино, бар, нещо, което харесва?
Не се натрапвай, не й досаждай, просто бъди с нея, шегувай се, споделяй й някакви неща, но не я притискай да слага етикет на отношенията ви. Гушкай я, но не прекалявай, не се натрапвай, просто й покажи загриженост и нежност, без да ставаш досаден и да изглеждаш отчаян.
MCDwhite
02-02-2015, 06:58
Благодаря.... Мислех да направя нещо подобно.... другото което мислех е както се бях скарал с нея през 2013 края на лятото една година не си говорихме и 2014 като се сдобрихме и почна всичко.... но мисля да пробвам с мил жест първо
TheDeath
02-02-2015, 07:04
Не знам за какво сте се карали, но ако тя има съмнения относно връзката ви е по-добре да не насилваш нещата. Както казах, някакъв мил жест - някоя плюшено мече, някое цвете. Ти трябва да знаеш какво харесва тя :)
valeto.wee.3
02-02-2015, 07:06
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743
NomNomNom
02-02-2015, 07:49
Тръпката за секс, и като цяло тръпката се създава , когато има нестабилност в отношенията - тогава възниква еквивалетно по сила притегляне.
Кажи й ти, че не можеш да имаш доверие на жена, която всеки ден си сменя мнението - кажи и отсечи, и я изчакай после да ти се моли.
VinDiesel
02-02-2015, 10:06
Най-добре й дай малко време.
MCDwhite
02-02-2015, 13:03
ДА и ние мислим така малко време и да видим кво ши е.....но да гледам да съм мил приятен ау .... да и направя ли изненада----- Като говорихме с нея тия дни и казах дай да си дадеме време нали да не си пишим и виждаме примерно 10-20 дни в края на февруари да се видим... Тя пита що да не си пишим аз викам да видим дали ще си липсваме и така----- И ако ми пише че и липсвам или нещо на другия ден съм до нея :P== Нз как да постъпя гледам да не притискам нещата осъзнавам че сме във застой и аз съм виновен че приказвах лоши работи от миналото и наши грешки и ще спра да го правя.... но как да се държа да си пишем ли щото трудно издържаме без да си пишем :D :D винаги сме си говорили много със часове и сме си чатили с часове--- сега гледам да и дам време и не пишим толкова много обаче мин седмица четвъртак ми вика липсваш ми искам да те гушна ... после пак мина на тва че не иска връзка и не търси друг... затова мисля да пробвам
като приятел пак зарибявки да има и да не я притискам ... ще и взема цвете но нз кога да го подаря 14 фев е свети ...ма искам да е без повод
RapExotic
02-02-2015, 19:05
Няма как да сте си хем много близки приятели, хем да има онази тръпка между вас. Избери си едното от двете и действай по съответния начин.
MCDwhite
02-04-2015, 07:03
начи най-добре за не бъда никакъв с нея нито приятел нито нищо :d
GuardianAngel
02-04-2015, 07:51
Кажи й ти, че не можеш да имаш доверие на жена, която всеки ден си сменя мнението - кажи и отсечи, и я изчакай после да ти се моли.
+1 жестоко,но ефективно,когато държиш на някои и неможеш да му обясниш с добро, пробвай с малко ''лошо'',така ще разберш дали тя иска теб или иска да има връзка с друг
Scarface...
02-04-2015, 08:54
NomNomNom е права - отсечи като мъж и не я търси определено време , дръж се дръпнато , ако има чувства към теб ще се засилят. Комуникирай и с други момичета - момичетата страдат по нещо , "което може да им бъде отнето" . И така след като е подразниш известно време и тя осъзнае ,че те обича или не и удари един здрав секс и такам :)
MCDwhite
02-08-2015, 16:30
Снощи отидох на бар знаех че тяще ходи .... и нарочно я засякох на кафето в 23:30 и приказвахме си и тя избухна и каза ти нарочно си тука да ми провалиш вечерта нз си кво ----- После в бара я викнах замалко усмихваше се танцувахме и беше пила и я попитах наистина ли нямаш чусва и тя каза Да и се смееше на два три пъти я виках да говорим и танцуваше и идваше---- и на сутринта като стана и взе да се заяжда нарочно дойде нали--- неможеш да свикнеш и се карахме 4 часа .... Зодия Овен е тя Аз съм Близнаци и винаги съм я разбирал от страна на всичко и че иска да има свобода никога не съм я ограничил а тя ме оставя затва че се събудила искала свобода и нямала чуства към мен
VinDiesel
02-08-2015, 16:49
Трябваше като си в този бар да се забавляваш с друго момиче, а не с нея...
MCDwhite
02-08-2015, 17:18
тя ми хвърляше погледи .... ма нямаше толкова свободни момичета и те повечето възрастни по на 30 години нямаше --- иначе щях..... Немога да разбера като няма чусва що се ядосва на тва че съм си бил говорил с нейната приятелка и съм бил ревал на рамото и нз си кво пък съм си казал две приказки ---- вика ако искаш се зарибявай с нея не мипука нз си кво ала бала
VinDiesel
02-08-2015, 17:31
Ревнува естествено и се дразни, а още повече ще се дразни, ако те види щастлив с друга.
MCDwhite
02-08-2015, 18:24
Искам просто да осъзнае че има чусва и да спре да се прави на кучка==== Та точно тва се чудя как да се държа с нея да и пиша да не и пиша .... да мине 2-3 седмици и тогава да и пиша да се видим
Меен, трябваше да започнеш с това, че тя е овен....преди всичко трябва да разбереш, че тя не се бори само с теб и само за връзката ви, тя се бори със себе си, защото хем те обичам и й пука за теб, хем обаче вече един вид си й омръзнал, но не иска да те нарани и се чуди какво да направи; аз съм в същата ситуация, по същия начин правя точно в момента, както ти обясняваш че прави приятелката ти и съм овен. няма как, кучки сме (понякога или по-често, толкоз), такива сме, но си ни обичате,защото сме огън.:D
В случая наистина те съветвам само да я оставиш малко време, наистина поне до към края на месеца, да си събере мислите и да й помине малко, и ти дотогава ще ги усетиш нещата. време му е майката. ако до 1март примерно една горна времева граница, мъглата (ви) не отимине, няма и да отмине.
важно е хората да усещат правилния момент, в който да се оттеглят и всичко да продължи, не е фатално, естествено е.