View Full Version : Luft
sladka45
02-01-2015, 23:56
Moje li nqkoi da mi kaje kak da pridobiq po-golqm luft mejdu krakata?? Molq vi kajete mi!! Blagodarq predvaritelno! :)
mnogo hora kazvat 4e seksa pomaga..da pomaga do nqkakva stepen no znam 4e ima i nqkakvi uprajneniq za luft no sam se tarsila vneta no ne moga da otkriq nishto takova.. :( na men sashto mi haresva lufta i az sashto iskam da mi e po golqm no i az kato tebeneznam kak da postigna tova..molq nqkoi koito znae neshto po vaprosa da pishe komentari :)
Grudi_SeXa
02-02-2015, 00:27
ей малки курви, кво сте се вманиачили по тея луфтове
nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavash ;) prosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft ;) i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA";)
Grudi_SeXa
02-02-2015, 00:32
познавам много като вас малки трещялки, дето искат да лапат и поемат различни патки
li4no az moga da ti kaja 4e ne sam takava ;) i sam protiv momi4eta koito pravqt seks sas razli4ni mom4eta ;)
Grudi_SeXa
02-02-2015, 00:36
а каква си
sega nqma da si pravq reklamacii ;) ne si padam po tova ;) samo shte ti kaja 4e ne sam kurva ;) momi4e koeto pravi seks s edno mom4e ne e kurva :)
Grudi_SeXa
02-02-2015, 00:42
отначало всички така разправят. пък после се оказва, че са минали половината квартал.
ee..ne vsi4ki sa taka ;) ima svestni momi4eta :)
Grudi_SeXa
02-02-2015, 00:54
в това трябва да ме убедят самите те, щото на думи е лесно
az nqma da te karam da mi vqrvash ;) pak i nqma kak da razberesh dali e taka ili ne :)
TheDeath
02-02-2015, 06:10
Според моите скромни наблюдения, с по-голям луфт са момичетата с по-слаби крака, така че..... Колкото до секса и луфта.... Нямам наблюдения да се влияят, но може и аз да не знам
NomNomNom
02-02-2015, 06:13
sega nqma da si pravq reklamacii ;) ne si padam po tova ;) samo shte ti kaja 4e ne sam kurva ;) momi4e koeto pravi seks s edno mom4e ne e kurva :)
Рекламации? Бооже.
deitona22
02-02-2015, 06:50
nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavash ;) prosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft ;) i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA";)
Поне пиши на български,а не на шльокавица.Ако нямаш български на клавиатурата,смени "4" с "ch" :)
Рекламации? Бооже.
Палец нагоре. :D :)
Поне пиши на български,а не на шльокавица.Ако нямаш български на клавиатурата,смени "4" с "ch" :)
Палец нагоре. Да,скъпа поне пиши на български,не забравяй че и ние си имаме азбука и език. :)
Относно желанието за луфт,sladka45 защо толкова много искаш да имаш?
Каква е тая шльокавица?
Грозно е да имаш луфт, най-често се получава при слаби момичета с криви крака.
4everStrong
02-02-2015, 09:52
Каква е тая шльокавица?
Грозно е да имаш луфт, най-често се получава при слаби момичета с криви крака.
Не бих казал, по точно въпрос на вкус
Като по-малка съм ходела на Езда през летните ваканции и ми е казвано ,че може да се получи такъв ефект ,ако продължиш да се занимаваш с това.. Като цяло аз мисля ,че по скоро е в таза от колкото в краката..Не знам дали може да се получи със секс ,но всеки го свързва с това и мисля ,че точно в това му е чара!На мен лично също ми харесва..по-скоро е бонус към визията или по-добре да го имаш отколкото да го нямаш ,все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
Аве, тва е грозно, ве. Въпрос е на слаботелестност, а не на секс.
InnocentFuck
02-02-2015, 13:11
Ей , ако госпожата ми по бизнес и търговия види какво смяташ за "Рекламации" и направо ще ти резне главицата .
Само за пример http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg ,не мисля че момичето от снимката е слаботелесно или пък има слаби бедра! както твърдите.. Бих казал че изглежда доста секси и не само да си по бански на плажа ,но и в ежедневието.. Изглежда ,че подсъзнателно кара хората да го свържат първо със секса ,в това число не само мъжете на мен също ми харесва.. И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
честно ли го написа тва хххахах
Аве, тва е грозно, ве. Въпрос е на слаботелестност, а не на секс.
