PDA

View Full Version : Секс по време на менструация

TheDeath
02-03-2015, 06:05
Айде, мой ред е да пусна някоя вече дъвкана тема, и да си обера негативите, разбира се :)
Е, табу ли е за вас секса в този период? Правили ли сте го?
Въпроса ми е и към двата пола - какво ви е мнението за секса, докато жената е в цикъл?
Жените - различно ли е усещането, по-чувствителни ли сте в този период? Какво мислят половинките ви за това? Кои пози са най-удачни, ако се стигне до там? Дали не е най-добре направо в банята да се практикува, че много мътна и кървава май става в един момент?

Colouring
02-03-2015, 06:38
Не, абсурд. Изобщо не ми харесва като идея, нито мисля да пробвам. Ти махни кръвта, която не знам как може всъщност да се сложи настрани, ами аз лично през този период се чувствам ужасно физически - подута, боли ме коремът непрестанно, гади ми се първите дни и последното нещо, за което мога да си помисля, е секс.

Andjyy
02-03-2015, 07:21
това е отвратително

VinDiesel
02-03-2015, 07:35
Правил съм го няколко пъти, не ми е било проблем.
Това което забелязах е, че жените тогава са още по-страстни и им се прави секс на умиране.

iwwocXr
02-03-2015, 08:09
най-добре направо в банята да се практикува, че много мътна и кървава май става в един момент?

С леген отдолу.

xXxPETYAxXx
02-03-2015, 08:10
Мен в този период най-силно ми е желанието за секс. Разбира се не го правя в първите дни когато би било мазало, но през последните 1-2 дни, когато почти е приключило всичко няма проблем(за всеки случай една хавлия отдолу). Ако през първите дни го правите в банята, едва ли ще сте доволни. Все пак ще е гнусно да виждате как се стича обилно количество кръв. Иу.

NomNomNom
02-03-2015, 09:44
При мен пък първи ден и всички дни освен втори - само капе леко.
Подута и зле се чувствам преди да ми дойде, дойде ли ми - пей сърце, спирам да мразя всичко наоколо.

Та всички дни освен 2ри са си като нормален ден - не хвърчи кръв навсякъде, няма вадичи, течове и грозни кървави картини, нито чаршафи се цапат . Но пък е задължително да се ползва кондом.

TheDeath
02-03-2015, 09:49
Говорила съм с половинката на тая тема, казвал ми е, че няма нищо против при желание и от двамата да пробваме, засега обаче не се е случвало, тъй като и аз го карам с болки в корема. Чувала съм , че в този период желанието на жената е засилено, при мен първите 2-3 дни обикновено си тече стабилно, не чак мазало, но не е и няколко капки...
засега не ми е в плановете да пробвам, но ми беше интересно да науча как е от хора, които са. Включително и мъже

NomNomNom
02-03-2015, 10:05
Много рядко съм чувала мъже да се гнусят ^ Това си е кръв като кръв, и е много мъничко, когато не е в касапническите дни.
Особено, че когато е с презерватив, няма шанс да му докараш някаква инфекция.

fls63
02-03-2015, 10:12
Никога не съм пробвала,понеже както всички останали дами,имам ужасни болки и така нататък и последното нещо за което мога да си помисля,е секс по време на менструация.Обаче е много вярно това че в този период жените имат най-силно желание за секс.Човека е интересен индивид.Особено жените.

Colouring
02-03-2015, 11:42
Много рядко съм чувала мъже да се гнусят ^ .
Моят изразява отрицателно мнение.

То зависи дали ви протича леко или не, но аз, както казах по-горе, се чувствам отварително по време на цикъл. ПМС никакви, но дойде ли ми... ужас, секс не искам да чувам! :Д

tori
02-03-2015, 11:52
Моят изразява отрицателно мнение.
Моя си е направо абсолютно против.
АЗ съм три пъти по-абсолютно против от него.

InnocentFuck
02-03-2015, 11:59
Само първите 1/2 дена боли ужасно .. тогава не си и помислям даже :D
После вече не виждам проблем , нито пък приятеля ми се оплаква ;d Имам чувството , че когато съм неразположена най-много ми се прави секс ;d

Naive
02-03-2015, 13:02
Когато връзката ни беше дистанционна, се случваше да правим, ако вижданията и менструацията ми съвпаднат. Не е гнусно, но на мен течението ми не и силно, слагахме кърпа мисля, за да не цапаме чаршафите. Презервативът е задължителен.
Сега не е дистанционна и предпочитаме да не правим вагинален секс докато съм в цикъл, първите дни, де, то последните 2-3-4 при мен са с нищожно течение, така че не е проблем.

