PDA

View Full Version : Геополитика и конфликти!

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7

defender
03-22-2015, 13:09
Американецът Анус Кокстийн: “Трудно ми е да разбера каква е разликата между “Турски поток” и “Южен поток”, освен в името и малкото отклонение от трасето”.

golemiq_korab_minava
03-22-2015, 16:48
http://news.ibox.bg/news/id_440088935

DarkTemplar
03-22-2015, 18:29
http://news.ibox.bg/news/id_440088935
Руснаците пак се защитават, а?

defender
03-22-2015, 20:19
Руснаците пак се защитават, а?

"Тревожното за мен, е че в началото на февруари в САЩ се появиха твърдения, че каквото и да се случи, в Украйна ще бъдат изпратени експерти.

Всъщност, Щатите трябва да се оттеглят от световното лидерство, ако не искат светът да се окървява за пореден път. Това коментира историкът проф. Димитър Йончев.

Трябва Европа и САЩ да проумеят, че светът не е място за един лидер."
http://tv7.bg/%D0%9E%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D 1%8A%D1%82/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D 0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0_l.33_i.10187716_b.1 0026369.html#.VQ8xl45CqSq

yakuza_
03-23-2015, 06:38
Якузо, якузо. Ти май си мислиш, че всички трябва да са висококлалифицирани експерти с по 2 езика, магистър, компютърна грамотност и тнт, за да си намерят нормално платена работа. Ами да, има такава работа. Но на повечето хора не им стига капацитета. Работят и две работи, за да могат да го дотътрят. Но дори специалисти в някои професии - получават смешни заплати и не могат да си намерят друга работа.
Като ми говориш за образованието - малко останаха здравите училища. Дори май няма такива основни, а в елитните средни гимназии да не казвам какво се учи и какво излизаш.
Недей да ми даваш примери от миналото, че сега твоите бавноразвиващи колеги могат да станат учители в средните и основните училища..
Примерите със здравната система също не са адекватни. Нямаш ли да си платиш и упойка няма да ти бият. Много лекарства липсват или често са в недостик. И тук говорим за наистина животоспасяващи лекарства.
Стоматолозите са още по-зле.

В последните 2-3 години затвориха няколкото големи предприятия.

Карайте бе, чакайте само най-най-големите да могат да живеят добре, другите роботи да ги заместят.
И продължавайте да определеяте хората по джоба им.

Ами именно, като не си квалифициран се задоволяваш с това което можеш. Всеки специалист (пак зависи по какво), ако е наистина такъв, може да си намери работа.
А упойка повечето лекари, ако не се налага, предпочитат да не бият изобщо. Аз ходя редовно на зъболекар и само 1 път ми биха упойка, защото ми казаха, че иначе няма да стане. Обикновено предпочитат да усещаш болката, за да им кажеш дали всичко е ок, след като свършат работа. Едва ли ако ти правят операция, ще тръгнат да те режат без упойка. Лекарствата ги има, но пари по здравна каса няма, точно защото масово не се плащат осигуровки.

Кой са тия предприятия?

golemiq_korab_minava
03-23-2015, 08:13
Сега не ми се рови да разбера кои точно бяха. Едното беше ТЕЦ Варна, другото беше една голяма фабрика. Спомням си, че имаше и о още една по-малка.

Аз пък не мисля, че всеки специалист може да си намери високоплатена работа у нас, особено, ако е само в държавния сектор.
Но въпреки това, държава само от специалисти не съществува и няма как да работи. Навсякъде е нужно работна сила. За това ние ще изчезнем.
Обясни ми на Запад няма ли среднисити? В Америка колко процента от хората работят някаква работа, която изиква обучение, но не и висше?
За лекарствата не ми се спори, защото имам починал приятел. Ако не си някакъв шейх, варви сами търси в чужбина лекарство, което изведнъж държавата го е спряла.

Зъболекарите са толкова невинни, че пенсионерите ни нямат зъби вече.

yakuza_
03-23-2015, 08:37
На запад образованието е скъпо и влизаш с два начина, ако имаш пари, ако имаш потенциал. Тук влиза куцо и сакато. Не може да сравняваш заплатите тук със заплатите на "запад". "Потребителската кошница" е различна за всяка държава. Хем сте против запада, хем искате техните заплати и удобства. А мислиш ли, че в Америка хората с работа за която не се изисква квалификация, са доволни от заплащането си? Тук може да ни се виждат много пари за нашия стандарт, но за техния - не. Да си чул англичанин да бере зеле, въпреки че има много безработни младежи?

golemiq_korab_minava
03-23-2015, 09:28
Не е толкова скъпо, щом много българи си го позволяват. Има и по-евтини университети в някои държави, които са добри. Там е работата, че на Запад висшето не е висШо, трудно се изкарва, но си заслужава.
Като няма да се сравняваме, теглим една берлинска стрена и променяме системата, щом тук ще е така.
Аз не ги говоря за хора, напълно взети от гората, които не могат да правят нищо. Но всеки се специалиазира в дадена среда, добива опит и занаят, става добър и работи. Само у нас, ако не си станал управител (мениджър) или директор, ами е обикновен служител, то на много места е мрачно. Като се има предвид, че няма и работни места. Да, в Богатите държави, тези хора успяват да живеят по един средностатистически модел, без да се притесняват за ток, вода, дрехи, храна. Ако тази маса не може да съществува и да живее пълноценно, няма и държава.

yakuza_
03-23-2015, 09:46
Ами аз имам роднина, който е ел.техник и си купи къща във Варна.
От работни места, до работни места разликата е голяма. В джобса е пълно с обяви за сервитьорки/шофьори/продавачи/готвачи.

golemiq_korab_minava
03-23-2015, 10:01
А миньорите как са ?
Ами сестрите и медиците от спешна помощ?
Добрите готвачи заминават да работят по-корабите и чужбина също. Аз сервитьорки и продавачки, чистачки, които издържат семейства малко не съм видял. Шофьорите също не знам с какво са цъфнали и вързали.

Не отричам, че няма и реализирали се!

yakuza_
03-23-2015, 10:52
Явно не схвана, че това е да ти покажа, че има достатъчно работа за неквалифициран персонал. И неща от сорта на - няма работа, не вървят. Може да няма работа в момента за ядрени физици, които искат да работят по специалността си, но това е доста тясна нисша.

golemiq_korab_minava
03-23-2015, 11:19
Чак пък достатъчно, може да се каже, че има само летния сезон по Черномеорието.
Не схванах, да. Мислих, че обсъждаме паричните средства на тези хора и как живеят те.
А в малките населени места съвсем няма избор. Много често има само 1 или няколко компании, които търсят персонал. Напуснеш ли работното си място, връщане няма и трябва да емигрираш. А нямаш нито апартамент, нито нищо. Така отиваш на квартира, която струва колкото заплата ти.
Тези примери не ги давам от личен пример, ами от наблюденията си.

yakuza_
03-23-2015, 11:38
Ами половината ми приятели работят във Варна, вземат около 600-800 лв. заплати и си живеят на квартири.
Един авер който си работи пак във Варна, но лятото е на Златните, на 2 места работеше, но за 3 месеца изкара 10хил лв.. Много хора отиват по бригади да правят УЖ пари, като и тук явно може да се изкарат.

golemiq_korab_minava
03-23-2015, 12:07
Ами половината ми приятели работят във Варна, вземат около 600-800 лв. заплати и си живеят на квартири.
Един авер който си работи пак във Варна, но лятото е на Златните, на 2 места работеше, но за 3 месеца изкара 10хил лв.. Много хора отиват по бригади да правят УЖ пари, като и тук явно може да се изкарат.

И сега за оцеляване ли ще спорим :D
Ами аз мога и с 200 лв да живе, 150 ми стигат за храна.
Със 600 -800 лв деца не се гледат. Значи те може да има хора, които и с по-малко гледат, но не е правилно.
Лошото е, че не само утайката на обществото работи за такива пари, ами и интелигенцията - учили, асистенти, доктори, най-различни случжители със стаж и опит.
При младите е по-лесно, ние можем да напуснем държавата, да разчитаме все още на родители при напускане на някаква работа за помощ, но по-възрастните, вече със семейства, изгубили работа, или изпаднали в положение да работят като роби, защото не виждат изход -това е масово.

defender
03-23-2015, 14:37
Допиването е проведено от германския изследователски и социологически институт GfK Group, най-големият институт за проучване на общественото мнение в Германия и четвърти в света.
На въпроса "Одобрявате ли анексията на Крим?", цели 82% отговорили "да, категорично". Други 11% отвърнали с "по-скоро да". Само 2% отговорили с "не", а други 2% казали, че не могат да преценят. Три процента отказwat да изразят виждането си. От етническите татари, които са 10% от населението на Крим, присъединяването на Крим не е одобрено едва от 4%, като от тях над половината - или 55% - смятат така, защото присъединяването не е станало със съгласието на Киев и в съответствие с международното право. Други 24% смятат, че референдумът за присъединяването "се е провел под натиск", което трябва да се разбира като политически и военни заплахи, за да се гласува или да се гласува в подкрепа на прсъединяването.
http://m.actualno.com/world/Jitelite-na-Krim-predpochitat-Moskva-pred-Kiev----463529.html

yakuza_
03-23-2015, 16:26
Самия начин, по който бе проведено това гласуване е просто глупав. Защо не го направят както в Шотландия? А не хора с автомати да стоят пред всяка секция...

DarkTemplar
03-23-2015, 18:27
Самия начин, по който бе проведено това гласуване е просто глупав. Защо не го направят както в Шотландия? А не хора с автомати да стоят пред всяка секция...
Вероятно, защото не са достигнали цивилизационното равнище на Шотландия.

anonymous908491
03-23-2015, 19:05
А не хора с автомати да стоят пред всяка секция...

Не само пред секциите, зачислили са по един с автомат до всеки живеещ в Крим, те за това социологическите проучвания са такива, интелигентен кухар като теб би трябвало да го знае, освен ако са забравили да ти снесат тая информация, защото не са предполагали, колко си прост.

defender
03-23-2015, 19:31
Вероятно, защото не са достигнали цивилизационното равнище на Шотландия.

ако и в Шотландия преди референдума бяха станали същите събития като в Киев (преврати, мейдани и фашистки групировки) и там щеше да има войска при референдума, най-вероятно, за да може да подсигури реда и сигурността, че да бъде извършен.

