View Full Version : На него му пука само за футбол :(
mimiivanova98
02-02-2015, 13:53
Здравейте, влюбена съм в едно момче от съседния клас и двамата сме на по 16 години, но има един проблем... той се интересува само от футбол.. много момчета ми правят комплименти за външния вид, имала съм 2 сериозни връзки и не мисля, че проблема е в това как изглеждам. Той е много красив, ходи на фитнес и тренира ФУТБОЛ, но знам от негови приятели, че никога не е имал гадже... запознахме се чрез едно момче от неговия клас, споделих му че имам симпатии към приятеля му, той го викна и каза това е Мария запознайте се, той ми подаде ръка, но беше много незаинтересован... добавих го във фейсбук, написах му здрасти, а той просто го прочете и не отговори... попитах го защо не иска да си поговорим, а той отвърна че е зает.... ГЛЕДАЛ МАЧ......... от момичетата от неговия клас знам че си говори само с момчетата и то само за футбол, а когато някоя от тях го заговори той гледа да се измъкне и да си отиде при момчетата... знам, че не е гей, но изглежда въобще не се интересува от момичета и връзки, интересува го само проклетия футбол... когато свърши училище се прибира, оставя си чантата и излиза да играе мач или отива на тренировка... като се прибере пуска телевизора и гледа футбол докато не му се доспи... онзи ден го видях с момчето, което ни запозна и той ми намигна и ми помаха да дойда при тях, аз се зарадвах и реших, че е това което си мисля... седнахме, те бяха 5 момчета и 1 момиче... момичето знаеше от някъде за моите чувства към нейния съученик и го попита пред всички: ''Абе Стиви, ти какво мислиш за Мария(аз)''... първия път не чу, защото беше зает да обсъжда мачове, а когато чу вдигна рамене, направи физиономия на пълен непукист и си продължи... много страдам заради него, всяка вечер плача по 1 час преди да заспя и не знам какво да направя...
Скорпионка
02-02-2015, 13:57
Не си заслужава, лиичи си че момчето няма интерес към теб.
Най-добре не му се натискай. :P Няма интерес към теб ..
Явно не те харесва. Момчетата на тия години често пъти са такива. Намери си някой, който се интересува от момичета.
Евала,на тая възраст дето сте вие момичетата си нямате и на идея какво искате,ясно му е,че ще пъкне някой 2-3год по голям от него батко около тебе с БМВ и парички,а той глупака ще се влюби,и накрая ще страда.
П.С да знам,че не сте всички такива бля бля ... момчетата бля бля ... спестете ми го ;)
girlwithblueeyes
02-02-2015, 16:13
В колко разделя ще я пускаш тая тема ??
nikolai_777
02-02-2015, 18:18
Абе момичето се интересува.Ти кой си,че да и казваш как и къде да си пуска темите? А до въпроса-мисля,че те харесва.Аз съм същия ама на мене ми дай коли.Влез му под кожата-започни да гледаш футбол и ще ти обърне внимание.Наскоро се запознах с една мацка,която се интересуваше от коли и направо се влюбих за секунди.Опитай ;)
Евала,на тая възраст дето сте вие момичетата си нямате и на идея какво искате,ясно му е,че ще пъкне някой 2-3год по голям от него батко около тебе с БМВ и парички,а той глупака ще се влюби,и накрая ще страда.
П.С да знам,че не сте всички такива бля бля ... момчетата бля бля ... спестете ми го ;)
+1 !!! Изкефи ме брат, честно!!
RapExotic
02-02-2015, 19:49
Намекни му, че искаш да му покажеш терена.. Че ще му позволиш да си поиграе в наказателното поле.. И че ще си поиграеш с топките му.. Също така ще му дадеш да ти вкара няколко гола..
girlwithblueeyes
02-02-2015, 21:54
Абе момичето се интересува.Ти кой си,че да и казваш как и къде да си пуска темите? А до въпроса-мисля,че те харесва.Аз съм същия ама на мене ми дай коли.Влез му под кожата-започни да гледаш футбол и ще ти обърне внимание.Наскоро се запознах с една мацка,която се интересуваше от коли и направо се влюбих за секунди.Опитай ;)
Щото мога да казвам квото искам общо взето.И за кво момичето да гледа футбол след като нея я влече само да се хареса на някъв си там.Който очевидно няма интерес към нея.
Няма смисъл да му се натиска след като той не я харесва. Така просто го отблъсква...
Футбола е в пъти по-интересен от теб. Нормално.
Hala Madrid!
.. знам, че не е гей, но изглежда въобще не се интересува от момичета и връзки, интересува го само проклетия футбол....
Първо,то е ясно че момчето не се интересува не само от теб,ами и от други момичета.Второ-футбола не е проклет.Футбола е лесно и приятно удоволствие.Радвам се че момчето поне си има някакво занимание,а не е по цял ден пред компютъра да си търси леки момичета(не говоря за теб). Вместо да си губиш времето в сълзи за това момче,вземи направи нещо полезно,което би ти повдигнало настроението.На 16 си.Какво разбираш от футбол и любов?
nikolai_777
02-03-2015, 09:48
Щото мога да казвам квото искам общо взето.И за кво момичето да гледа футбол след като нея я влече само да се хареса на някъв си там.Който очевидно няма интерес към нея.
Повярвай ми,веднъж харесах едно момиче и само за да бъда покрай нея прогледах балет :)
Първо,то е ясно че момчето не се интересува не само от теб,ами и от други момичета.Второ-футбола не е проклет.Футбола е лесно и приятно удоволствие.Радвам се че момчето поне си има някакво занимание,а не е по цял ден пред компютъра да си търси леки момичета(не говоря за теб). Вместо да си губиш времето в сълзи за това момче,вземи направи нещо полезно,което би ти повдигнало настроението.На 16 си.Какво разбираш от футбол и любов?
Много точно казано.
horo_ot_nindji
02-03-2015, 14:51
Запомни не може две хубавини в едно... Хубав, футбол, фитнес... Момчето е с проблем, нарцисизъм, моляте не се излагай а имай достойнство и се оттегли!
horo_ot_nindji
02-03-2015, 14:54
Кво лошо има в това че имам бмв и пари???? Може би ти се иска и ти да имаш ама по лесно е да критикуваш аз?
lioton2000
02-03-2015, 15:11
Може и да се окаже педалче или много влюбен в себе си ама да не ебаваш момиче което видимо те харесва си е педалско,,,,
girlwithblueeyes
02-03-2015, 15:17
ахахахаа не нарича се липса на интерес към човека.За някои хора гаджетата и забивките не са приоритет на 16 освен това момчето може да си харесва друго момиче въпреки че не го показва. И не не прави грешката да започваш да се интересуваш от нещо което очевидно не ти харесва не е сладко а фалшиво и отблъскващо.Той няма да започне да те харесва само защото си научила няколко отбора и няколко правила във футбола а заради теб самата.