DragonLady
02-03-2015, 13:11
Избягваме първите 2-3 дни заради по-обилното течение, но след това няма проблем. Удоволствието за мен е по-голямо, защото съм по чувствителна отдолу в тези дни, следователно и по-бързо свършвам. За всеки случай слагаме една хавлия отдолу, или под душа. А и точно тогава имам засилено желание за секс.

candyQueen
02-03-2015, 16:44
Съгласна съм с момичетата, че тогава е най-голямо желанието и възбудата. Въпреки това, обаче, аз съм против. Някак си ми е дискомфортно. Пробвала съм веднъж, но ... кой знае след време може пак хаха.. Засега на бих порбвала пак :)

Jaune
02-04-2015, 14:36
+ сексът по време на цикъл облекчава болките :Д
но аз не мога да мърдам, дискомфортно ми е и прочие, та да
случвало се е инцидентно, но не виждам толкова големия зор да не изчакаш 3 дни, колкото сигурно са ти най-тежките от цикъла
и ти спестява пране

girlwithblueeyes
02-04-2015, 14:44
Правя си тоест правих докато имах цикъл :Dникога не ми е било проблем

heartshapedbox
02-05-2015, 09:21
И аз правя. Стига да не ме боли корема наистина имам по-голямо желание. И при мен само втория ден е по-силно, през другите не е проблем, а го правим под душа, за да не цапаме.
Приятелят ми няма проблем с това, не го е гнус или нещо подобно.

Ivaaaaa
02-05-2015, 16:20
хм
не съм правила.
като че ли май и не искам.

fUcKsMiLe
02-07-2015, 13:53
Хммм, аз като се знам какъв рев има при мен втория и третия ден, даже на работа не ходя тогава, никакъв шанс и желание за секс няма. Един път ми се случи последния ден да го правя, но малко ми беше некомфортно. Принципно съм против, ако ще и да нямам болки, касапница не искам да става. Ще си чака 1 седмица без нормален секс. Не е като да не можем да правим нещо по-различно, за да ни е пак хубаво.

marilyn
02-07-2015, 14:35
Правили ли сте го? Правим си го, доста често даже.
Въпроса ми е и към двата пола - какво ви е мнението за секса, докато жената е в цикъл? На мен ми харесва.
Жените - различно ли е усещането, по-чувствителни ли сте в този период? Да, доста по-чувствителна съм в този период и наистина усещането е различно. Понякога съм изпитвала даже болка, но рядко се е случвало. Като цяло ми харесва, просто.. различно е. Не знам как да го опиша.

Какво мислят половинките ви за това? Харесва му, хич не се дърпа.

Кои пози са най-удачни, ако се стигне до там? Хм, не съм се замисляла да правим секс в по-различни пози от тези, които практикуваме през останалото време от месеца.
Дали не е най-добре направо в банята да се практикува, че много мътна и кървава май става в един момент? Може и в банята, иначе с една кърпа върху чаршафа също става.

victoriassecret1
02-08-2015, 13:00
Същото като Мерилин.
За пози не знам, ама в такива периоди съм като заклана, чак ме е яд.

Ewok
02-08-2015, 14:48
Не сме правили досега. На мен първите 2 дни, докато ми е най-силно, ми е и най-тежко на корема, така че тогава не ми е до секс, но минат ли се разгонвам супер мн :д
Аз лично бих опитала с голямо удоволствие, но него не го кефи идеята въобще. Дори чака да ми мине абсолютно всичко, което той равнява на седмица :д Дори да му обяснявам, че ми е свършил вече.

baby_baby
02-08-2015, 15:32
Може да се изчака 5 дена не е толкова страшно отколкото да ми е зле

antoninka
02-09-2015, 13:37
И моето желание тогава е голямо, но мисълта, че може и двамата да сме омацани с кръв не ми допда. Правила съм анален. О:)

silas2
02-09-2015, 15:38
Правил съм го без презерватив, усещатнето за мен беше същото, за нея незнам...
Пробвайте ;)

lili-ton
04-04-2016, 13:35
Много рядко по време на цикъл и то анален.

knox
04-04-2016, 13:48
И моето желание тогава е голямо, но мисълта, че може и двамата да сме омацани с кръв не ми допда. Правила съм анален. О:)

Po ti dopada misulta da se omajesh s laina otkolkoto s kruv znachi taka li??

solo_
04-04-2016, 15:24
Po ti dopada misulta da se omajesh s laina otkolkoto s kruv znachi taka li??

Преди анален секс си има подготовки.

Melly_
04-04-2016, 15:32
Ай стигате де!!! Ужас!! Ще каже човек, че 7 дена не можете без секс и от това зависи живота ти!! Нито свирки нито анален нито вагинален не правя като съм циклична!! Гнусно ми е ще повърна!!!

knox
04-04-2016, 15:33
Преди анален секс си има подготовки.