DarkTemplar
03-23-2015, 20:29
ако и в Шотландия преди референдума бяха станали същите събития като в Киев (преврати, мейдани и фашистки групировки) и там щеше да има войска при референдума, най-вероятно, за да може да подсигури реда и сигурността, че да бъде извършен.
ама разбира се, че майданът и фашистите (:D) в Киев са виновни за всичко. 8-)

"Добрите" руски фашисти

Скандалният неофашистки форум в Санкт Петербург скандализира дори руската общественост, склонна да приема всякакви крайни идеи и да им дава държавна подкрепа. В малкото медии, в които могат да се изразяват и различни от официалните мнения, доминират възмущението, срамът, потресът от неофашисткото сборище на маргинални партии между които за наш национален срам е била и българската партия "Атака". Става ясно, че целта на форума е била само една – да покаже, че в Европа има подкрепа за антиевропейската политика на Русия. Финансирано от руските власти сборището отврати още повече честните хора от официалната руска политика и пропаганда. А твърдението в някои пропутински медии, че това са били "добри фашисти", за разлика от "лошите" в Киев, направо ме срази.
Дефенди, къде викаш са фашистите?

yakuza_
03-24-2015, 10:12

тука след 97ма да имаше военни по улицата, които да пазят секциите?
на папагала не виждам смисъл да отговарям, ясно е че е газ пикае, дори само като ми види ника

golemiq_korab_minava
03-24-2015, 10:42
Нима твърдиш. че шотландците и ние сме по-образовани от руснаците и украинците?
За съжаление е обратното, ако поне ще ги сравняваме с българите. Руснаците и украинците са имали задължително средно образование, голяма част имат висока култура и разсъждават. В България по-скоро вече трудно се намират разумни хора. ;)

97 няма нищо общо със ситуацията в Украйна през 2014.

defender
03-24-2015, 11:07
В Юта върнаха разстрела при смъртно наказание

Смъртното наказание е разрешено в 32 американски щата.
Към октомври 2014 г. в САЩ е имало 3035 души, очакващи смъртната си присъда.
http://www.vesti.bg/sviat/amerika/v-iuta-vyrnaha-razstrela-pri-smyrtno-nakazanie-6033476

yakuza_
03-24-2015, 12:09
Нима твърдиш. че шотландците и ние сме по-образовани от руснаците и украинците?
За съжаление е обратното, ако поне ще ги сравняваме с българите. Руснаците и украинците са имали задължително средно образование, голяма част имат висока култура и разсъждават. В България по-скоро вече трудно се намират разумни хора. ;)

97 няма нищо общо със ситуацията в Украйна през 2014.

и как прецени колко са умни в русия, ти ли им водиш часовете? хващам се на бас, че през живота си, си говорил с максимум 2ма руснаци, е аз всяко лято имам вземане-даване с поне 30, масата не говорят никакъв втори език, а като действия са като инфантилни, къртят врати, отиват на плаж с дистанционните в джобовете, масово си губят ключовете, пияни са преди да са се събудили, веднъж имахме група с деца, ръководителката замина за една седмица в друг хотел, при 2ма руснаци, а тия деца никой не ги гледаше, едното се разболя, не можем да я намерим 2 дни в кой хотел точно е, бяха около 10-12 годишни момичета, набиха едното, че откраднало някакви пари от друго, накрая се оказа, че парите му били на дъното на сака, а на всичкото отгоре и дължат още пари за предната година
една година имахме група смесено Украйна и Русия, 25 човека, всичките до един бяха изгорели на очила, идваха техници от Булсат, бяха умрели от смях като ги видяха

golemiq_korab_minava
03-24-2015, 17:42
Забележи интревютата по всички телевизии на възрастни хора в източна Украйна, после ги сравни с нашите, по нашите села какво говорят и какво мислят.
На плажа съм виждал руски групи ученици със страхотна дисциплина, но е различно.

пияни са по традиция всичките, чупят, не поправят, но си имат познания

DarkTemplar
03-24-2015, 18:21
да, имат познания във вандализма и противообществените прояви. във всеки курорт са пропищели от тях и цирковете им.

dreamwalker
03-24-2015, 18:31
да, имат познания във вандализма и противообществените прояви. във всеки курорт са пропищели от тях и цирковете им.

:lol:

Това да.

Сблъсквал ли си се с руски математици/информатици/физици/химици?

DarkTemplar
03-24-2015, 18:42
:lol:

Сблъсквал ли си се с руски математици/информатици/физици/химици?
Те всичките им физици, химици, математици и IT-та идват в България на почивка, ше знаеш.

dreamwalker
03-24-2015, 18:45
Те всичките им физици, химици, математици и IT-та идват в България на почивка, ше знаеш.

Това приемам за не.

DarkTemplar
03-24-2015, 18:52
В съвсем друг сектор съм, логично е да не съм се сблъсквал. Но съм наясно, че разполагат с гении както в изкуството и литературата, така и в природните науки и модерните технологии. Нормално, огромна държава с доста население са.

Което не променя факта, че средностатистическият руснак е тъп като гъз и има талант във вършенето на мизерии.

dreamwalker
03-24-2015, 18:54
В съвсем друг сектор съм, логично е да не съм се сблъсквал. Но съм наясно, че разполагат с гении както в изкуството и литературата, така и в природните науки и модерните технологии. Нормално, огромна държава с доста население са.

Което не променя факта, че средностатистическият руснак е тъп като гъз и има талант във вършенето на мизерии.

Последното важи за хора от много други националности.

Auriss
03-24-2015, 18:55
80% подкрепа за Путин означава, че 80% са като родните поддръжници на Атака.

Впрочем Кораба доскоро обясняваше колко прости и овчедушни били българите, а сега сравнява руснаците с тях :Д:Д

DarkTemplar
03-24-2015, 18:56
Никъде не съм твърдял, че важи само за тях. Но имам твърде много преки впечатления от "интелигентните" и "възпитани" обикновени руснаци.

80% подкрепа за Путин означава, че 80% са като родните поддръжници на Атака.

Впрочем Кораба доскоро обясняваше колко прости и овчедушни били българите, а сега сравнява руснаците с тях :Д:Д
Кораба е толкова объркан, че е в състояние да си променя мнението на всеки 5 мин.

golemiq_korab_minava
03-24-2015, 19:23
Не люде, вие се опитвахте да изкарате тъпите англичани и нас българите за някаква по-висша раса от руснаците. Ние сме решавали всичките си конфликти по цивилизован начин, ние сме по-висш вид.

Разлика НЯМА. Има само благоприятни и НЕБЛАГОПРЯТНИ условия за създаване на военен конфликт.

Германците скоро бяха вкарали във война целия свят, а сега изведнъж еволюираха?

Забравяте, че всичката тази чалга=педераска деградация дойде от Запада, не от Русия.

defender
03-24-2015, 19:27
"Само 19% в изтомната й част и 26.8% в югоизтока смятат, че Украйна трябва да се присъедини към Евросъюза. В същото време в Западна Украйна 84.2% от допитаните вярват, че страната им съвсем естсетвено е годна за ЕС. Близо 60% от Северна Украйна също смятат, че мястото на страната е в ЕС, докато в централната част за евроинтеграцията се обявяват малко под половината от населението."

DarkTemplar
03-24-2015, 19:32
Забравяте, че всичката тази чалга=педераска деградация дойде от Запада, не от Русия.
Говориш като дядо Вазов и явно си фен на Йосиф Кобзон.

defender
03-24-2015, 19:51
дарки, ти да не членуваш в някоя масонска организация?

dreamwalker
03-24-2015, 19:57

IORG не ти ли върши работа?

DarkTemplar
03-24-2015, 20:27
ильоменат сам

DarkTemplar
03-26-2015, 11:25
Подобни измислени истории са част от т.нар. хибридна война. Конфликтът в Украйна е подкрепян активно от армия от тролове и нововъзникнали неизвестни сайтове, които бълват подобни „новини“. Дори и в България разпространението им е подпомогнато от платени съобщения във Facebook и тези публикации достигат до вас с надписа “sponsored” на стената ви.
Продължавайте да се връзвате на всяка глупост, която прочетете някъде във виртуалното пространство.

Lychezar
03-27-2015, 18:43
Русия вече не е това, което е била по време на перестройката. В нея вече се заражда Имперското начало. Всъщност там съществуват кръгове, които смятат, че Русия трябва да се откаже от всички зони за контрол. Трябвало е всичките богатства да се споделят със Световният елит(каквото се случи и в България) и да остане бедна, деиндустриализирана държавица. Децата на избраните семейства да учат в Западни училища, да се настанят трайно там, да живеят бохемски и все по-малко да поназнайват руски. Това положение облагодетелства около 200 хиляди руснаци, тези, които притежават около Трилион и половина долара. Останалата част, 140 милиона руснаци се опитват да възстановят Империята. Със сигурност Империята се възстановява и другото важно е, че на нея им се воюва...

За Европа мога да кажа, че или ще дегредарира под натиска на Сащ и ще се превърне в част от Американския пазар, или ще се съпротивлява в интерес на новите взаимоотношения с Русия. Путин, колкото и да го сатанизират Западните медии, предлага разврат на Европейците - евтини суровини, безкрайни възможности за капиталово развитие, сериозни, добре защитени печалби. Дали ще устискат на този разврат, ще видим...

defender
03-27-2015, 19:22
БТК и Виваком щели да стават руски, ха?
Костов намила, че щели да го подслушат.

DarkTemplar
03-27-2015, 19:24
Чий бяха според теб в последните години. :>

defender
03-27-2015, 19:25
ми виваком в началото не бяха ли американски.

defender
03-27-2015, 20:10
Льо Пен обещала референдум за излизане от ЕС

Corb1225
03-27-2015, 20:23
Добър ден, Льо Пен и партията й са на хранилка в Кремъл както Атака и много други националисти в Европа. Парадоксално е, защото руснаците постоянно се оплакват от украинските крайно десни, но е ясно за всеки, че това е пропаганда.

DarkTemplar
03-27-2015, 20:25
ми виваком в началото не бяха ли американски.
уж да, но реално винаги са си били стратегическа инвестиция на българския пазар, която впоследствие Цецо Василев придоби с капиталите на държавата и ВТБ.