Тази запетая след грозно ме травмира.
NomNomNom
02-03-2015, 09:36
все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
Я раздуй малко повече, че предполагам, че на всички им стана интересно.
Предпочитам да не вървя като разпрана, като намеси походката, пък другите да си мислят, че съм задръстена, колкото си искат.
NomNomNom
02-03-2015, 09:38
И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
Тази запетая след грозно ме травмира.
Баш си ми е на място запетайката.
baby_baby
02-03-2015, 10:49
Тц авторке ти нормална ли си ?
За какво ти е по-голям луфт?
xXxPETYAxXx
02-03-2015, 11:08
Хах ужас. Това е до структурата на костите, а тая на снимката е адски непропорционална. Нагоре тясна а надолу широка. Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
Спокойно, това няма да ти се получи ей така, ама има и други начини да покажеш, че си сексуално активна на обществото. :D
Ех бее стига сте влизали в тоз Tumblr бе да ви се невиди !! Ква е тая мания по луфтовете ...
ХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХХ АХА МАЛЕ ..... МАЛЕЕЕЕЕЕЕ
InnocentFuck
02-03-2015, 12:01
http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg според мен си е грозно -_-
http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg според мен си е грозно -_-
И то адски
Хах ужас. Това е до структурата на костите, а тая на снимката е адски непропорционална. Нагоре тясна а надолу широка. Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
Именно. Тая има доста грозно тяло, защото не е съразмерна. Не мога да повярвам, че някой би искал такова тяло и луфт. Ако искаш мъжете да те харесват, не е това начинът.
chupachups
02-03-2015, 13:30
Яко сте изтрещели... От какъв зор искате "дупка" между краката, това е много грозно. Въпреки, че начина на писане на авторката е по-потресаващ, и това - ;) след ;) всяка ;) дума ;) -.-
girlwithblueeyes
02-03-2015, 14:33
Е бива ли такива грозни неща да ви харесват и да се стремите към такова нещо :O
Баш си ми е на място запетайката.
Изобщо не е вярно!
impossible97
02-03-2015, 15:56
http://www.dnes-24.com/wp-content/uploads/2013/10/momicheta-luft.jpg Аз също имам луфт ,подобен на този на момичето от снимката и си го харесвам ... Имам го още преди да започна да водя полов живот ,но не се забелязваше толкова ,защото бях по-пълна ,сега като отслабнах личи повече, братовчедка ми е на 8 и има луфт като моя .... Ако имаш малък луфт дори и да отслабнеш и колкото и секс да правиш няма да стане по-голям .. това е моето мнение :)
Яко сте изтрещели... От какъв зор искате "дупка" между краката, това е много грозно. Въпреки, че начина на писане на авторката е по-потресаващ, и това - ;) след ;) всяка ;) дума ;) -.-
Вместо да мисли за луфтове да се ограмоти малко. :D
Бе я се ограмоти, momi4ence ;) .. малее :D :D :D ....
Нaпрaво кaто четa повечето от коментaрите ми идвa дa се пукнa от смях. Луфт не се получaвa от секс. Дори едно момиче дa имa много слaби крaкa пaк може дa нямa луфт, зaщото хaншa и е много тесен. Всичко зaвиси от тaзa, който обикновенно при момичетaтa е по-широк от нa момчетaтa. Имaм познaтa която е около 50 кг 180 високa и е много слaбa ,но въпреки товa нямa луфт. Другa моя приятелкa е много клющaвa 47 кг/170 см и имa голям луфт ,зaщото крaкaтa и сa криви Х обрaзни и имa широк хaнш.
Aз също имaм луфт ,но не съм кльощaвa и дaже много хорa го хaресвaт. Никой до сегa не ми е кaзвaл ,че луфтa ми е грозен дaже нaпротив. Луфтa дори създaвa илюзия зa по-слaби крaкa. Нерaзбирaм кое му е крaсивото дa видиш момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг. Снимките нa момичетaтa с ,,луфтове" кaчени тук сa всъщност рaзкрaчени момичетa, които си мислят ,че тaкa изглеждaт по-слaби, a всъщност сa смешни.
Scarface...
02-03-2015, 16:40
Само за пример http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg ,не мисля че момичето от снимката е слаботелесно или пък има слаби бедра! както твърдите.. Бих казал че изглежда доста секси и не само да си по бански на плажа ,но и в ежедневието.. Изглежда ,че подсъзнателно кара хората да го свържат първо със секса ,в това число не само мъжете на мен също ми харесва.. И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
само не разбрах кое е секси от това грозно непропорционално тяло ... ако имаш такова тяло , аз като мъж и дори като човек определно няма да те погледна дори...
