Здравейте, влюбена съм в едно момче от съседния клас и двамата сме на по 16 години, но има един проблем... той се интересува само от футбол.. много момчета ми правят комплименти за външния вид, имала съм 2 сериозни връзки и не мисля, че проблема е в това как изглеждам. Той е много красив, ходи на фитнес и тренира ФУТБОЛ, но знам от негови приятели, че никога не е имал гадже... запознахме се чрез едно момче от неговия клас, споделих му че имам симпатии към приятеля му, той го викна и каза това е Мария запознайте се, той ми подаде ръка, но беше много незаинтересован... добавих го във фейсбук, написах му здрасти, а той просто го прочете и не отговори... попитах го защо не иска да си поговорим, а той отвърна че е зает.... ГЛЕДАЛ МАЧ......... от момичетата от неговия клас знам че си говори само с момчетата и то само за футбол, а когато някоя от тях го заговори той гледа да се измъкне и да си отиде при момчетата... знам, че не е гей, но изглежда въобще не се интересува от момичета и връзки, интересува го само проклетия футбол... когато свърши училище се прибира, оставя си чантата и излиза да играе мач или отива на тренировка... като се прибере пуска телевизора и гледа футбол докато не му се доспи... онзи ден го видях с момчето, което ни запозна и той ми намигна и ми помаха да дойда при тях, аз се зарадвах и реших, че е това което си мисля... седнахме, те бяха 5 момчета и 1 момиче... момичето знаеше от някъде за моите чувства към нейния съученик и го попита пред всички: ''Абе Стиви, ти какво мислиш за Мария(аз)''... първия път не чу, защото беше зает да обсъжда мачове, а когато чу вдигна рамене, направи физиономия на пълен непукист и си продължи... много страдам заради него, всяка вечер плача по 1 час преди да заспя и не знам какво да направя...