Добър ден, Льо Пен и партията й са на хранилка в Кремъл както Атака и много други националисти в Европа. Парадоксално е, защото руснаците постоянно се оплакват от украинските крайно десни, но е ясно за всеки, че това е пропаганда.
аха

defender
03-27-2015, 20:33
кво значение има на каква хранилка е, важен е вота на гражданите

espada
03-27-2015, 20:36
Руснаците са войни, американците са долни. :)

defender
03-27-2015, 20:37
от нета:
"Законопроект, който позволява аборти в късни месеци,чрез инжектиране на отрова в сърцето на бебето е приет в Ню Йорк... "

хуманност или демокрация?

http://www.lifenews.com/2015/03/25/new-york-house-passes-bill-allowing-shooting-babies-through-the-heart-with-poison-to-kill-them/

Corb1225
03-27-2015, 20:39
кво значение има на каква хранилка е, важен е вота на гражданите
Да, френските граждани сигурно ще гласуват да се присъединят към Евразийския съюз. Що си толкова наивен?

defender
03-27-2015, 20:44
ми тя е втора за сега по брой избиратели.

anonymous908491
03-29-2015, 13:19
http://vbox7.com/play:870cab4c

Ако се чудите как би изглеждала женската версия на хасан, ауриса, самурая и тъпана, ще можете да я видите

DarkTemplar
03-29-2015, 13:35
Това по-скоро ми прилича на женската версия на кораба.

Corb1225
03-29-2015, 14:34
Чичо Путкане, глобалното затопляне се дължи основно на индустриализацията, нали? Сега виж разпределението по сектори на БВП http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_sector_composition. Дори няма смисъл да поглеждаме към времената на СССР. Все пак жената може би има известно право, ех?

Lychezar
03-29-2015, 16:21
И против индустриализацията ли си? За икономическото развитие на една страна се съди по нивото на индустриализация. Но ние българите сме бели и пухкавки, ще се храним от туризма - тоест да обслужваме пътникопотока от туристите. В същото време ще се оповаваме на Европа, че ни дава парички, а всеки забелязва, че тези парички всъщност отиват в определени семейства.

"Там, където сме ние, първо се унищожава промишлеността, за да има място за потреблението, потреблението се подсигурява с молове, а парите за моловете се изпращат с траншове от чужбина."

Corb1225
03-29-2015, 16:40
Не съм казал, че съм против индустриализацията. Не съм против нищо, което помага на човечеството да върви напред. Но съм против дебили като горния (papugai) да пишат глупости, за да се правят на интересни.

DarkTemplar
03-29-2015, 17:29
Но съм против дебили като горния (papugai) да пишат глупости, за да се правят на интересни.
На него това му е естественото състояние на духа.

golemiq_korab_minava
03-29-2015, 17:45
И против индустриализацията ли си? За икономическото развитие на една страна се съди по нивото на индустриализация. Но ние българите сме бели и пухкавки, ще се храним от туризма - тоест да обслужваме пътникопотока от туристите. В същото време ще се оповаваме на Европа, че ни дава парички, а всеки забелязва, че тези парички всъщност отиват в определени семейства.

"Там, където сме ние, първо се унищожава промишлеността, за да има място за потреблението, потреблението се подсигурява с молове, а парите за моловете се изпращат с траншове от чужбина."
И за съжаление, трябва да се изчистим от 90% от прартиите ни, защото само крадът. Въвежда се една диктатура и се 3бе майката на 30 хил диви капиталисти и олигарси и комунисти ;С

defender
03-30-2015, 16:32
"Групировката „Ислямска държава“ се е разраснала след водените от САЩ въздушни удари, заяви сирийският президент Башар Асад в интервю за американска телевизия, цитирано от Ройтерс."
http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok-i-afrika/asad-id-se-razrasna-sled-vyzdushnite-udari-na-sasht-6033769

ПП: Случайност ли е?

defender
03-31-2015, 19:26
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11094717_451528371680202_1943909907888320336_n.jpg ?oh=a9bf2cb7c155d75b4fa162b15a3c7033&oe=55A8900D

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/10702025_451528408346865_3963592522176451527_n.jpg ?oh=18bd9666343148eec681d9419c438585&oe=559DF254

от Бургас

golemiq_korab_minava
03-31-2015, 19:30
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11094717_451528371680202_1943909907888320336_n.jpg ?oh=a9bf2cb7c155d75b4fa162b15a3c7033&oe=55A8900D

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/10702025_451528408346865_3963592522176451527_n.jpg ?oh=18bd9666343148eec681d9419c438585&oe=559DF254

от Бургас

tui za Ukraina li patuva ?

defender
03-31-2015, 20:10
човека, който ги е публикувал казва, че ги е снимал на пътя Слънчев Бряг - Бургас, не знам друго

golemiq_korab_minava
03-31-2015, 20:11
човека, който ги е публикувал казва, че ги е снимал на пътя Слънчев Бряг - Бургас, не знам друго

и там правят някаква база на НАТО...

defender
03-31-2015, 20:23
ми може,

ама нали знаеш, че сега точно пред началото на сезона ако световните медии пуснат снимки на бойни машини на НАТО кака се разхождат по българското черноморие и к*р туристи.

defender
03-31-2015, 20:55
руска ракета "Сармат",

носи 10 бойни глави

обхват 120 000 км.

бах мааму, верно ли 120 000?

абе, те руснаците могат да я изстрелят от Русия, тя да обиколи света и да падне пак в Русия, трябва да и настроят километража много прецизно, хаха

defender
04-01-2015, 19:53
от нета:
"Това е САЩ! Това са хиляди непродадени автомобили! Никой няма право да спира конвеера! Ако спре ............ САЩ заминават"

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11130231_350633691793145_6779114628317348343_n.jpg ?oh=90e0920396b1ba75d831f93c25a4aa59&oe=55BA6508

ПП: сега си търсят сигурен "васален" пазар, демек тпти

DarkTemplar
04-02-2015, 06:07

от Бургас
Идват ефенди, окупацията и подготовката за война с Русия са в ход!

herkules
04-03-2015, 12:49
Чичо Путкане, глобалното затопляне се дължи основно на индустриализацията, нали? Сега виж разпределението по сектори на БВП http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_sector_composition. Дори няма смисъл да поглеждаме към времената на СССР. Все пак жената може би има известно право, ех?

О, жената има право разбира се! Сигурно е с интелект по-голям от твоя, на ауриса, самурая, и на останалите в отбора на САЩ.

Corb1225
04-03-2015, 17:16
Не става въпрос, че е жена. И мъж да беше, пак щях да попитам същото. Ти що си изпълзял от твойта тема? Тук се коментират други неща.

golemiq_korab_minava
04-03-2015, 20:46
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4694311

DarkTemplar
04-03-2015, 21:16
Хибридната война, руската преса, слугуваща на Кремъл и тукашните им слуги.

defender
04-03-2015, 21:39
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4694311

http://www.novini.bg/news/275634-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D 0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7.html

Auriss
04-03-2015, 22:46
жалко че едва 30% от населението се определят като 'православни християни, вярващи че има бог' и т'ва е инфо от 2005-та май ;д.
За справка през 90-те са били над 80% ;д

Ефенди, изчезващ вид си. Гледай да не потънеш и ти заедно с разпадащата се руска империя ;д

//чудя са дали като се разпадне Русия ще ни дадат Татарстан и Чувашия, които са били част от Волжка България :) ?

SHPAIdURmeN
04-03-2015, 23:00
Auriss, успяваш ли да откажеш цигарите ?

DarkTemplar
04-03-2015, 23:05
Ефендито само като чуе "православен" и се подмокря. :D

Auriss
04-04-2015, 00:03
ми излизах 1-2 пъти откакто съм ги спрял за по бира с едно приятелче и да си призная палих по някоя цигара ;д
Случва се и чат-пат да отида до павилиончето на спирката да си взема 1-2 на бройка вечерно време. Няма да е зле тотално да спра да пуша, но мотивацията ми да откажа 'редовното' пушене беше доста по-голяма от тази изобщо никога да не паля повече.
Тъпото е само, че като запаля повече от 1 цигара на следващия ден реално си ми се пуши все едно изобщо не съм ги спирал, но пък поне отминава по-бързо.
Чудя се ще регресирам ли до там да пропуша по 5-10 на ден и да спирам отново, окончателно и без такива 'от време на време' припалвания, или ще мога да си продължа така. Ако трябва да съм честен май по-скоро това любопитство ме тласка към никотина отколкото самото 'пушене', което е учудващо гадно. Но пък за сметка на това като не си пушил дълго време, първата цигара е страшно ... носталгична ? Буквално се чувстваш така, както в деня, когато запали за първи път. Много е странно ;д

//сори за фермана

defender
04-04-2015, 00:07
//чудя са дали като се разпадне Русия ще ни дадат Татарстан и Чувашия, които са били част от Волжка България :) ?

На мене така ми се види новата карта на света след време - Китай и Япония вземат Азиатската част на Русия,
Ислямска държава в момента създава нова държава на кюрдите, Турция се разпада на части, по-голямата част от нея остава за руснаците, православните народи се обединяват в съюз - тоест Европейската част на Русия + Източна Украйна + Румъния + България + Сърбия + Гърция + част от Турция + Грузия.

сащ остават само регионална сила

Auriss
04-04-2015, 00:20
:Д:Д

defender
04-04-2015, 00:31
Но все пак и аз мисля, че в Русия ще стане нещо и опит за раздробяване.

А ти от къде сигурен, че ще се разпадне, да не ти казаха от щаб квартирата. :D

defender
04-06-2015, 10:48
"Милош Земан: Не мога да си представя, че чешкият посланик във Вашингтон би посъветвал американския президент къде трябва или не трябва да ходи"

ПП: каква е разликата между сащ и "партията майка"?

defender
04-06-2015, 10:58
Разликата е, че сащ ти дават "демокрация" и "свобода" (по някога ако с наложи и с някоя и друга бомба преди това), а после започват да те "съветват".