Ti si po-dobre zapoznat ot mene. :)

solo_
04-04-2016, 15:36

Да.

Dwyd96
04-04-2016, 15:57

Него и рабито ги порят отзад поне 2 пъти дневно :)

Damia
04-04-2016, 15:58
Ай стигате де!!! Ужас!! Ще каже човек, че 7 дена не можете без секс и от това зависи живота ти!! Нито свирки нито анален нито вагинален не правя като съм циклична!! Гнусно ми е ще повърна!!!

Ужас = хора, които не ги е гнус от собствената им анатомия и фертилност, благодарение на която в последствие създаваш живот.
По темата - да, и двамата не обръщаме внимание на това и не е проблем. Аз болки нямам и само през втория-третия ден има повече кръв, но просто се слага една кърпа, както вече казаха. Просто не е фактор, който да променя нещо.

solo_
04-04-2016, 16:05
Него и рабито ги порят отзад поне 2 пъти дневно :)

Какво означава "порят" ?

solo_
04-04-2016, 16:09
Ехо ?

fuel.
04-04-2016, 16:40
Аз позлвам меки тампони-за секс,спорт,плуване и т.н иначе ме е страх,че ще стане ,,кървава бяня" наоколо,а в банята не ми харесва.Аз не мисля,че съм по-възбудена в този период,не е различно от в другите дни.

Sarafina
04-04-2016, 17:31
По какъв начин правиш секс с тампон?
Ако ти го слагат в гъза и не е по-различно от останалите дни...олеле

solo_
04-04-2016, 17:35
Ако ти го слагат в гъза и не е по-различно от останалите дни...олеле

Ти няма откъде да знаеш :lol: :lol: :lol: ...

Ivaaaaa
04-04-2016, 18:02
Тампони за секс, wtf.
Кръвта на здрав човек е стерилна, тъй че не виждам нищо гнусно. Стига предразсъдъци.

knox
04-04-2016, 18:07
Тампони за секс, wtf.
Кръвта на здрав човек е стерилна, тъй че не виждам нищо гнусно. Стига предразсъдъци.

Samo che menstrualnata kruv ne e chista kruv. I kak shte e sterilna?!? Kruvta e razvudnik na mikrobi I bakterii, tova e nechistotiq.

Ivaaaaa
04-04-2016, 18:13
Тя кръвта ти, ако беше фул с бактерии, отдавна да си умрял/а в най-краен случай. Това, че е подходяща хранителна среда за патогенни микроорганизми не значи, че в нея физиологично има такива. А менструалната кръв кво съдържа? Кръв и лигавица. Стерилни. Най-много да полепне някоя бактерия по пътя й през влагалището, но там те са нормални. Никой иначе нямаше да прави орална хд

Sarafina
04-04-2016, 18:52
Вярно е, само където по време на менструация жената е с понижен имунитет към инфекции.
Лющи се маточен слой и жлези :) супеер
Представи си в университета са ни го казвали.
Все още не мога да разбера, как прави секс с тампон хаха

solo_
04-04-2016, 18:55
Все още не мога да разбера, как прави секс с тампон хаха

Лесно...

Ivaaaaa
04-04-2016, 19:16
Имуносупресия, дължаща се на менструалния цикъл :о Цяло чудо е, че още съм жива.

golemiq_korab_minava
04-04-2016, 19:27
после как има жени, които ги е гнус от червеи

Ivaaaaa
04-04-2016, 20:04
Кво общо имат тези гнусни, гадни, мърдащи същества?

knox
04-05-2016, 04:25
Имуносупресия, дължаща се на менструалния цикъл :о Цяло чудо е, че още съм жива.

Ei prevzemko takava q se druj po-normalno.

golemiq_korab_minava
04-05-2016, 07:45
Кво общо имат тези гнусни, гадни, мърдащи същества?

При вас, значи, тече кръв, някакви течности, слуз и кво ли не.... а да те е гнус от едно малко, червено червейче, което е по-малко мазно?!

И не е гадно... Ако не беше то, нямаше да ни има повечето.

Dwyd96
04-05-2016, 08:43
Темата е меко казано гнусна :(

Sarafina
04-05-2016, 12:33
От менструация ви е гнус /напълно естествена за продължението на рода/, а от темите за анален секс /неестествено, лайняно с Ешерихия коли/ -не? О.о

Ivaaaaa
04-05-2016, 15:22
Ei prevzemko takava q se druj po-normalno.

Имаш проблем с дефинициите. Не съм превзета. Просто ти си глупав/а.

knox
04-05-2016, 15:28
Имаш проблем с дефинициите. Не съм превзета. Просто ти си глупав/а.