а за луфта и няма да коментирам ... ужасен е , няма нищо женствено във формите и .
Луфта на impossible97 е нормален и е добре. От там нагоре ... както и да е , не знам кое момиче би искало да има голям луфт , а не обратното ...
и аз да затвърдя, че луфт не се получава от много секс. не бъдете невежи. не е и заради криви крака. луфт има, когато момичето е със слаби крака. и с нормален таз, пак може да има луфт. по себе си съдя.
chupachups
02-03-2015, 16:52
Aз също имaм луфт ,но не съм кльощaвa и дaже много хорa го хaресвaт. Никой до сегa не ми е кaзвaл ,че луфтa ми е грозен дaже нaпротив. Луфтa дори създaвa илюзия зa по-слaби крaкa. Нерaзбирaм кое му е крaсивото дa видиш момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг.
Аха. В днешно време никой нищо лошо (истината) не ти казва, ако не сте скарани, така че, не очаквай някой да ти каже, че ти е грозен луфта. И поне аз, както ми даваш така сравнение между двете, бих избрала " момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг" отколкото тази с луфта дето и прави краката да изглеждат по-слаби и пръсеца да и е голям колкото бедрото. Клечки за зъби си имам и в нас.
Изобщо не е вярно!
Не намери с кого да се заяждаш, запетайката ми си е по-на място от всичко друго в тоя форон.
Аз съм потресен,първо тоя луфт който показа е супер голям и е супер грозно,
второ да ти кажа,като искаш да гледат на теб като на кучка,обща,лесна,бройка,
просто си го кажи,не е нужно да имаш луфт за да те пляскат.
Ясно е,че акъл нямаш.
Това което написа в по горните си постове,опитвайки се да докажеш,че не си такава,го обесмисли точно с едно изречение.
И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
Ще кажа само ,че до тогава имам много време ;) И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
heartshapedbox
02-03-2015, 23:00
...Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
А тя не е ли всъщнонст? Ужасно е това според мен :д
DarkTemplar
02-03-2015, 23:05
Преплувала е Атлантика, седнала върху бъчва или?
Scarface...
02-03-2015, 23:05
Ще кажа само ,че до тогава имам много време ;) И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
тук си права за младостта ... живей си е никой не те е спрял. Но това изречение - до тогава има много време ... - сега искаш да имаш луфт като на кон и после като решите да се омъжвате пак ще има как да си събера луфта и да си прибера карантиите ...
NomNomNom
02-04-2015, 07:30
Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
Преплувала е Атлантика, седнала върху бъчва или?
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
Ставаш баnален\a вече с това! Не си била там,не знаеш каква е била ситуацията ,така че не може да се изказваш.. Не знаеш имало ли е секс ,нямало ли е за да говориш..може само да съм му го извадила и момчето просто да не е издържало:D може да не съм била аз има хиляди възможности ,така че.. ;)
girlwithblueeyes
02-04-2015, 08:16
Била си иначе щеше да обясниш на гаджето си и той да търси начин да изчисти претното .....
Била си иначе щеше да обясниш на гаджето си и той да търси начин да изчисти претното .....
Глупости, била е тя! Как ти хрумна?! Тая сперма е била от извънземно, а Габито е невинно! :D
NomNomNom
02-04-2015, 09:36
Глупости, била е тя! Как ти хрумна?! Тая сперма е била от извънземно, а Габито е невинно! :D
Не бе, тя само му го е извадила и той свършил, нямало е секс, т.е. нямало е изневяра :D
Всъщност всичко е било заради луфта. Така въздейства на момчетата;
Не бе, тя само му го е извадила и той свършил, нямало е секс, т.е. нямало е изневяра :D
Отивам да попипам уя на някой случаен, щом не е изневяра само да пипаш! :D
Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
Значи всички имат шанс със теб, или ?
girlwithblueeyes
02-04-2015, 11:18
marilyn
Какво пипане аз смятам напрово някой да ме изчука то не е изневяра:D
Айде, айде, то пък един секс голямата изневяра вече. Да няма да живеем в епруветки пък... Трябва луфт да поддържаме все пак.