:D

Fisherman
04-07-2015, 19:15
жалко че едва 30% от населението се определят като 'православни християни, вярващи че има бог' и т'ва е инфо от 2005-та май ;д.
За справка през 90-те са били над 80% ;д

Ефенди, изчезващ вид си. Гледай да не потънеш и ти заедно с разпадащата се руска империя ;д

жалко че си тъп на куче,със сигурност са много повече от това християните,столицата на държавата в която живееш след кого е кръстена оръфляк
атеизма до нищо не води освен до война,защото атеистите са умопобъркани недоразвити и егоисти

например най-големите убийци са атеисти-Сталин,Хитлер,Чингис Хан

атеизма те учи да си педераст,прасе и да умреш сам,като бако Сталин,който се е въргалял в урина 10 часа

Fisherman
04-07-2015, 19:22
в тоя сбъркан свят се дават повече пари за война и смърт,отколкото за здраве,благодарение на атеистите

dreamwalker
04-07-2015, 19:29
в тоя сбъркан свят се дават повече пари за война и смърт,отколкото за здраве,благодарение на атеистите

defender
04-07-2015, 20:34
T-98 Комбат, руската алтернатива на хамъра

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/11027990_1414629565519322_7048618642771969952_n.jp g?oh=85064fe67f20626bfaae576c3b0ffe3a&oe=55B22189&__gda__=1438203311_9d9a514095d4ecb74bef016039b93ec 1

DarkTemplar
04-07-2015, 21:15
жалко че си тъп на куче,със сигурност са много повече от това християните,столицата на държавата в която живееш след кого е кръстена оръфляк
атеизма до нищо не води освен до война,защото атеистите са умопобъркани недоразвити и егоисти

например най-големите убийци са атеисти-Сталин,Хитлер,Чингис Хан

атеизма те учи да си педераст,прасе и да умреш сам,като бако Сталин,който се е въргалял в урина 10 часа
Сталин е с религиозно образование, така че селската ти неинформирана теория за пореден път издиша. Чети повече, с простотия и самочувствие НЕ СТАВА.

defender
04-07-2015, 21:54
поздрав за Дарки с една песен от новите учебници по европейски стандарт

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/15823_319574158213070_1348716420290307494_n.jpg?oh =41562ac08e88eacabf6f90d191bc06b6&oe=55AB6C3A

defender
04-07-2015, 21:58
тва пробвах да го изпея, ма не става, езика ми се изкълчи, баси римата

някой да даде начален тон

DarkTemplar
04-08-2015, 05:17
А колко по-престижни бяха песните на чавдарчетата и манифестациите...

Auriss
04-08-2015, 06:22
^ в случая съм с Дифендъра. Ако беше моето дете, щях да го изгоря този учебник преди министерството на образованието. Що за гавра е това !?

DarkTemplar
04-08-2015, 08:01
Че е малоумно, малоумно е. Но няма нищо общо с европейските стандарти, а с простотиите на българското образователно министерство.

Така че ефендито пак се мъчи да манипулира и да извлича дивиденти от удобни за него факти.

SHPAIdURmeN
04-08-2015, 08:35
^
Той, ефендито е, пропагандист. :-D

defender
04-08-2015, 11:16
публикувай нещо в категория "политика", дето някой не може да каже, че мяза на пропаганда.

за кое точно съм излъгал, за руския хамър или за учебника одобрен от институциите в България, страна членка в ес.

DarkTemplar
04-08-2015, 15:06
за учебника одобрен от институциите в България
правилно. тези институции са национални, не такива на ЕС.

DarkTemplar
04-08-2015, 15:12
Л. И., А. И., З. А., А. И., И. Ф. Това са инициалите на граждани на Русия, задържани от турските власти в пограничния район на Газиантеп. Общо са задържани 8 руски граждани, за които се предполага, че са опитали да преминат границата със Сирия и да вземат участие в бойните действия на страната на терористичната групировка Ислямска държава. Преди няколко дни бяха задържани още 3 руски граждани, запътили се в същата посока.

Според изявлението на шефа на Федералната служба за сигурност (ФСБ) на Русия Александр Бортников „В редиците на Ислямска държава в Ирак и Сирия воюват 1 700 руски граждани”. С думи – хиляда и седемстотин врагове на Христа, на цивилизования свят. Тези официално признати руски терористи представляват около 1/10 от общата численост на терористите от групировката Ислямска държава.
Потърсих в т.нар. русофилски сайтове дали има и 2 реда по въпроса. Два реда осъждащи руснаците-терористи от Ислямска държава, изразяващи тревога от техния брой. Няма. Какво да си мисли човек тогава?
Хвала на Православна Русия и нейните защитници на радикалния ислям.

Auriss
04-08-2015, 21:46
Аз се разрових за този учебник преди малко, но за съжаление затворих прозореца и ме мързи да го търся в историята ;д

Накратко - издаден е 2005-та ! и след протести от страна на родителите е изтеглен. Т.е. само 1 випуск е минал през него.

Fisherman
04-08-2015, 21:47
Сталин е с религиозно образование, така че селската ти неинформирана теория за пореден път издиша. Чети повече, с простотия и самочувствие НЕ СТАВА.

сталин е комунист а комунистите са върли атеисти,религиозно образование нищо не означава,важно е какво е било самосъзнанието му

defender
04-08-2015, 22:27
"дрон снима американски танкове на път за Украйна"

https://www.facebook.com/video.php?v=1393063661015600&set=o.163585730336156&type=2&theater

Auriss
04-08-2015, 22:43
А къде ги танковете ;д ?

//впрочем САЩ не казаха ли, че няма да пращат оръжие в Украйна или има някаква нова развръзка ?

defender
04-08-2015, 22:47
^ ми не знам, какво са казали сащ, просто го видях видеото във фейса, от там всеки си решава вярно ли е или не, не се мешам.

"Ципрас наблегна на това, че Гърция изпълнява задълженията си спрямо ЕС. Но като суверенна държава има право да провежда собствена външна политика. "Не сме колония, а само страна с финансови проблеми".

DarkTemplar
04-09-2015, 04:38
сталин е комунист а комунистите са върли атеисти,религиозно образование нищо не означава,важно е какво е било самосъзнанието му
Викаш, ти си го познавал лично и си наясно със самосъзнанието му.

Ефендии, кажи за православните руски солдаты, защитници на исляма и избиващи наред, не се прави на луд. 8-)

Fisherman
04-09-2015, 08:23
и аз мога да кажа същото за теб,историята е ясна,наясно съм с това какво е вършил и колко милиона е избил,защото е болен мозък

defender
04-09-2015, 11:41
Ефендии, кажи за православните руски солдаты, защитници на исляма и избиващи наред, не се прави на луд. 8-)

Русия има много етноси, да не би всички да са православни.

Много граждани и от Германия и Великобритания също са отшили да се бия за ИД.

defender
04-09-2015, 11:44
"Как се случи така, че довчерашните сънародници безмилостно избиват деца, жени, старци? Що за колективно безумие е обзело жителите на „континентална Украйна”? Какви са причините за тази масова психоза и безпределна нечовечност?...

И аз питам: как се получи така, че именно поддръжниците на европейските ценности тръгнаха да убиват хора заради провеждането на референдум, за тяхното осъществено право на избор? Отговорът е прост: всички хора имат равни права, но не всички са хора"
Нина Ишченко, литературовед, културолог, преподавател

ПП: Дарки, така ли те учеха за европейските ценности в университето

DarkTemplar
04-10-2015, 07:58
и аз мога да кажа същото за теб,историята е ясна,наясно съм с това какво е вършил и колко милиона е избил,защото е болен мозък
В духовната семинария често ги възпитават такива. ;)

Русия има много етноси, да не би всички да са православни.
Но когато ти оттърва Русия става синоним на защитник на православието. Ех ефенди, ефенди, лицемерни ефенди. 8-)

SHPAIdURmeN
04-10-2015, 08:26
Но когато ти оттърва Русия става синоним на защитник на православието
Toва се нарича политика...
:D

DarkTemplar
04-10-2015, 08:33
http://www.nenovinite.com/ne/rubriki/6938/

;) ;)

golemiq_korab_minava
04-10-2015, 08:45
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4706389

Тази новина ще я пускам всеки път, когато ауриса, тигара и другите ''българи'' си отворят устите.

Защото благодарение на Вас, поданици на ЕС, сега трабата ни заобиколи.

Aeternal
04-10-2015, 09:52
И с кво ще я строят тая тръба грънците? :Д

Auriss
04-10-2015, 09:53
с кредити от Путин :cool:

Fisherman
04-10-2015, 11:05
В духовната семинария често ги възпитават такива. ;)

не можеш да възпиташ психика

anonymous908491
04-10-2015, 12:46
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/04/10/polen-gewaehrt-ukraine-kredit-fuer-mauer-bau-gegen-russland/

и в превод
http://www.blitz.bg/news/article/330228

Да се чуди човек тия мозък ли нямат или наистина са толкова зле

anonymous908491
04-10-2015, 14:57
http://www.blitz.bg/news/article/330240

Явно мозък нямат.

Fisherman
04-11-2015, 08:32
и сега да се върнем на това,как изглежда един атеист

http://static.fjcdn.com/pictures/Cringe_f84035_5477632.jpg

Fisherman
04-11-2015, 08:32
мисля,че сме близко до истината

Auriss
04-11-2015, 09:06
http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2015/04/10/russia-just-made-a-ton-of-internet-memes-illegal/?tid=sm_fb

Aeternal
04-11-2015, 09:35
http://i.imgur.com/PBdbi9U.jpg

Бонус: актуална снимка на промитите комунистически сукички

http://i.imgur.com/oIWkgGU.jpg

dreamwalker
04-13-2015, 15:06
http://extremecentrepoint.blogspot.com/

tireheb
04-13-2015, 18:25
http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2015/04/10/russia-just-made-a-ton-of-internet-memes-illegal/?tid=sm_fb

аре да им спират и дотата и тва е

anonymous908491
04-13-2015, 19:55
А това са така възхваляваните скандинавци от ауриса
https://alterinformation.wordpress.com/2014/03/24/09491856068912/

може би чака да го легализират, за да се премести да живее там

Auriss
04-13-2015, 20:14
Интересно. Авторите го изкарват едно, пък ако отвориш и прочетеш статиите в шведските вестници излиза съвсем друго.