Баш превзета малка пикличка си ти. Никога не съм можела да трая момичета с поведение като твоето. Дори нямах предвид това, което казваш, а начина по който го казваш и превзетото ти, лигаво, извратено държание. Аз за т'ва толкова харесвам руснаците, с колко рускини и украинки съм общувала през последната година, такава простотия няма да видиш при тях! Ама друго си е по цял ден да се зомбираш с Disney channel и да се правиш на тъпа американка!

knox
04-05-2016, 15:32
От менструация ви е гнус /напълно естествена за продължението на рода/, а от темите за анален секс /неестествено, лайняно с Ешерихия коли/ -не? О.о

То и сополите и ушната кал са напълно естествени, и л*йната също са нещо естествено, ама теб не те ли е гнус?!?

Ivaaaaa
04-05-2016, 15:35
Wtf. Това какво и кого можеш да търпиш не ме касае. Ако иронията и сарказмът са похвати, които не можеш да използваш или приемаш -leave. В реала на никой не му дреме. Емигрирай в сибир.

knox
04-05-2016, 15:38
Редактирай си мнението и напиши Сибир с главна буква. А също и вместо "leave" напиши българската дума "Напусни", циганка такава.

Ivaaaaa
04-05-2016, 15:44
Хихих, точно на мен намери да правиш забележки за правописа хд. И кво, сега трябва да ти отвърна по същия агресивен начин, за да достигна нивото ти на ментална инсуфициенция?

knox
04-05-2016, 16:12
Със сложни термини (извън научните среди) боравят комплексарите.

Ivaaaaa
04-05-2016, 16:44
То едни сложни...
Съншайн, не знам защо реши, че трябва да ме определяш със смешни епитети дошли в ума ти чрез всевишна логика. Старя се да ползвам минималистични ефемизми, за да не подклаждам подобни първосигнални изблици.

knox
04-05-2016, 16:53
Ето, продължаваш... Поредната тъмблър-аск.фм тъпа кифла с нереалистична представа за себе си и за света наоколо изобщо. Знаеш ли с колко къде-къде по-начетени и интелигентни от тебе хора контактувам (включително и с един такъв човек от този форум) и нито веднъж не са си ползволили да използват някакви по-завъртяни термини и сложни думи за неща, които могат да се изкажат и на човешки език? Това твоето е признак на комплексарщина. Какво си мислиш, че другите не знаят термини и че си много интересна ли?! Бооже...

Dwyd96
04-05-2016, 17:10
Със сложни термини (извън научните среди) боравят комплексарите.

НА ВНИМАНИЕТО НА НЮТОН... ДА СИ ЗНАЕ... :D

Sarafin... Да съм казвал че аналният секс е нещо нормално?

knox
04-05-2016, 17:21
НА ВНИМАНИЕТО НА НЮТОН... ДА СИ ЗНАЕ... :D

Точно той никога не е използвал нито един сложен термин, въпреки че е по-умен от всички нас тук.

Ivaaaaa
04-05-2016, 17:26
Ахах, ако беше малко по-проницателна, щеше да разбереш, че е умишлено. Термини, да. Не простакесни, изсмукани от поднокътното пространство псевдоопределения. Може и да общуваш с по-интелигентни, но нищо не си попила.

Dwyd96
04-05-2016, 17:28
Точно той никога не е използвал нито един сложен термин, въпреки че е по-умен от всички нас тук.

Ахам... Ти въобще чела ли си неговите постове???
А за това колко е умен... Всеки си има мнение... Не отричам, че има знания в областта на Физиката(примерно), но не бъркай интелекта със знания... (НЮТОН ДА НЕ ГО ПРИЕМА КАТО ОБИДА).

inewton
04-05-2016, 17:32
НЮТОН ДА НЕ ГО ПРИЕМА КАТО ОБИДА).

Обидих се. Не спомена математиката!

А на феновете си благодаря за подкрепата (въпреки че не ми е нужна).

solo_
04-05-2016, 17:34

:lol:

solo_
04-05-2016, 17:35

Защо се обаждаш неподготвена ?

knox
04-05-2016, 17:38
Toi ima prirodna inteligentnost, chest, dostoinstvo I moral - neshta koito na vas sa vi prekaleno chujdi I nqma kak da shvanete.

solo_
04-05-2016, 17:46
Toi ima prirodna inteligentnost, chest, dostoinstvo I moral - neshta koito na vas sa vi prekaleno chujdi I nqma kak da shvanete.

Щом казваш...

like_a_diamond
04-07-2016, 11:13
И при мен е вярно това, че по време на цикъл желанието за секс нараства :D е, избягвам първия и втория ден, не че попринцип имам нещо и против тях, просто да не стане кой знае какво мазало. В банята вече няма проблеми, но още не ми се е случвало да пробвам там