NomNomNom
02-04-2015, 11:59
Их какви сме, само й завиждаме на госпожата :D Че сме живели в епруветки :Д
Аха. В днешно време никой нищо лошо (истината) не ти казва, ако не сте скарани, така че, не очаквай някой да ти каже, че ти е грозен луфта. И поне аз, както ми даваш така сравнение между двете, бих избрала " момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг" отколкото тази с луфта дето и прави краката да изглеждат по-слаби и пръсеца да и е голям колкото бедрото. Клечки за зъби си имам и в нас.
Нa теб щом ти хaресвaт момичетa БЕЗ луфт хубaво, всеки имa рaзличен вкус. Двете сa еднaкво слaби просто еднaтa е по-високa и зaтовa е с 2-3 кг по-тежкa, но крaкaтa и нa двете сa еднaкво слaби ,но не сa чaк кaкто ти кaзa клечки зa зъби с еднaкво дебел прaсец и бедро.
Когaто някой хорa сa скaрaни според мен последното нещо зa което ще тръгнaт дa се обиждaт сa луфтовете.
Их какви сме, само й завиждаме на госпожата :D Че сме живели в епруветки :Д
И изглеждаме девствени, щото нямаме луфт.
И изглеждаме девствени, щото нямаме луфт.
Живеем в епруветки. Който е девствен е задръстен.. :D
Значи всички имат шанс със теб, или ?
Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..
Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..
Мацка, не всички сме напреднали като теб. ;)
galen_plamen
02-05-2015, 21:11
не може да се придобие, това разстояние е според разположението на бедрените стави в таза !
колкото и да отслабнеш или нещо друго, няма как.
NomNomNom
02-06-2015, 06:51
Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
Колко сме назад с нещата. И аз нямам луфт. Ем ще си умра сама. НИКОЙ НЯМА ШАНС С НАС !! :/
heartshapedbox
02-07-2015, 09:54
Колко сериозни проблеми имат хората обаче...
Аз не бих искала до мен мъж, който си избира жените по това дали имат луфт или не, остави това дали е красиво/грозно.
Като по-малка съм ходела на Езда през летните ваканции и ми е казвано ,че може да се получи такъв ефект ,ако продължиш да се занимаваш с това.. Като цяло аз мисля ,че по скоро е в таза от колкото в краката..Не знам дали може да се получи със секс ,но всеки го свързва с това и мисля ,че точно в това му е чара!На мен лично също ми харесва..по-скоро е бонус към визията или по-добре да го имаш отколкото да го нямаш ,все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
Много си глупава...!
нИмоа повече :D :D :D Какви хора има,ей..
Колко сериозни проблеми имат хората обаче...
Аз не бих искала до мен мъж, който си избира жените по това дали имат луфт или не, остави това дали е красиво/грозно.
Коя жена би искала ...
То ако луфта определяше дали сме красиви или не ... мале ..
Габи, ходи с полички тип "колан" без бельо... Никой няма и за момент да си помисли, че си нещо различно от боклук. :)
NomNomNom
02-08-2015, 16:26
Габи, ходи с полички тип "колан" без бельо... Никой няма и за момент да си помисли, че си нещо различно от боклук. :)
тази пола ще говори много сексуалността й , и луфтът също ще се вижда, мъжете няма да си мислят, че нямат шанс с нея, което й беше голямо притеснение
Луфтът е най-важната част... Ще бъде ясно изразен, дори и да е малък.
HollyGolightly
02-08-2015, 17:11
А как разбирате, че хората харесват луфта ви, смисъл някой идва и ви казва "Имаш хубав луфт между краката" ?
А как разбирате, че хората харесват луфта ви, смисъл някой идва и ви казва "Имаш хубав луфт между краката" ?
Когато искаме да изразим почитта си към луфта на жената, тикваме ръка или вестник свит на руло между краката й. :)
Seriusurcasm
02-08-2015, 20:23
Значи имам един приятел точно с това се занимава, прави луфтове, специалист е - ФАКИР, действай докато е рано и си малка защото изпуснеш ли момента ще е късно, не казвай на вашите, защото без луфт си за никъде никой няма да те вземе на работа нито в плаза нито бияд, а като танцуваш покрай сепаретата ще ти се смеят и ще те сочат с пръст, не се залъгвай кво ти казват тия тука, казвам ти яката работа по 3-4 пръста някой от клиентките в момента са ревю, други са по балетите на пайнер, по-добре сега защото после живота ще те поеме, училище, университет някоя смотана работа в офис и само ще гледаш тия с баварците как джиткат путките с луфтовете, за повече инфо само драсни два реда тука!