Успокой се малко и стига разпространява кремлинския бълвоч. Баси бездарника ;д

defender
04-14-2015, 12:43
А това са така възхваляваните скандинавци от ауриса

"Друг проблем е икономиката на Финландия – финландският опозиционен лидер Юха Сипила предупреди, че страната може да бъде следващата след Гърция, която ще се сблъска с икономически крах. Финландия е изправена пред икономическа криза, ръст на разходите за труд, намаляване на работната сила и съкращаването на износа за Русия, даващи допълнителен тласък на тригодишната рецесия, пише Бутл."

anonymous908491
04-19-2015, 13:52
http://www.blitz.bg/news/article/331822

http://www.blitz.bg/news/article/331472

defender
04-19-2015, 20:49
Хиляди в Германия протестираха срещу търговското споразумение на САЩ-ЕС
"Според проучване 43% от германците са на мнение, че то ще се отрази негативно на страната им. Само 26% смятат, че споразумението ще доведе до определени ползи."
http://news.ibox.bg/news/id_1422042498

defender
04-24-2015, 21:07
Пиян американски войник удари дете в центъра на Сливен - присмяло му се
http://m.novini.bg/news.php?id=279541

defender
04-26-2015, 19:46
Обама затъна в пет войни
"Президентът Барак Обама встъпи в длъжност като обеща, че ще приключи американските войни, но сега Америка е въвлечена в цели пет войни, и чиновниците не знаят какво да правят с тях, пише в Politico наблюдателят Майкъл Кроули."
http://www.blitz.bg/news/article/332974

defender
04-27-2015, 09:45
ТУРСКИ ХРИСТИЯНИ помолиха арменците за прошка
"Геноцидът, в който била замесена и Германия, като съюзник на Османската империя, имал не само политически и етнически съображения, но също така и религиозни."
http://gantegh.agbubulgaria.org/турски-християни-помолиха-арменците/#.VT4E81D3vit

defender
04-27-2015, 12:46
Русия планира мерки срещу лентяите
"Трудът трябва да е не само право, но и задължение на всеки гражданин. Руснаците, които избягват трудовата заетост за срок, превишаващ шест месеца при наличие на подходяща работа, трябва да бъдат наказвани с поправителен труд за период до една година или с принудителна работа за същия период", цитира проектоизмененията в законите на РФ вестник."
http://m.standartnews.com/svyat-russia/rusiya_planira_merki_sreshtu_lentyaite-282342.html

ПП: В Русия май няма да има безработни

defender
04-28-2015, 12:15
"САЩ вече не са демокрация, тъй като политическите решения, вземани от държавата, не служат на потребностите на гражданите, а на интересите на неголяма група хора, преставляващи така наречения икономически елит.

Германското делово издание Deutsche Wirtschafts Nachrichten нарича „поразителен“ този извод на учените от Принстънския университет.

Резултатите от изследването, проведено от един от най-старите и престижни американски университети, са „важни и от гледна точка на външната политика: ако Америка се въвлече в някакъв конфликт – както например сега с Русия, – то правителството на САЩ действа не в интереси на американския народ, а изхождайки от търговски интереси“, пише изданието.

Основен резултат от изследването е това, че политическите и обществените групи, представляващи интересите на американците, както и самите американски граждани в повечето случаи „имат незначително влияние или изобщо нямат никакво влияние върху политиката на своята страна“, цитира DWN изследването."
http://inews.bg/Свят/Американски-учени-Америка-вече-не-е-демократична-страна_l.a_c.371_i.462164.html

Auriss
04-28-2015, 12:41
Оф то пък все едно правителството на САЩ е действало някога в интересите на народа - като се почне с умишленото отравяне на алкохола по време на сухия режим от ФБР и нелекуването на сифилис, та чак до конспиративните замисли на ЦРУ да взривяват пътнически самолети над Куба, та да предизвикат война със САЩ.

Разликата е, че САЩ имат потенциала да се издърпат за косата от лайната и са го правили неведнъж като ножа опре до кокала, а руснаците не просто се търкалят във фашкии, ама направо си ги хапват и се гордеят с това.

Виж Сноуден какво направи ? А на КГБ / ФСБ мизериите кога ще излязат на бял свят ? Тъкмо никога.

defender
04-28-2015, 12:51
Виж Сноуден какво направи ? А на КГБ / ФСБ мизериите кога ще излязат на бял свят ? Тъкмо никога.
например Каспаров не живее ли в САЩ и ги разправя срещу Русия, същото както Сноудън за САЩ

yakuza_
04-28-2015, 15:52
например Каспаров не живее ли в САЩ и ги разправя срещу Русия, същото както Сноудън за САЩ

ми не, каспаров не живее в САЩ, а разликата м/у двамата е, че единия е търсен за разпространение на квалифицирана информация, а другия е преследван заради политическите му възгледи

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 16:18
Дори имаше филм по натионал джиографик как американските генерали си признават, че при противоречие са преследвани и веднага изхвърляни. Няма разлика между квалисфицирана инфо и политически възгледи. И двете са свързани помежду си с мясото на някой във властта.

DarkTemplar
04-28-2015, 16:25
Русия планира мерки срещу лентяите
явно с гемията и папагала няма да можете да се установите там

yakuza_
04-28-2015, 16:34
Дори имаше филм по натионал джиографик как американските генерали си признават, че при противоречие са преследвани и веднага изхвърляни. Няма разлика между квалисфицирана инфо и политически възгледи. И двете са свързани помежду си с мясото на някой във властта.

Във военните среди противоречие е много разтегливо понятие. Може да откажеш да изпълниш заповед на по висше стоящ, което обикновено ще доведе до освобождаването ти (поне за кратък период). Тук говорим за нормален гражданин. Не мисля, че може да сравняваш военни с цивилни. Не случайно има и военен съд, а не ги съдят в "нормалния".

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 16:49
Във военните среди противоречие е много разтегливо понятие. Може да откажеш да изпълниш заповед на по висше стоящ, което обикновено ще доведе до освобождаването ти (поне за кратък период). Тук говорим за нормален гражданин. Не мисля, че може да сравняваш военни с цивилни. Не случайно има и военен съд, а не ги съдят в "нормалния".

Нормалния няма как да знае нещо по съществено, но и да знаеше, щяха да го ликвидират, или пратят в лудницата най-много. А пък военния само да си изкаже мнението по въпроса и го сменят като пешка. Тва съд, съдия, като стане въпрос за Правителството или Обама - всички изхвърчат. Никаква разлика няма в това отношение между Русия и САЩ, освен че за Русия повече е насочена повече пропаганда, затова че е сама и изолирана, а и на 20 години демокрация.

DarkTemplar
04-28-2015, 17:02
деба тая демокрация, как съсипа милата Русия...

yakuza_
04-28-2015, 17:06
Нормалния няма как да знае нещо по съществено, но и да знаеше, щяха да го ликвидират, или пратят в лудницата най-много. А пък военния само да си изкаже мнението по въпроса и го сменят като пешка. Тва съд, съдия, като стане въпрос за Правителството или Обама - всички изхвърчат. Никаква разлика няма в това отношение между Русия и САЩ, освен че за Русия повече е насочена повече пропаганда, затова че е сама и изолирана, а и на 20 години демокрация.

повече пропаганда към Русия? :lol: точно в източна Европа Русия ни налива много, ама много повече

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 17:10
повече пропаганда към Русия? :lol: точно в източна Европа Русия ни налива много, ама много повече

Айде бе. Кажи ми една руска телевизия освен Алфа, или там обще една непреведена? А бтв каква е?

DarkTemplar
05-01-2015, 13:38
http://www.dnevnik.bg/bigpicture/2014/12/23/2444350_goliamata_snimka_s_miliciite_peshmerga_v_i rakski/

http://bnt.bg/part-of-show/ot-myastoto-na-sa-bitieto-fronta-t-sreshtu-dzhihadistite

Гледайки подобни материали се питам "Какво знаем ние за войната?".

dreamwalker
05-03-2015, 14:13
Басаев.

anonymous908491
05-06-2015, 08:27
http://www.blitz.bg/news/article/334967

DarkTemplar
05-06-2015, 10:07
Пак обичайната пропаганда, облечена в православни дрехи. Русофилите са все по-банални.

Corb1225
05-06-2015, 13:08
Българин да пише про-сръбска статия...Издържах само няколко изречения, явно никой урок няма да ни е достатъчен. Авторът е отявлен рубладжия и осъзнат комунист, заиграващ се с религиозна реторика с пропагандни цели. Сърбия е една супер алчна, грандоманска, шовинистична и ксенофобска държавица, която сама си изкова всичко, което й се случи. Винаги са вървяли срещу нас и са ни забивали нож в гърба при всеки удобен момент.

Казаното по-горе обаче по никакъв начин не оправдава беразборните бомбардировки на САЩ, целящи типично в техен стил да всеят страх и разруха, за да постигнат целта си. Това е христоматиен пример за държавен тероризъм.

defender
05-06-2015, 15:12
Пак обичайната пропаганда, облечена в православни дрехи. Русофилите са все по-банални.

"НАТО разфасоваха Югославия през въздушен коридор, даден им от угодничещи българи, бомбардираха, убиха 3500 сърби, мюсюлмани взривяваха вековни църкви, министър Соломон Паси каза по българската телевизия: "Майната му на православието"."

ПП: Всъщност всичко това от статията е точно така, къде тук е пропагандата, да не се окаже, че пропагандатора си ти?

dreamwalker
05-06-2015, 15:16
Оф.

Corb1225
05-06-2015, 15:28
Дефенди, по-голям угодник в тоя форум от теб няма. Сърбите са правили много по-лоши неща с нас.

defender
05-06-2015, 15:36
говорим конкретно за този случай, какво са правили сърбите на нас е друг въпрос.

другото, което е, не се изживявам в ролята на "отмъстител",

в стил "американска нинджа" отмъщава за пленения си учител преди 20 години

anonymous908491
05-06-2015, 15:52
ПП: Всъщност всичко това от статията е точно така, къде тук е пропагандата, да не се окаже, че пропагандатора си ти?

За тия олигофрени е пропаганда дори да напишеш трите имена на Путин, толкова са им празни главите, че всичко, което не им е спуснато отгоре го приемат за такова.

defender
05-06-2015, 15:56
За тия олигофрени е пропаганда дори да напишеш трите имена на Путин, толкова са им празни главите, че всичко, което не им е спуснато отгоре го приемат за такова.

