- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация
Айде, мой ред е да пусна някоя вече дъвкана тема, и да си обера негативите, разбира се
Е, табу ли е за вас секса в този период? Правили ли сте го?
Въпроса ми е и към двата пола - какво ви е мнението за секса, докато жената е в цикъл?
Жените - различно ли е усещането, по-чувствителни ли сте в този период? Какво мислят половинките ви за това? Кои пози са най-удачни, ако се стигне до там? Дали не е най-добре направо в банята да се практикува, че много мътна и кървава май става в един момент?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не, абсурд. Изобщо не ми харесва като идея, нито мисля да пробвам. Ти махни кръвта, която не знам как може всъщност да се сложи настрани, ами аз лично през този период се чувствам ужасно физически - подута, боли ме коремът непрестанно, гади ми се първите дни и последното нещо, за което мога да си помисля, е секс.
Правил съм го няколко пъти, не ми е било проблем.
Това което забелязах е, че жените тогава са още по-страстни и им се прави секс на умиране.
Мен в този период най-силно ми е желанието за секс. Разбира се не го правя в първите дни когато би било мазало, но през последните 1-2 дни, когато почти е приключило всичко няма проблем(за всеки случай една хавлия отдолу). Ако през първите дни го правите в банята, едва ли ще сте доволни. Все пак ще е гнусно да виждате как се стича обилно количество кръв. Иу.
При мен пък първи ден и всички дни освен втори - само капе леко.
Подута и зле се чувствам преди да ми дойде, дойде ли ми - пей сърце, спирам да мразя всичко наоколо.
Та всички дни освен 2ри са си като нормален ден - не хвърчи кръв навсякъде, няма вадичи, течове и грозни кървави картини, нито чаршафи се цапат . Но пък е задължително да се ползва кондом.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Говорила съм с половинката на тая тема, казвал ми е, че няма нищо против при желание и от двамата да пробваме, засега обаче не се е случвало, тъй като и аз го карам с болки в корема. Чувала съм , че в този период желанието на жената е засилено, при мен първите 2-3 дни обикновено си тече стабилно, не чак мазало, но не е и няколко капки...
засега не ми е в плановете да пробвам, но ми беше интересно да науча как е от хора, които са. Включително и мъже
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Много рядко съм чувала мъже да се гнусят ^ Това си е кръв като кръв, и е много мъничко, когато не е в касапническите дни.
Особено, че когато е с презерватив, няма шанс да му докараш някаква инфекция.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Никога не съм пробвала,понеже както всички останали дами,имам ужасни болки и така нататък и последното нещо за което мога да си помисля,е секс по време на менструация.Обаче е много вярно това че в този период жените имат най-силно желание за секс.Човека е интересен индивид.Особено жените.
Само първите 1/2 дена боли ужасно .. тогава не си и помислям даже
После вече не виждам проблем , нито пък приятеля ми се оплаква ;d Имам чувството , че когато съм неразположена най-много ми се прави секс ;d
Когато връзката ни беше дистанционна, се случваше да правим, ако вижданията и менструацията ми съвпаднат. Не е гнусно, но на мен течението ми не и силно, слагахме кърпа мисля, за да не цапаме чаршафите. Презервативът е задължителен.
Сега не е дистанционна и предпочитаме да не правим вагинален секс докато съм в цикъл, първите дни, де, то последните 2-3-4 при мен са с нищожно течение, така че не е проблем.
Избягваме първите 2-3 дни заради по-обилното течение, но след това няма проблем. Удоволствието за мен е по-голямо, защото съм по чувствителна отдолу в тези дни, следователно и по-бързо свършвам. За всеки случай слагаме една хавлия отдолу, или под душа. А и точно тогава имам засилено желание за секс.
Съгласна съм с момичетата, че тогава е най-голямо желанието и възбудата. Въпреки това, обаче, аз съм против. Някак си ми е дискомфортно. Пробвала съм веднъж, но ... кой знае след време може пак хаха.. Засега на бих порбвала пак![]()
+ сексът по време на цикъл облекчава болките :Д
но аз не мога да мърдам, дискомфортно ми е и прочие, та да
случвало се е инцидентно, но не виждам толкова големия зор да не изчакаш 3 дни, колкото сигурно са ти най-тежките от цикъла
и ти спестява пране
Правя си тоест правих докато имах цикълникога не ми е било проблем
И аз правя. Стига да не ме боли корема наистина имам по-голямо желание. И при мен само втория ден е по-силно, през другите не е проблем, а го правим под душа, за да не цапаме.
Приятелят ми няма проблем с това, не го е гнус или нещо подобно.
Хммм, аз като се знам какъв рев има при мен втория и третия ден, даже на работа не ходя тогава, никакъв шанс и желание за секс няма. Един път ми се случи последния ден да го правя, но малко ми беше некомфортно. Принципно съм против, ако ще и да нямам болки, касапница не искам да става. Ще си чака 1 седмица без нормален секс. Не е като да не можем да правим нещо по-различно, за да ни е пак хубаво.
*сън*
Правили ли сте го? Правим си го, доста често даже.
Въпроса ми е и към двата пола - какво ви е мнението за секса, докато жената е в цикъл? На мен ми харесва.
Жените - различно ли е усещането, по-чувствителни ли сте в този период? Да, доста по-чувствителна съм в този период и наистина усещането е различно. Понякога съм изпитвала даже болка, но рядко се е случвало. Като цяло ми харесва, просто.. различно е. Не знам как да го опиша.
Какво мислят половинките ви за това? Харесва му, хич не се дърпа.
Кои пози са най-удачни, ако се стигне до там? Хм, не съм се замисляла да правим секс в по-различни пози от тези, които практикуваме през останалото време от месеца.
Дали не е най-добре направо в банята да се практикува, че много мътна и кървава май става в един момент? Може и в банята, иначе с една кърпа върху чаршафа също става.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Същото като Мерилин.
За пози не знам, ама в такива периоди съм като заклана, чак ме е яд.
Не сме правили досега. На мен първите 2 дни, докато ми е най-силно, ми е и най-тежко на корема, така че тогава не ми е до секс, но минат ли се разгонвам супер мн :д
Аз лично бих опитала с голямо удоволствие, но него не го кефи идеята въобще. Дори чака да ми мине абсолютно всичко, което той равнява на седмица :д Дори да му обяснявам, че ми е свършил вече.
Може да се изчака 5 дена не е толкова страшно отколкото да ми е зле