Не виждам какъв ви е проблема и ,защо трябва да обиждате..Нито знаете как ходя и с какво се обличам! Мисля ,че в началото изразих мнение ,като всеки.. казах единствено ,че с ездата може да се добие такъв ефект ,нищо не съм казвала за секса и,че се получава от него.. другото което съм казала си е мое лично мнение ;)
AnarchyBoy
02-09-2015, 11:58
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s526x395/10968340_813200118764545_725595356270982816_n.jpg? oh=d1ceb25380c520579a12c3713f54289d&oe=5558E42E&__gda__=1435710121_5d0c1bffcff80812f4d3424e50ddb97 b
луфт, не е грозно според мен. Но си е строго индивидуално дали ще отива или не. ;)
Гимнастичките имат луфтове.
Не виждам какъв ви е проблема и ,защо трябва да обиждате..Нито знаете как ходя и с какво се обличам! Мисля ,че в началото изразих мнение ,като всеки.. казах единствено ,че с ездата може да се добие такъв ефект ,нищо не съм казвала за секса и,че се получава от него.. другото което съм казала си е мое лично мнение ;)
От ездата не се получава никакъв луфт, престани да говориш небивалици!
girlwithblueeyes
02-10-2015, 11:02
Луфта е всрледствие на структората на тялото не на спорта незвасимо дали е гимнастика или езда .
^stava mi lo6o kato vidya kak pishesh
п.т. имам луфт. и си го обичам http://prikachi.com/images/712/7916712B.jpg ^_^
Е с много голям луфт е ужасно грозно.
chupachups
02-14-2015, 09:45
И с прозрачно клинче без гащи е много грозно ама, ко да са праи?
heartshapedbox
02-14-2015, 09:47
^ Подкрепям.
girlwithblueeyes
02-14-2015, 10:34
Нищо не разбирате назад сте с модните тенденции:D
chupachups
02-14-2015, 10:38
Ако това са новите тенденции, предпочитам да съм старомодна :D
girlwithblueeyes
02-14-2015, 10:40
Ти пък и момчетата обаче няма да те харесват така :D
VinDiesel
02-14-2015, 10:40
Друго си е да идеш до магазина с анцуг и токчета.
Друго си е да идеш до магазина с анцуг и токчета.
Ужс, аз такова женско ако видя, ще му блъскам тиквата в тротоара поне докато не му изскочат очите...
xXxPETYAxXx
02-14-2015, 12:13
Ужс, аз такова женско ако видя, ще му блъскам тиквата в тротоара поне докато не му изскочат очите...
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2011/05/nikoleta_vanko1.jpg
Давай, намери я и я почвай. :D
AnarchyBoy
02-14-2015, 12:27
Ако това са новите тенденции, предпочитам да съм старомодна :D
Спортните луфтове са яки.. :oops:
anonymous908491
02-14-2015, 14:11
п.т. имам луфт. и си го обичам http://prikachi.com/images/712/7916712B.jpg ^_^
Да беше само луфт, те краката ти са с формата на буквата О
VinDiesel
02-14-2015, 14:29
Да беше само луфт, те краката ти са с формата на буквата О
:lol: Както винаги мил, всички жени като си съберат краката са така, като ремък от москве.
anonymous908491
02-14-2015, 14:39
:lol: Както винаги мил, всички жени като си съберат краката са така, като ремък от москве.
Наистина съм мил, аз например не бих сложил всички жени там, където ти ги бутна - при кривокраките
VinDiesel
02-14-2015, 18:20
Представям си ако видиш наистина кривокрака жена.
_Whatafucknworld_
02-14-2015, 18:41
Недей пуска мерак на луфта. Много грозно нещо е.
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2011/05/nikoleta_vanko1.jpg
Давай, намери я и я почвай. :D
Оу, агресирах се. Отиде.
chupachups
02-14-2015, 20:17
Оу, агресирах се. Отиде.
Майко... ахаха :D тори, с теб съм
VinDiesel
02-14-2015, 20:20
Да взема ли, да дам и друга идея, да се агресирате отново? :D
chupachups
02-14-2015, 20:32
Звучи заинтригуващо ... :D
VinDiesel
02-14-2015, 20:40
Вие сте :D :D :D :
http://www.img-share.eu/f/images/57/xxxxPrIyRPA.jpg (http://www.img-share.eu/main/image_view/xxxxPrIyRPA.jpg.htm)
chupachups
02-14-2015, 21:36
Тая има малко лице на грим.