Дарки, сигурно усвоява някой европейски фонд, сигурно за това тука троли, т.е. усвоява ли усвоява, хихи

тигърчо, усвояваш ли, рррррр, сус?

Corb1225
05-06-2015, 16:17
говорим конкретно за този случай, какво са правили сърбите на нас е друг въпрос.

другото, което е, не се изживявам в ролята на "отмъстител",

в стил "американска нинджа" отмъщава за пленения си учител преди 20 години
Чети внимателно, не съм казал, че е правилно. Но трябваше да се направи нещо срещу самозабравилите се сърби. Повтарям пак, че сърбите сами си изковаха съдбата след всичките си свинщини през целия 20-ти век.

Auriss
05-06-2015, 20:05
https://www.youtube.com/watch?v=ZJKZ8QrdJpo&feature=youtu.be&t=28
Горките сърби.

defender
05-06-2015, 20:19
Ако не знаете на чия държава националния герой е снайперист масов убиец поставил рекорд по убийства, гледайте бозата "Американски снайперист", каято го възхвалява като пример за децата.

"рекорд по убийства", що за рекорд за възхваляване, даже май и Оскар му дадоха, откачена работа.

ПП: май е трепал и жени, и деца (поне така започва филма)

Corb1225
05-06-2015, 21:00
Обвинения в двоен стандарт ли виждам? Върни се към това:

Казаното по-горе обаче по никакъв начин не оправдава беразборните бомбардировки на САЩ, целящи типично в техен стил да всеят страх и разруха, за да постигнат целта си. Това е христоматиен пример за държавен тероризъм.

А на Аурис не мога да му адвокатсвам, но се надявам и той да разсъждава така.

Auriss
05-06-2015, 21:07
http://murderpedia.org/male.S/images/slivko_anatoly/slivko_000.jpg

http://i.imgur.com/Z7zLGKo.jpg

http://i.ytimg.com/vi/o751KccD-xY/hqdefault.jpg

http://www.liveleak.com/view?i=637_1325756512

Така възпитават децата в Русия. Нищо чудно, че ефендъра и папагала са толкова спрели - кой знае колко мозъчни клети са им измрели от недостиг на кислород докато са си играли с някой чичко като малки :)

Corb1225
05-06-2015, 21:17
Чикатило 2. Тъкмо се каня да ходя да гледам Child44, ама май не са го пуснали още в Зарата.

defender
05-06-2015, 21:17
гледай аурисе и реви, тази цивилизация и капитализма вече започват да се демонтират на световно ниво

http://news7.bg/predavania/vapros-na-gledna-tochka/vsichki-videa/krayat-na-tsivilizatsiyata/146490#.VUqAJkhSnZm

Corb1225
05-06-2015, 21:20
Дефенди, как си обясняваш възхода в една Полша примерно след падането на режима?

defender
05-06-2015, 21:24
гледай горното интервю, много неща са обяснени просто и ясно

Corb1225
05-06-2015, 21:38
Няма да си губя времето с някаква простотия, излъчена по най-русофилската телевизия(след Алфа ТВ естествено). Ако се разровя за тоя доцент, сигурно ще се окаже, че и той е отявлен путлерист.
А ти ми отговори на въпроса.

defender
05-06-2015, 21:57
ако беше гледал интервюто щеше да разбереш, че комунизма всъщност е дете на западната "гномска" цивилизация (същото се отнася и за капитализма, безбожието и всякакви "гномски" плебс системи).

Corb1225
05-06-2015, 22:02
Световния еврейски заговор, ясно.

Auriss
05-06-2015, 22:03
Хубавото на такива индивиди е, че самото им съществуване доказва, че може цял живот да учиш и пак да си тъп. Вдигат ти самочувствието, де - това се опитвам да кажа.

Скролнах го набързо - завладявал света запада с културна експанзия. Как да обясниш на такъв човек, че е с разбирания от миналия век и от деня, в който първия персонален компютър излезе на пазара, 'запада' спечели 'културната' война и никой никого не завладява - хората сами избират да посочат среден пръст на архаичните привички в обществата си. Не е необходимо някой да ги убеждава. То ако ставаше с пропаганда, съветския съюз нямаше да се сгромоляса с такъв трясък, че да избие от главата на всеки с грам мозък всякакви идеи за комунизъм.
Та как да му кажеш деба, че на запада ценностната система всъщност превъзхожда тази на арабюгите, които шибат 10-годишни; на източноевропейците, които си посиняват жените за спорта и си млатят децата 'възпитателно' (дори във форума са болшинство поддръжниците на това извращение) и на мангалите в африка, които правят по 10 деца, че да ги ползват за робски труд.

Иначе ей го ефенди пуска ли пуска линкове, ама кого лъже не знам ;/ Гадно му, че Русия ще се сгромоляса. Гадно му е, че е динозавър и усеща, че след още 10 години на такива като него ще плюят по улицата. Пък как не го и мързи да ги чете и гледа тези глупости и няма ли си друга работа ... ?
Интересна порода са русофилите - разчитат на тъпанарството на народа, ама народа за тези 20+ години може да не забогатя, но поумня малко от малко.

40% от българите подкрепят идеята за Европейска федерация, други 40% нямат конкретно мнение, а едва 20 са твърдо против. Тези 20% са си от '91 още против запада.
Европейска федерация == отказване от суверенитет впрочем за незагряващите.
Одобрението към ЕС преди цирка със Сирия беше към 70%.

Бау бау иначе. Бау !

defender
05-06-2015, 22:04
дадоха и пример с налагането на западни "ценности" в Япония

ми не ставаше въпрос за еврейски заговор,

Auriss
05-06-2015, 22:05
ако беше гледал интервюто щеше да разбереш, че комунизма всъщност е дете на западната "гномска" цивилизация (същото се отнася и за капитализма, безбожието и всякакви "гномски" плебс системи).

А преди комунизма беше руското крепостничество и империализъм, пред които САЩ изглеждат като безобидно пале.

Пьотор вилики педофила и масов убиец и курвата, която го изсра след като си изкла семейството. Държава на психопати, ко да праиш.

Corb1225
05-06-2015, 22:18
Британският и испанският империализъм са били не по-малко лоши. Много уважавам французите заради това, че са се отървали напълно от тяхната монархия. Британската и испанската корона трябва да бъдат обявени за престъпни режими, както комунизма и фашизма.

Auriss
05-06-2015, 22:50
http://www.extremecentrepoint.com/archives/335

хайде и за теб

Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти.

Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област! Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

Къде отивате вие, мили братя, Видински Българи! Знайте ли вие Русия каква е? Знайте ли какво робство и вечни мъки ви чакаттамо? Защо се не посъветувахте с ония Българи, които са били тамо, да ви разкажат къде и в каква яма искате да се хвърлите? Ето какви злини ви чакат тамо:

Ще ви продадат и споделят на някои си спахии (помещики), които като ви определят по една част земя да си направите по-прости и по-бедни още и от цигански колиби, ще ви карат насила с кнута (бич руски) деня и нощя да им работите като коне, само за едно облекло и за една прехрана? Кожи необработени и черен като земя хляб! Вие ще бъдете техни вечни роби и те ще ви продават един другиму си като добитък, когато им скимне! О! Какъв срам за Вас! Тамо няма уплаквание пред никого си; защото от онова място, в което ви заклещят един път, не можете ся помръдна никъде!

Георги Раковски

От свята, християнска и прогресивна Русия те били крали робини, които продавали в Цариград, значи, че в Русия робството е било божие наказание. Ние пък, които не служим на азиатския департамент, утвърдяваме, че това гнусно робство и днес царува в Русия, което искат да въведат и в България нашите издайници. Ние утвърдяваме още, че каквото тегло има там, в тая братска нам страна (с народа), то в България под турско иго никога не е имало подобно нещо.
Захари Стоянов

Едно обикновено куче се продавало в Русия за двама души селяни; а едно авджийско – за три момичета.

Ето ви няколко обявления от тогавашните вестници: “- У Никола Морскаго се продават банкетни пишкири, покривки за маси, две момичета учени и един селянин (мужик)”. “- Продава се двайсетгодишен човек белберин, и една крава от добра породица”. “- Хубави кученца се продават и седем човека с най-умерена цена”. “- На литейната част, против Сергия, в черковния дом се продават двама души, готвач и файтонджия, годни за солдати, и един папагал”. “- Някой си има за продан 11-годишно момиче и 15-годишен белберин (парикмахер), четири кревата, пера за възглавници и други домашни вещи”. “- Имам за продан хубава пресносола риба осетрини, седем сиви мерини (коне) и мъж с жена”. (Беляев, стр. 320; Мордовцев, III, I, 431).

Не само са се продавали селяните в Русия, но са ги давали още и във взятка, изигравали са ги на комар, плащали са с тях на доктора за визити и пр. и пр. Робството в Русия, говори Шап, разрушило всичките естествени права; тук човекът се е продавал като стока, деца са се отръгвали от обятията на майките, за да се продават в публичните домове за по няколко си рубли (Рус. Старина, XI, стр. 785). Цената на тия нещастници, истински наши освободители, които са умирали по Дунава и по Балкана, е била разна.

Сърбинът Сава Текели, който пътувал из Русия, видял в Тула на пазар 40 момичета, които с камшик пазел техния господар. Той попитал какви са тия хора? “- Продават се”, бил отговорът. Савата се почудил. “- Купи ни, купи ни, господине”, викали момичетата, а той се чуди, че те били всички весели. Урзопинският панаир (Русия) бил център, гдето се продавали момичета за Турция и за другаде. Търговците били арменци. Други пък давали с кирия момичета по бардаците, за които вземали по 100 рубли в месец.

Ние, дето се турим в положението не на граждани на днешното авантюристическо правителство, а на турски раи, с гордост на челото констатираме тоя факт, че овцете, козите, говедата и кокошките на нашите бащи са били в Турция швейцарски граждани, когато нашите нещастни братя руски селяни са били до сто пъти по-долни.

И така нататък. Приятно четене.

Не си и помисля обаче да сравняваш руския империализъм с каквото и да било по тази планета. Няма в историята на човечеството по-гнусна държава. Дори нацистка германия е била къде по-свободно място.

Което ми напомня. Въпрос - коя е единствената държава на тази планета в 21в., на която терминът империя би паснал перфектно ?

