Влез

View Full Version : На него му пука само за футбол :(

mimiivanova98
02-02-2015, 13:53
Здравейте, влюбена съм в едно момче от съседния клас и двамата сме на по 16 години, но има един проблем... той се интересува само от футбол.. много момчета ми правят комплименти за външния вид, имала съм 2 сериозни връзки и не мисля, че проблема е в това как изглеждам. Той е много красив, ходи на фитнес и тренира ФУТБОЛ, но знам от негови приятели, че никога не е имал гадже... запознахме се чрез едно момче от неговия клас, споделих му че имам симпатии към приятеля му, той го викна и каза това е Мария запознайте се, той ми подаде ръка, но беше много незаинтересован... добавих го във фейсбук, написах му здрасти, а той просто го прочете и не отговори... попитах го защо не иска да си поговорим, а той отвърна че е зает.... ГЛЕДАЛ МАЧ......... от момичетата от неговия клас знам че си говори само с момчетата и то само за футбол, а когато някоя от тях го заговори той гледа да се измъкне и да си отиде при момчетата... знам, че не е гей, но изглежда въобще не се интересува от момичета и връзки, интересува го само проклетия футбол... когато свърши училище се прибира, оставя си чантата и излиза да играе мач или отива на тренировка... като се прибере пуска телевизора и гледа футбол докато не му се доспи... онзи ден го видях с момчето, което ни запозна и той ми намигна и ми помаха да дойда при тях, аз се зарадвах и реших, че е това което си мисля... седнахме, те бяха 5 момчета и 1 момиче... момичето знаеше от някъде за моите чувства към нейния съученик и го попита пред всички: ''Абе Стиви, ти какво мислиш за Мария(аз)''... първия път не чу, защото беше зает да обсъжда мачове, а когато чу вдигна рамене, направи физиономия на пълен непукист и си продължи... много страдам заради него, всяка вечер плача по 1 час преди да заспя и не знам какво да направя...

Скорпионка
02-02-2015, 13:57
Не си заслужава, лиичи си че момчето няма интерес към теб.

m_nik
02-02-2015, 14:43
Най-добре не му се натискай. :P Няма интерес към теб ..

marilyn
02-02-2015, 15:30
Явно не те харесва. Момчетата на тия години често пъти са такива. Намери си някой, който се интересува от момичета.

hheh
02-02-2015, 15:57
Евала,на тая възраст дето сте вие момичетата си нямате и на идея какво искате,ясно му е,че ще пъкне някой 2-3год по голям от него батко около тебе с БМВ и парички,а той глупака ще се влюби,и накрая ще страда.
П.С да знам,че не сте всички такива бля бля ... момчетата бля бля ... спестете ми го ;)

girlwithblueeyes
02-02-2015, 16:13
В колко разделя ще я пускаш тая тема ??

nikolai_777
02-02-2015, 18:18
Абе момичето се интересува.Ти кой си,че да и казваш как и къде да си пуска темите? А до въпроса-мисля,че те харесва.Аз съм същия ама на мене ми дай коли.Влез му под кожата-започни да гледаш футбол и ще ти обърне внимание.Наскоро се запознах с една мацка,която се интересуваше от коли и направо се влюбих за секунди.Опитай ;)

m_nik
02-02-2015, 18:44
Евала,на тая възраст дето сте вие момичетата си нямате и на идея какво искате,ясно му е,че ще пъкне някой 2-3год по голям от него батко около тебе с БМВ и парички,а той глупака ще се влюби,и накрая ще страда.
П.С да знам,че не сте всички такива бля бля ... момчетата бля бля ... спестете ми го ;)

+1 !!! Изкефи ме брат, честно!!

RapExotic
02-02-2015, 19:49
Намекни му, че искаш да му покажеш терена.. Че ще му позволиш да си поиграе в наказателното поле.. И че ще си поиграеш с топките му.. Също така ще му дадеш да ти вкара няколко гола..

girlwithblueeyes
02-02-2015, 21:54
Абе момичето се интересува.Ти кой си,че да и казваш как и къде да си пуска темите? А до въпроса-мисля,че те харесва.Аз съм същия ама на мене ми дай коли.Влез му под кожата-започни да гледаш футбол и ще ти обърне внимание.Наскоро се запознах с една мацка,която се интересуваше от коли и направо се влюбих за секунди.Опитай ;)

Щото мога да казвам квото искам общо взето.И за кво момичето да гледа футбол след като нея я влече само да се хареса на някъв си там.Който очевидно няма интерес към нея.

m_nik
02-03-2015, 04:45
Няма смисъл да му се натиска след като той не я харесва. Така просто го отблъсква...

iwwocXr
02-03-2015, 08:11
Футбола е в пъти по-интересен от теб. Нормално.

Hala Madrid!

fls63
02-03-2015, 08:32
.. знам, че не е гей, но изглежда въобще не се интересува от момичета и връзки, интересува го само проклетия футбол....
Първо,то е ясно че момчето не се интересува не само от теб,ами и от други момичета.Второ-футбола не е проклет.Футбола е лесно и приятно удоволствие.Радвам се че момчето поне си има някакво занимание,а не е по цял ден пред компютъра да си търси леки момичета(не говоря за теб). Вместо да си губиш времето в сълзи за това момче,вземи направи нещо полезно,което би ти повдигнало настроението.На 16 си.Какво разбираш от футбол и любов?

nikolai_777
02-03-2015, 09:48
Щото мога да казвам квото искам общо взето.И за кво момичето да гледа футбол след като нея я влече само да се хареса на някъв си там.Който очевидно няма интерес към нея.

Повярвай ми,веднъж харесах едно момиче и само за да бъда покрай нея прогледах балет :)

m_nik
02-03-2015, 12:06
Първо,то е ясно че момчето не се интересува не само от теб,ами и от други момичета.Второ-футбола не е проклет.Футбола е лесно и приятно удоволствие.Радвам се че момчето поне си има някакво занимание,а не е по цял ден пред компютъра да си търси леки момичета(не говоря за теб). Вместо да си губиш времето в сълзи за това момче,вземи направи нещо полезно,което би ти повдигнало настроението.На 16 си.Какво разбираш от футбол и любов?

Много точно казано.

horo_ot_nindji
02-03-2015, 14:51
Запомни не може две хубавини в едно... Хубав, футбол, фитнес... Момчето е с проблем, нарцисизъм, моляте не се излагай а имай достойнство и се оттегли!

horo_ot_nindji
02-03-2015, 14:54
Кво лошо има в това че имам бмв и пари???? Може би ти се иска и ти да имаш ама по лесно е да критикуваш аз?

lioton2000
02-03-2015, 15:11
Може и да се окаже педалче или много влюбен в себе си ама да не ебаваш момиче което видимо те харесва си е педалско,,,,

girlwithblueeyes
02-03-2015, 15:17
ахахахаа не нарича се липса на интерес към човека.За някои хора гаджетата и забивките не са приоритет на 16 освен това момчето може да си харесва друго момиче въпреки че не го показва. И не не прави грешката да започваш да се интересуваш от нещо което очевидно не ти харесва не е сладко а фалшиво и отблъскващо.Той няма да започне да те харесва само защото си научила няколко отбора и няколко правила във футбола а заради теб самата.