В Античността след 1 век пр. н.е., империя е мултиетническа държава подчинена на административно-териториален център град-държава, покорил съседните територии

defender
05-06-2015, 22:57
Аз му пускам линк към интервю, в което се обясняват доводи защо тази система си отива, а тоз почва да плюе Русия, баси.

Каква връзка има, само той си знае.

Auriss
05-06-2015, 23:02
не е нужна връзка

плюенето по Русия трябва да е задължително за всеки гражданин по закон

единствено синьо-бяло-червена тоалетна хартия и кърпички за нос с муцуната на пьотр педофилович по магазините

огромен мемориал на трагично загубилите живота си войски на Вермахта в неравна борба срещу северноазиатската сган

превръщане на александър невски в публична тоалетна

Corb1225
05-06-2015, 23:03
Аурисе, какви са тия презумпции? Не съм казал, че руския империализъм е бил добър, че да ме убеждаваш в нещо. И ще сранявам с каквото си искам, британския империализъм е не по-малко гнусен, ако не и повече. В Близкия Изток още берат плодовете на колониализма, а щафетата беше дадена на САЩ по време на пост-колониализма под формата на марионетни режими.

Което ми напомня. Въпрос - коя е единствената държава на тази планета в 21в., на която терминът империя би паснал перфектно ?
Израел?

defender
05-06-2015, 23:06
какво общо пък има сега александър невски

има ли нещо родно, което не мразиш

Auriss
05-06-2015, 23:10
дай пример - за какви 'плодове' говориш.

Хрумва ми Индия като вариант ама те са си цигани и трудно ще ме убедиш, че британското присъствие има връзка. Всъщност има снимки от преди да се изнесат и изглежда къде по-добре.

https://youtu.be/EX-zkkB7Y3M?t=628

Дай иначе инфо за на германците, французите, холандците и англичаните 'зверствата'. Потушаването на размирици не се брои впрочем. Говоря баш за гнусотии като описаните по-горе. За третиране на хората като добитък.

Интересно ще ми е да прочета, тъй като не съм попадал на такова инфо. Говоря за периода след 18в.

Auriss
05-06-2015, 23:12
какво общо пък има сега александър невски

има ли нещо родно, което не мразиш

родно ? гръко-православна постройка в източен стил кръстена на руски варварин

баш родно е, ще знаеш. Като онази гнусотия в Борисовата градина. И тя е родна, а :Д ?

Auriss
05-06-2015, 23:16
баси по-добре да дигнат една огромна джамия на шипка и една статуя на баязид пред парламента - по-малко ще ми се повдига

Corb1225
05-06-2015, 23:20
А да бе, тръгнах да ти превеждам примери сега ;Д. Достатъчно зверства са правени, достатъчно хора са избити, достатъчно народи са покорени.
За мен лично всичко, което се случва днес в Близкия Изток е продиктувано от действията на Британия(и САЩ) през пост-колониализма. А Студената война ги довърши, СССР също споделя отговорност за случващото се с горните двама играчи.

defender
05-06-2015, 23:41
баси по-добре да дигнат една огромна джамия на шипка и една статуя на баязид пред парламента - по-малко ще ми се повдига

абе ти нали беше мултикултурен широкоскроен човек.

повдига ти се, гледаш ме лошо, хихи

Corb1225
05-06-2015, 23:54
Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.

defender
05-07-2015, 00:08
Ауриса си показа, че е закостенял, страх го е от промяната.
Само някой да му заговори за промяна на статуквото и му избиват нерви и неврози.

Но света трябва да продължи да се развива, така е Аурисе.

defender
05-07-2015, 00:14
само някой като му заговори за промяна и веднага му се включва автоматичната защита да плюе по русия, дори и да няма връзка, просто това му е бушона.

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 05:34
Кой идиот тук псува по сръбските ни братя? Тва да псуваш по толкова близък народ трябва да си много прост.

И пак не са по-зле от нас Сърбия.

Auriss
05-07-2015, 08:47
Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.

ти колко си спрял обаче :Д

Auriss
05-07-2015, 08:49
Кой идиот тук псува по сръбските ни братя? Тва да псуваш по толкова близък народ трябва да си много прост.

И пак не са по-зле от нас Сърбия.
а пък да не са по-зле. Ти кога живя в Сърбия, че да знаеш ? Утре ще нахлуят албанците и ще ги направят на шишкебап и никой няма да си мръдне пръста ;д

defender
05-07-2015, 13:48
ейй, аурисе, ама променят се нещата, променят се, кво ще правиш не знам,............. кажи сега нещо за Русия, хихи.

Corb1225
05-07-2015, 13:51
Ти малоумен ли си бе? Какви братя са ни тия? Само к*р сме яли от тях.

defender
05-07-2015, 14:30
от нета:
"Уникални кадри показват как полицията пребива хора, и дори и хора в инвалидни колички... това не е демокрация, а чист фашизъм."
https://youtu.be/7GsdspNdPgA?t=1m10s

DarkTemplar
05-07-2015, 14:35
Всички са фашисти, само Русия е праведна.

defender
05-07-2015, 14:39
ми виж клипа бе, това отношение към хората какво е, гледай поне до 5-тата минута.

Aeternal
05-07-2015, 14:40
Ти малоумен ли си бе? Какви братя са ни тия? Само к*р сме яли от тях.

Не променя факта, че са народа с който имаме най-общи език, култура и манталитет.
Дефендито като е голям историк да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.

Aeternal
05-07-2015, 14:41
САЩ се разпада, Русия е провалена държава, светът е на път да стане едно по-добро място.

defender
05-07-2015, 14:43
поне ще почне ново начало и нови надежди, а сега какво, тиня.

defender
05-07-2015, 14:51
да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.

"Народите ни са живеели в приятелски отношения до периода на разпростиране на България на 3 морета, по времето на Хан Пресиян. Тогава, през далечната 839 година, сръбските племена нападат България, по заръката на византийския император Теофил, а продължилата повече от 3 години война сложила край на добрите отношения между българи и сърби. Мирните отношения били не просто временно нарушени, но, както ни е научила по-нататъшната ни история, тези отношения никога повече няма да бъдат изгладени.

Историята на българи и сърби се преплита. Подобно на двама братя, които делят имота си, а всеки дърпа в своята посока, така и нашите народи започват постоянно борба помежду си. Е, не толкова жестока, колкото борбата на двете държави с Византия, но често и по-ожесточена."

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 15:08
Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си. Нито с гърците, нито с румънците си приличаме повече.
Албанците пък ни обичат доста, ама незнайно как ние никога не ги споменаваме. А тва, Албания е може би втората след Молдова държава в Европа, която е по-зле от нас. И Ауриса да не се вкарва във филми. В момента, ако някой закачи Сърбия, Русия просто ще мине през нас и ще помете целия Балкански полуостров, а НАТО ще бягат зад Океана.

defender
05-07-2015, 15:10
Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си.

бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.

Corb1225
05-07-2015, 15:12
Не променя факта, че са народа с който имаме най-общи език, култура и манталитет.
Дефендито като е голям историк да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.
Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.

defender
05-07-2015, 15:13
в Сърбия също са се отнасяли точно, па Димитровград направо си е с улици кръстени на български възрожденци, даже някои са написани на български език.

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 15:18
бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.

опитай се да поговориш за историш там

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 15:22
Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.
Типично българско презрение показваш. В същото време, както са воювали сумати време при разпадането на Югославия, което е напълно нормално, като са по-голяма сила в региона, са запазили повече патриотизъм от нас. Ние на тяхно място щеше да сме още по-зле. По-лошо е да си путка продажна, мекошава.

Corb1225
05-07-2015, 15:27
По-добре да презирам някой с основателна причина, отколкото на религиозен и националностен признак или когато интересите се пресекат, какъвто е случая със сърбите. Още една причина да се гордея, че съм българин, а не сърбин.

DarkTemplar
05-07-2015, 15:30
Югославия е най-измислената и изкуствена държава, създадена по поръчка на Великите сили, след щедро сръбско гъзолизничество. Разпадането й и цирковете след него бяха въпрос на време.

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 15:36
Те българите защото са тръгнали да завладяват Истанбул по основателна причина. И щото не сме взрувявали джамии, по същата причина както са клали в Батак. А днес пък големите глобалисти станали българите, че всеки гледа само гъза си, да намаже.
Ма да се гордееш за такива неща си е чиста доса ксенофобски нацизъм.

Горедейте се бе.

Corb1225
05-07-2015, 15:41
Продължавай да доказваш какъв анти-българин си, получава ти се. Направо вземи да емигрираш в Сърбия или Русия.

defender
05-07-2015, 15:43
да мразиш ли означава да си българин

ти си някакъв праисторически българин

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 15:48
Продължавай да доказваш какъв анти-българин си, получава ти се. Направо вземи да емигрираш в Сърбия или Русия.

Може и в Камбоджа да отида. Ако си ще правя нещо полезно и да се задоволявам.
Нищо анти не съм, ти си тоз който се надува пред другите.

defender
05-07-2015, 15:50
корб, у тях сигурно развява конска опашка от терасата и пие вино и сервиза на майка му от черепи на врагове-комшии в блока, след поредното клане с ятагани и прашки.

Corb1225
05-07-2015, 16:17
Вие сте завършени олигофрени, не знам защо се занимавам.

Aeternal
05-07-2015, 16:31
Те българите защото са тръгнали да завладяват Истанбул по основателна причина. И щото не сме взрувявали джамии, по същата причина както са клали в Батак. А днес пък големите глобалисти станали българите, че всеки гледа само гъза си, да намаже.

Горедейте се бе.

45 години строим глобализма, как няма да се гордеем.

golemiq_korab_minava
05-07-2015, 17:32
да, комунизма ти е виновен...

DarkTemplar
05-07-2015, 18:36
По-скоро глупостта, която май ни е национална черта.

dreamwalker
05-07-2015, 20:29

Горедейте се бе.

Ахахаха.

Auriss
05-07-2015, 21:11
Кораба беше грък, нали ?

Интересно инфо - в Гърция събарят повечето джамии след като британците ги освобождават, забраняват строежите на нови, изселват етническите турци и забраняват проповядването на исляма.

В същото време в Търновската конституция пише това :

61. Никой въ Българското Княжество не може ни да купува, нито да продава человечески същества.
Всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска территория.

И като за финал :

http://thedockyards.com/wp-content/uploads/2015/04/y-dna_haplogroups_europe_genetic_map.png

Ще се радвам впрочем да ме светне кога българското царство е избивало турци и взривявало джамии ? Най-много тъпите комунисти да се направили някоя помиярщина, ама се съмнявам, 'щото те са си гъсти с турчолята.

golemiq_korab_minava
05-08-2015, 05:43
аурисе ти си такова заблудено човече, извадка на комунистите и руснаците, попиващо само това, което му се говори официално у нас, че е безсмислено да ти се обеснява каквото и да е.
Ако си говорим за царство, клането в Батак и през Априлското също не се извършва от официалната армия.

Ако беше турчин, сигурно нямаше да признаеш арменския геноцид.

Aeternal
05-08-2015, 06:42
Климат, фани си билетчето и се махни от България.

defender
05-08-2015, 11:02
Аляска и Хаваите искат независимост от САЩ
"Представители на коренното население на Аляска и Хавайските острови поискаха от ООН да им осигури правото на самоопределение и се оплакаха от „незаконна анексия” и „окупация” на териториите им от САЩ."
http://www.manager.bg/политика/аляска-и-хаваите-искат-от-оон-независимост-от-сащ

defender
05-08-2015, 11:09
Какво се случва когато украинец борави с американска военна техника, нагледно:
https://www.facebook.com/1tvnews/videos/vb.159564110726533/1104285012921100/?type=2&theater

ПП: аурисе, да ги бяхте обучили малко, излагате се.

Aeternal
05-08-2015, 12:24
Абе дефенди, тея руснаци как няма да са толкова бедни, като плащат на такива като теб за некадърна пропаганда? :Д

Corb1225
05-08-2015, 13:04
Аляска и Хаваите искат независимост от САЩ
"Представители на коренното население на Аляска и Хавайските острови поискаха от ООН да им осигури правото на самоопределение и се оплакаха от „незаконна анексия” и „окупация” на териториите им от САЩ."
http://www.manager.bg/политика/аляска-и-хаваите-искат-от-оон-независимост-от-сащ
И каква ти е целта, като постваш това?
За твое сведение коренното население на Аляска и Хавайските острови съставляват съответно 14.8% и 10% от общото им (данните са от 2010-та година).

defender
05-08-2015, 13:46
като плащат на такива като теб за некадърна пропаганда? :Д

тия неща да не съм ги писал аз, умников

defender
05-08-2015, 13:47
И каква ти е целта, като постваш това?

да се види "демокрацията им" върху какви основи е построена, иначе световен арбитър и съдник на ценности го раздават

Aeternal
05-08-2015, 14:27
тия неща да не съм ги писал аз, умников

А значи на теб направо ти ги пращат готови, ти само ги постваш?
Много автоматизирана система ...

defender
05-08-2015, 14:32
и как трябва да се изразявам за да не ме обвиниш в пропаганда, ако почна да преразказвам, това което съм прочел, а не да го поствам, тогава ок ли ще е.

автоматизирани са май само изводите ти от ситуацията.

Corb1225
05-08-2015, 15:38
да се види "демокрацията им" върху какви основи е построена, иначе световен арбитър и съдник на ценности го раздават
И как го доказваш точно с това? Аз виждам как някакви си 10% искат да наложат волята си над останалите.

DarkTemplar
05-08-2015, 16:08
Ефендито пак се пъне, за да оправдае заплатата.

golemiq_korab_minava
05-08-2015, 16:16
Дефенер. абе остави ги да си плямпат. Колкоко хора четат тук...

dreamwalker
05-08-2015, 18:10
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81-16-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D 1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%84-%D0%B9/a-18431834

''И така някогашното жизнерадостно момиче, което често се снима на високи токчета и с гол пъп, днес забулва главата си, носи широки черни дрехи и рекрутира връстнички за джихада на ислямистите.''

Ахахахаха.

anonymous908491
05-08-2015, 19:59
http://www.1tv.ru/news/world/283366

Да им дадат ядрено оръжие и да се приключат сами, няма смисъл да се мъчат.

defender
05-08-2015, 20:34
"Според него, ерата, в която Щатите защитаваха държави и водеха не отговарящи на националните интереси войни, вече е към своя край.
„Подобно на алкохолик, който не осъзнава състоянието си, докато не се озове лежащ с лице в канавката, на САЩ може да им е необходимо известно време, преди да отвикнем от имперския бизнес и да започнем да търсим американската република, както са правели предците ни“, пише още журналистът."
http://www.cross.bg/amerikanskata-ikonomika-byukenun-1464411.html

defender
05-11-2015, 09:39
"Лавров: Русия и Германия ще направят всичко възможно, за да не се повтори войнатa"

Кой тогава нажежава обстановката в региона щом не са Русия и Германия?

Защо след като стана ясно, че Турски поток ще минава през Македония, а македонския президент отиде на парада в Москва и се случи това там?

Въпроси, въпроси...

DarkTemplar
05-11-2015, 18:24
Защо след като стана ясно, че Турски поток ще минава през Македония, а македонския президент отиде на парада в Москва и се случи това там?
Албанското ЦРУ е виновно.

anonymous908491
05-13-2015, 21:18
http://www.blitz.bg/news/article/336407

Тия гърци са опасни, да я видим сега Германия, която си мисли, че всички са като българските подлоги

anonymous908491
05-14-2015, 18:45
Меркел казала на Путин, че няма да идва на Парада.
„Няма проблем - отвърнал той - не се предвижда участие на пленници

http://www.blitz.bg/news/article/336177

DarkTemplar
05-14-2015, 19:13
Blitz - домът на русодебилите и бившите агенти на ДС.

defender
05-14-2015, 19:32
"Ще плащаме 6 млн. лв. за център на НАТО у нас
25% от разходите за комуникационния център трябва да се направят от България. Това е около 6 милиона лева", заяви националистът Илиан Тодоров по време на обсъждането на законопроект за ратифициране на Меморандума за разбирателство между Министерствата на отбраната на"
http://news.ibox.bg/news/id_167958189

DarkTemplar
05-14-2015, 19:42
Ако центърът беше руски, Волен и гей дружинката му щяха да са твърдо ЗА, пък ако ще да ни струва милиарди.

defender
05-14-2015, 19:46
"ако-ако", ама неако

defender
05-14-2015, 19:48
Дарки, защо им е на НАТО военен център в България? Обясни ни.
такава хуманна миролюбива организация?

DarkTemplar
05-14-2015, 20:02
"ако-ако", ама неако
Прав си не е "ако", напълно сигурно е.

Дарки, защо им е на НАТО военен център в България? Обясни ни.
такава хуманна миролюбива организация?
За да си пазят регионалните интереси и съюзници.

defender
05-14-2015, 20:05
ние, такава малка държавица с има-няма 6-7 милиона население, а имаме 4 американски бази и сега още 2 на нато. Какво се случва човек, обясни ни, нормално ли е такава кажи-речи окупация?

То май и в ИДИЛ няма таквоз чудо.

DarkTemplar
05-14-2015, 20:10
Поискали сме ги, дошли са. Не виждам никаква драма, още по-малко пък окупация. Окупацията дойде от изток през 1944 г.

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D 0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B0_504873.html

Очевидно и балтийските държави имат подобна позиция.

defender
05-14-2015, 20:14
Кой ги е искал, аз не помня някоя партия да е имала такава предизборна платформа и предизборна програма преди да гласуваме за тях, как така се получава?

defender
05-14-2015, 20:24
кажи бе Дарки, коя партия е била застанала пред избирателите си с такива предизборни обещания, че ще построим военни центрове на нато и ще ги издържаме с около 6 милиона.

или викаш това не толко важно

defender
05-14-2015, 20:38
Кажи бе Дарки, нали уж беше много чувствителен на тема демокрация, права и свободи, ама вече все по ясно започва се вижда, че ти е през к*ра демокрацията, други са ти интересите май, а? Или пък си просто някакъв супер объркан лузър, но не го вярвам тва.

DarkTemplar
05-14-2015, 21:17
Ефенди, точно ти, дето постоянно мрънкаш и се оплакваш от какво ли не и все си в наведена позиция, да определяш някой друг като лузър е леко.. нелепо. :D

И да знаеш - мрънкането и избиването на комплекси по форумите не се брои за гражданска позиция. За нещастие такива "смели борци срещу системата" като теб май могат само така. ;)

defender
05-14-2015, 21:42
Ефенди, точно ти, дето постоянно мрънкаш и се оплакваш от какво ли не

Нарича се мислене, по-добре е от това да си разтворя задните бузи и да се хиля доволно на всичко дето боцка или те сритва по задника.

а това, горното ти изказване не е ли също един вид мрънкане срещу мене, мрънкоч., мноо си отворен. :D

DarkTemplar
05-14-2015, 21:48
а това, горното ти изказване не е ли също един вид мрънкане срещу мене, мрънкоч., мноо си отворен. :D
Не е мрънкане, подигравка е, щото поведението ти е жалко и немъжко.

а задните бузи отдавна си си ги разтворил, за да поемеш "волята" на Москва.

defender
05-14-2015, 21:54
Не е мрънкане, подигравка е,
еййй, тънко ме финтираш, ми то и моето тогава е подигравка, а ти не се ли сети сам или тогава като го казваше просто беше спрял да мислиш, ама реши да си размислиш задника, чак като отнесох подигравка ти към тебе.

щото поведението ти е жалко и немъжко.
нещо дискриминираш женското ми начало ли, кво намекваш?

DarkTemplar
05-15-2015, 09:07
Женското ти начало е толкова доминиращо, че мъжкото чак е изчезнало безследно.

golemiq_korab_minava
05-15-2015, 09:32
ще ни пазят от Русия....

хахах

Африканските държави се развиват по-добре от българите.... РОБИ

defender
05-15-2015, 10:28
Вече всички ще знаем, че дарки е олицетворението за мъж.

Отделно че не мога да повярвам, че ме обиждаш на "жена", толкова е примитивно, нехуманно, неджентълменско към жените (немъжко).

DarkTemplar
05-15-2015, 14:26
Нелепо е да се правиш на цивилизован, при положение, че защитаваш диктаторски режими и смяташ, че държавата трябва да отговаря за всичко (т.е. хората да имат все по-малко права и свободи). Ходи в Северна Корея, там ще ти е супер.